- 19 Şubat 2009
- 22.407
- 4.006
- 2.483
Cevap: #25 Leo Franco
Aykut güven vermiyor..
En iyisi UFUK
Aykut güven vermiyor..
En iyisi UFUK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Franco'nun Atletico'da ne haltlar yediğini biliyor musun peki? Yine Franco'nun Mallorca'da ne haltlar yediğini biliyor musun?
1 maçta hata yaptı, cezasını da geçen sezon formayı kaptırarak çekti. Artık Aykut'a güvenmenin zamanı geldi.
Aykut güven vermiyor..
En iyisi UFUK
Ufuk ? Ne gördünüz Ufuktada Avrupa için yeterli olduğunu düşünüyorsunuz ? Ordu gibi dandik bir maçta 1 kurtarış yaptı sadece Ufuk kötü kalecidir demiyorum Türkiyenin bir numaralı kaleciside olabilir gelecekte ama şuan Ufuk Ceylan kapalı kutudur .
O haltları yemesine rağmen neden yıllarca takımda tutuldu ? Her kaleci hata yapar Yıllarca İspanyada Atletico gibi kalburüstü bir takımın banko kalecisi olmak her babayiğitin harcı değildir . Leo´nun ne olduğunu anlayamadınız hala Leo sizin alıştığınız kalıplı , estetik kurtarışlar yapan çizgi kalecilerinden değildir
Franco takımda tutuldu ve ilk onbir oynadı çünkü sizin Aykut'u sildiğiniz gibi 1 maçla adamı silecek kadar insafsız değiller. Ayrıca; Atletico'da son sezon yedekti ve üstüste kaleciler aldılar Franco'nun yerine. Yani şuanki hali yeterli görülmedi Atletico'da, 3. kaleci konumundaydı son sezon. Üstelikte bu adam Atletico'nun Kaptanıydı, buna rağmen bu şekilde yolladılar.
Franco dediğiniz adam refleksleri zayıflamış, yanından geçen topa atlamayan bir adam. Kimse bana hikaye anlatmasın, defalarca Eski Açık'ta izledik canlı canlı. 20 metre önümdeki kalede ne yaptığını, ne yapmadığını gördüm. Bu adamın oynadığı oyunu hatta daha iyisini Aykut da Ufuk da oynar. Çizgi kalecisi değil, eee tamam peki total futbol kalecisi mi? Total futbol kalecisi baskı altında, pres altında topu oyuna sokabilen oyuncudur, topla arası iyidir. Ama bizim Franco ne zaman baskı altında kalsa ya rakibe milimetrik pas atar, ya topu kaptırır, ya bam güm vurur. Sıradan bir kaleciye göre tek artısı iyi açılıyor, doğru zamanda açılıyor. Ama topu ayağına aldığında ne yapacağı muamma. Saçmalama oranı had safhada, top ayağına geldiğinde korkuyorum yine ne yapacak diye. Bu mudur?
Yabancı kontenjanını boşu boşuna işgal ediyor. Aykut'tan artısı yok gibi birşey.
Aykut ise yıllarca Mondragon'un arkasında bekledi, yetmedi De Sanctis, o da yetmedi Franco'nun arkasında bekledi. Son şampiyon olduğumuzda Orkunla beraber O vardı kalede. 1 maçta hata yaptı diye adamı kalecilikten aforoz etmek doğru değil.
Artık bu kaleci sorununu bırakmamız lazım.bakın rijkaard barcelona'dayken v.valdes henuz 18 yasındaydı ve takımın 2. kalecisiydi sanırım.frank rijkaard 18 yasındaki viktor valdese emanet etti kaleyi ve 18 yasından beri barcelonanın vazgecilmez kalecisi.artık bize de bu uygulamayı yapması lazım leo franco yu gondersin ufuk ceylan ı koysun her maca ama her maca bakın o zaman ufuk ceylan ne oluyor gerci ufuk'un yasını da bilmiyiyorum soyluyum sımdıden
Neden kaleyi Rüştü yerine Valdes'e emanet etti bir araştır. Sonucu seni çok şaşırtacak.
Servet-Gökhan ikilisinin arkasında oynayan bir kaleciyi nasıl eleştirirsiniz? Üstelik açık oynayan bir takımda.