#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Canlı izlediğim 4 maçın 3'ünde(Manisa, İbb, Antep) yakıyordu. Yani gözlerimin önünde yaptığı için bu saçmalıkları unutmam mümkün değil. Televizyondan izlediğim maçlarda da bu tip hareketlerine rastladım. Sakar kaleci. Ya vurur birine çarpar, ya kaleden alakasız yere açılır sonra kale boşken topu kaptırır, ya rakip takımın oyuncusuna milimetrik pas atar, ya topu elinden kaçırır çizginin üstünde sektirir.... Birgün başımıza iş açıcak, orası kesin.

O gelen topların yarısını taca atsaydı şu anda liderdik.Bitirirdik işte fb maçını 1-1.

Dünyada az bulunur ayaklarına hakim kaleci değerini bilelim. Taca atsa taçtan gol yesek dersiniz ; taca attı işte gol yedik.

O gelen topların yarısını taca atsaydı şu anda liderdik.Bitirirdik işte fb maçını 1-1.

Aynen katılıyorum. Birde diyorlar Leo Franco klasik kalecilerden değil, pas trafiğinde görev alan bir oyuncu, topu oyuna sokabilen cinsten, ayaklarına hakim vs. Tamamda, bu tarz kaleciler baskı altında kaldıklarında topu iyi oyuna sokabilen kalecilerdir, baskı altında olmadan, prese maruz kalmadan tüm kaleciler topu sağbeke solbeke atabilir, topu oyuna sokar. Asıl marifet takım baskı altındayken, pres altındayken topu oyuna sokmak. Bizim Franco baskı altında topu direkt rakip oyunculara atıyor, saçma sapan işler yapıyor. Bu mudur farklı kaleci dedikleri?

Aynen katılıyorum. Birde diyorlar Leo Franco klasik kalecilerden değil, pas trafiğinde görev alan bir oyuncu, topu oyuna sokabilen cinsten, ayaklarına hakim vs. Tamamda, bu tarz kaleciler baskı altında kaldıklarında topu iyi oyuna sokabilen kalecilerdir, baskı altında olmadan, prese maruz kalmadan tüm kaleciler topu sağbeke solbeke atabilir, topu oyuna sokar. Asıl marifet takım baskı altındayken, pres altındayken topu oyuna sokmak. Bizim Franco baskı altında topu direkt rakip oyunculara atıyor, saçma sapan işler yapıyor. Bu mudur farklı kaleci dedikleri?

Ufuk ve Aykut Rijkaard'ın istediği duruma gelmezse sittin sene alamazlar formayı Leo'dan

Baskı altı başka savunmanın 50 defa geri pas atması başka.

Fb macinda suc bulamiyorum kendisinde , o hatayi yapana kadar adama en az 15-20 geri pas geldi e birinde yabacakti hatayi.Suc defansda nediye hep geri oynuyorsun salla gitsin topu ileri...

Aldığım duyumlara göre Leo Franco gönderilecekmiş ne kadar doğru bilmiyorum ama başka bir GS forumunda bir arkadaş var Jo ve Dos Santos için de 2-3 gün önceden kesin konuşmuştu.Bu sefer de kesin söylüyor.Alıntı yaptım onun yazılarından

1 saat önce

Arkadaşlar size diğer haberi vereyim..İçiniz rahat olsun Leo Franco gönderildi..Hayırlı olsun..Bugün veya yarın siteden açıklanır Doğru tercih oldu..

20 Aralık

Joa Alves De Assis Silva, kısacası Jo GALATASARAYIMIZA Hayırlı uğurlu olsun diyebiliriz gibi.. Resmi site açıklayınca topicini açarız

22 Aralık

Sezon sonunu beklemeye gerek yok..Bir transfer daha geliyor..Nonda yolcu..1-2 gün kaldı

25 Aralık

Giovanni Dos Santos Ramirez GALATASARAYIMIZA hayırlı uğurlu olsun..Yarın veya öbür gün siteden açıklanacak...

Aldığım duyumlara göre Leo Franco gönderilecekmiş ne kadar doğru bilmiyorum ama başka bir GS forumunda bir arkadaş var Jo ve Dos Santos için de 2-3 gün önceden kesin konuşmuştu.Bu sefer de kesin söylüyor.Alıntı yaptım onun yazılarından

1 saat önce

Arkadaşlar size diğer haberi vereyim..İçiniz rahat olsun Leo Franco gönderildi..Hayırlı olsun..Bugün veya yarın siteden açıklanır Doğru tercih oldu..

20 Aralık

Joa Alves De Assis Silva, kısacası Jo GALATASARAYIMIZA Hayırlı uğurlu olsun diyebiliriz gibi.. Resmi site açıklayınca topicini açarız

22 Aralık

Sezon sonunu beklemeye gerek yok..Bir transfer daha geliyor..Nonda yolcu..1-2 gün kaldı

25 Aralık

Giovanni Dos Santos Ramirez GALATASARAYIMIZA hayırlı uğurlu olsun..Yarın veya öbür gün siteden açıklanacak...

İnşallah inşallah.

1 saat önce

20 Aralık

22 Aralık

25 Aralık

Aralik derken Ocak olmasin:D:D

Doğru tercih olur,katkısı sıfır gibi.İnşaallah doğrudur...

leo gönderilsinde kim duracak kalede.

vasat derecede türk kaleci lazım bize. mesela ömer çatkıç

bizim kadrodaki mevcut kalecilerin kapasiteleri kısıtlı

Bu takım Hayrettin'le Mehmet Bölükbaşı'yla,Volkan Kilimci'yle,Orkun Usak'la bile şampiyon oldu.Aykut yada Ufuk'la da olabilir.O yüzden ne Harry'den vazgeçerim ne Nonda'dan.GO HOME LEO..

Umarım böyle bir hata yapılmaz . Ufuk kapalı kutu Leo´nun tecrubesine ihtiyacımız var Avrupada

Aykut oynayacağına ben geçeyim kaleye daha iyi

Aykut deyince Steaua maçı dün gibi aklıma geliyor . Aykut yüzünden Şampiyonlar Liginden ve büyük bir maddi kazançtan olduk .

Franco'nun Atletico'da ne haltlar yediğini biliyor musun peki? Yine Franco'nun Mallorca'da ne haltlar yediğini biliyor musun?

1 maçta hata yaptı, cezasını da geçen sezon formayı kaptırarak çekti. Artık Aykut'a güvenmenin zamanı geldi.

Geri
Üst Alt