#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Hırsızın hiç mi suçu yok be,seni kaleye soksam ve önünde defans olarak oynasam her topu sana atıp pres yedirsem elbet ayağın çime takılır birini rakibe atarsın,ayrıca kısa düşen toplarda adam nasıl kalecinin ağzına geliyor bunuda düşünmek lazım 2 adam süs gibi duruyor orda.Olaylara öyle bakma oyunu en iyi kuran kaleci Tafarelden sonra bu sistem onda başlıyor anlamıyor musun? Morgan'dan kötü kaleci yoktur herhalde,Leo'ya yüklenmek çok saçma.

abi alex in kullandığı 10 penaltının 9 u kalecinin solunadır bunu ben bile biliyorum yapma gözünü sevim insan bunu nasıl bilmeden maça çıkar...sadece fener maçını demiyorum leo güven vermiyo...ya bak arkadaşım benim takıldığım nokta şu.leo tek suçlu değil tabi morgan da öleydi ama Galatasarayın kalecisiysen bazen maçı sen kurtaracaksın...ben yıllardır buna hsretim.bknz volkan....inanın volkanın yerinde saçma biri olsa fener çok çok farklı skorlarla yenilirdi..uefa yı alırken taffarelin etkisni kim gözardı edebilir...morgan ın geçen sene avrupa maçlarında yediği golleri hatırlıyosundur...hamburg rövanç maçında kalede devleşse biz o kupayı alırdık...ama yine gelen her top gol oldu...güven verek kaleci istiyorum ben yaaa:o

ayrıca feneri 5-1 yendiğimiz maçta maçın adamının mondragon olduğunu biliyosunuz di mi? demek istediğim kaleci çok önemlidir GS yıllardır bu problemini çözemedi

abi alex in kullandığı 10 penaltının 9 u kalecinin solunadır bunu ben bile biliyorum yapma gözünü sevim insan bunu nasıl bilmeden maça çıkar...sadece fener maçını demiyorum leo güven vermiyo...ya bak arkadaşım benim takıldığım nokta şu.leo tek suçlu değil tabi morgan da öleydi ama Galatasarayın kalecisiysen bazen maçı sen kurtaracaksın...ben yıllardır buna hsretim.bknz volkan....inanın volkanın yerinde saçma biri olsa fener çok çok farklı skorlarla yenilirdi..uefa yı alırken taffarelin etkisni kim gözardı edebilir...morgan ın geçen sene avrupa maçlarında yediği golleri hatırlıyosundur...hamburg rövanç maçında kalede devleşse biz o kupayı alırdık...ama yine gelen her top gol oldu...güven verek kaleci istiyorum ben yaaa:o

volkanın yediği hatalı golleri unutmadık hatta bir tanesinde şampiyonluk gitmişti:D

Bence onun için güven veren stoper istemen gerek,senin stoperin Servet ve Gökhan ise c-4 elinde maç izlersin hocam,ama büyük stresli maçlarda küçük takımların cılız atakları koymaz onlara,her ne kadar baskıdada olsan top en son kaleciye gider,en son tercihtir bu futbolda defans oyuncularına öğretilir çocukken,taça at anasını satıyım ayıp mı,defans oturur atak dağılır her top kaleciye dönmez,elbette 1000 kere dönseler 1000 kere o topu ortasahaya atacak dimi Leo haklısın,yani bence dün Leo'yu suçlamak çok saçma,1.gol ofsayt,2.gol penaltı değil 3.gol defans kargaşası yani benim fikrim bu.

Bence onun için güven veren stoper istemen gerek,senin stoperin Servet ve Gökhan ise c-4 elinde maç izlersin hocam,ama büyük stresli maçlarda küçük takımların cılız atakları koymaz onlara,her ne kadar baskıdada olsan top en son kaleciye gider,en son tercihtir bu futbolda defans oyuncularına öğretilir çocukken,taça at anasını satıyım ayıp mı,defans oturur atak dağılır her top kaleciye dönmez,elbette 1000 kere dönseler 1000 kere o topu ortasahaya atacak dimi Leo haklısın,yani bence dün Leo'yu suçlamak çok saçma,1.gol ofsayt,2.gol penaltı değil 3.gol defans kargaşası yani benim fikrim bu.

ya penaltı değil diyosun ofsayt diyosun ama bunlar olunca o kesin gol mü olmalı?? en son ne zaman penaltı kurtaran bi kalecimiz oldu merak ediyorum?:o kaleciye golde hatası yoktur demek çok saçma bence...yani benim karşı çıktığım şu: adamlar gelmişse eğer güzel pozsiyon yakalamışsa o kesin gol mü olmalı?? şunu silin kafanızdan ya...suçlu olmasa da bi kere de maçın kahramanı olsunlar ya.topu taca atsınlar diyosun da son 3-4 maçtır biz aynı şeyi yapıyoruz geride top çeviriyoruz bunun taktik gereği olduğunu anlamk güç olmasa gerek...napsın servet? 2-3 adam basıyo top şişirse allahsız diyoruz adam geçmeye çalışsa kaybetse o gün hain ilan ederiz kaleciye dönmesi taktik gereği yani...bizim defans sorunumuz olduğu aşikar ama bence ana problem defansın önü ile ofans bloğu arasındaki kendini bilmezler...mesela ayhan elano maçın skorunu belirlerlediler...o ön liberonun arkasına fener defansını koy haşat olur...servet de gökhan da bence çok fazla suçlanıyo..ağır kalıyolar doğru ama onları geçen her top da gol olmasın be kardeşimmm:mad:

Tanışma fasılları bunlar.. Daha iyi olacaktır.

Leo Franconun iyi bir kaleci olduğunu düşünmüyorum.Aynı hatayı iki kere yapan başka kaleci olamaz onun yerine ufuka şans verilsin oda tutturamazsa devre arası bize maç kazandıracak kaleci alsınlar,uefa kupasını bize taffarel kazandırdı final maçında kurtardıklarıyla,liverpool maçının kahramanı,5-1 lik maçın kahramanı mondragondur kaleciler bazı maçları kurtarırlar.Leo franco 11 maç ligde,3-5 maçta kupada oynamış kaç maça damga vurmuş?

Leo Franco geldiğinden beri hatasız oynuyordu.

Bunu düşünmeden Fenerbahçe maçına göre

yorum yapmak,

O'na biraz haksızlık oluyor.

ben bu kalecide hiç bi numara görmedim geldiğinden beri.

akılda kalıcı bir performansı var mı hatırlayan varsa banada söylesin.

hırsızın hiç mi suçu yok be,seni kaleye soksam ve önünde defans olarak oynasam her topu sana atıp pres yedirsem elbet ayağın çime takılır birini rakibe atarsın,ayrıca kısa düşen toplarda adam nasıl kalecinin ağzına geliyor bunuda düşünmek lazım 2 adam süs gibi duruyor orda.olaylara öyle bakma oyunu en iyi kuran kaleci tafarelden sonra bu sistem onda başlıyor anlamıyor musun? Morgan'dan kötü kaleci yoktur herhalde,leo'ya yüklenmek çok saçma.

+1905

Leo Franconun iyi bir kaleci olduğunu düşünmüyorum.Aynı hatayı iki kere yapan başka kaleci olamaz onun yerine ufuka şans verilsin oda tutturamazsa devre arası bize maç kazandıracak kaleci alsınlar,uefa kupasını bize taffarel kazandırdı final maçında kurtardıklarıyla,liverpool maçının kahramanı,5-1 lik maçın kahramanı mondragondur kaleciler bazı maçları kurtarırlar.Leo franco 11 maç ligde,3-5 maçta kupada oynamış kaç maça damga vurmuş?

nokta.

Leo Franco'yu eleştirenlere sesleniyorum,kalede Casillas olsa o gün hata yapardı kardeşim,defansına bak önünde oynayanların eli kolu titrek,orta saha ürkek,forvette 35'lik Nonda ne kadar verimli olur (açık alanda),her top kalecide,neredeyse korner atarken bile Leo'ya geri dönecek top o kadar kurulmuş bir oyun,böyle futbol mu oynanır ki,böyle durumda kalecide suç aramak kadar saçma birşey olamaz.At taça kardeşim Servet'e demişler ki taça atma günah çünkü,sanki öyle bir düşünce vardı o gece,bu kaleci ne yapsın ya biraz insaf beyler!

Defansta ynayan iki adamın ne yaptığı belli değil korkularından topu almaya gelmiyorlar doğru düzgün..

1 maçla iyi kaleci olmadı. 1 maçla da kötü kaleci damgasını yiyemez.

Güven sarsıcı bir maç çıkardı.ama baskıcı atmosfere bağlayabiliriz

her baskıcı macta hata yapacaksa ? daha uefada da oynayacaz.ben bile o topu daha uzaga atardım.leo franco iyi kaleci felan değildir.basından beri söylemiştim.

Geri
Üst Alt