#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Omrumu yedin bre Franco!! De Sanctis'ten, Aykut'tan kurtulduk diye sukrederken Leo agayi bulduk. Iyi bir kalecimiz olmayacak mi yahu bizim? Olmeden goreydik...

Sevgiler,

Hayri Casillas

hahaha...

Leo nun pasaportu türk olsaydı görürdük....

Ve turkcell süper ligde leodan iyi kaleciler,,

volkan demirel, ivankov, aykut erçetin, tolga, sinan bolat

ark. leo galatasaray ın kalecisi değil...

gelin bu takıma kaleci bulalım ark. refleks i leo nun iyi demiş vallah ben buna şaştım...

Tamam tecrübe diyorlar bende var sanıyordum ne oldu o barcelona real maçı tecrübelerini herifin aykları titredi fener maçında yaktı takımı..

birde sezon başından beri kurtardığı bir maç söyleyin ark.

Kaleciyi hangi gözle izliyorsunuz merak ediyorum. Ben çok beğeniyorum kendisini.

Leoyu yorumlamaya şu dk sonra başlayalım bence defansa sağlam bir adam geldi sonunda :D

adamın hiç bir özelliğini görmüyorum. çok düz.

hatası da yok ekstrası da.

Galatasaray kalecisinin üstün özellikleri olmalı.

yapma yasin hatası yok mu? fener maçında geri paslarda faciaydı daha ne hatası olcak. geri pası düzgün kullanamadı, penaltıyı yaptırdı. hatası da var bunun, yakışmıyor bence bizim kaleye.

Adam geri paslarla uğraşmaktan kalecilik yapamıyor,stoper gibi oynuyor. Şu adamı rahat bırakın buradan Servet'e Gökhan'a Emre'ye Hakan'a sesleniyorum yeter artık adam kaleciliği özledi yahu! Ben çok başarılı bir kaleci olduğuna inanıyorum ayrıca çok sempatik bir isim,akıllara Taffarel'i getiriyor(şimdilik sempatikliğiyle). Şayet önünde defans yapmayı bilen bir defans olursa gerçek Leo'yu izleyeceğimizi düşünüyorum.

ilk sayfalardaki önyargı mesajlarından sonra , bir iki maç oynadıktan sonra 50. sayfaya kadar gayet güven veren bir kaleci , keitadan sonra en iyi transfer gibi yazılar var daha sonra ise kötülenmeye başlıyor , defansı bu kadar kötü olan ve orta sahasından defansa az yardım giden bir takımda bu kalecilik gayet doğaldır , lucas servet ikilisi ile hakanın formunu solda yükseltmesi ile ikinci yarı daha iyi bir leo izleyceğiz bana kalırsa ...

Bence Galatasaray a gelmis geçmiş en kotu kaleci. Duruşuyla takımla uyumuyla herseyıyle vasat altı. Belki gıcıkca olacağım ama ben bu adama destek falan vermem. Bu kaleci ufukla aykuta hakaret ediyor bence. Sırf Galatasaray forması giydiği icin sovmedığım bı adamdır.Bu adama ne kadar gıcık kaptığımı anlasılmıstır inş. Zarardan başka bise değil

Bence yabanci kontenjani icin Leo'yu gonderip, Turk kalecilere sans taninmali. Kesinlikle Leo'dan kotu olacagini dusunmuyorum.

O topu gidip Neill in suratına vurup özür bile dilemeden kaba etini döndün ya iyi oldu dermiş gibi ben sana daha ne diyeyin. Son senen olur inşallah bu takımda.

Abi bu adamdan kurtulmak lazım harbi Ufuk u monte etsek kaleye hem kontenjandan kurtuluruz hem de Leo dan abi hiç güven vermiyor artık kalede.

Neill'in kafasına topu attıktan sonraki pozisyonlarda kahve ahalisinin Leo'ya gelen toplardaki ortak yorumu:

"Vermeyin şu ....!.."..:D:D:D

Kahvede maç izlemek,paha biçilemez.:D

Soğuktan donmadıysa şanslıdır. Neredeyse top gelmedi.

Geri
Üst Alt