#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Türk kaleci aynı hataları yapsa 1 sezon kesik yer.Bkz Aykut

Yaptığı hataları geçtim davranış bozukluğu da var bu adamda sanırım .

2 maçtır da 1 m yakınındaki insanların kafasını bulduruyor.

Bu akşam versinler eline plaketi,yollasınlar gitsinler. Daha fazla bu adamı takımda görmeye katlanamayacağım.

Hakemi alkışlıyorsun hakem istese atar atsa kalecisiz kalacağız bu 1)Yediğin golde o yumuşacık topa uçmuyorsun bile bu 2)Geri paslarda bize karabasanları bastırıyorsun bu da 3)YETER!Leo Franco YETEEEEEEER!Nonda kalsaydı Leo gitseydi ya!

Topu oyuna eliyle sokmaması sistem ile alakalı bence. Yalnız yediği gol çok hatalı ve çok basit. Bir de sarı kart yedikten sonra hakemi alkışlaması da tuhafıma kaçtı. Orda kırmızı kart yeseydi hesabını kim verecekti? Rijkaard'da sinirlendi zaten saha kenarından alkışlama diye bağırdı Leo'ya.

Franco gittikten sonra atletıco madridin macları alt bitmeye başlamıs geçen bı arkadaşım demişti , haklıymış

Çok kötü gün geçtikcede daha kötü oluyor...

Hiç bir ilerleme yok hiç bir istek yok çok vasatsın. sana verilen şans Ufuka yada Aykuta verilseydi emin ol şuanda milli takımın banko kalecileriydi.

Topu oyuna eliyle sokmaması sistem ile alakalı bence. Yalnız yediği gol çok hatalı ve çok basit. Bir de sarı kart yedikten sonra hakemi alkışlaması da tuhafıma kaçtı. Orda kırmızı kart yeseydi hesabını kim verecekti? Rijkaard'da sinirlendi zaten saha kenarından alkışlama diye bağırdı Leo'ya.

İnşallah 9-10 hafta yedek bırakır Leo'yu.:)

Yok yok, en iyisi plaketi vermek Leo'ya. Hizmetlerinden dolayi tesekkur ederiz ama topa ucmayip elini uzatacak kaleciden sokakta 1000 tane bulursun en az. Surekli hatali gol yiyor. O yiyecegine, Ufuk yesin daha iyi.

Bugün beni de bezdirdir Leo,adamda oynamak için yürek yok.Birşeyler koymuyor ortaya.Mondragon belki daha kötüydü teknik olarak ama adam tekmenin üstüne atlıyordu.Bu ete süte dokunmuyor.

Cidden Volkan Demirel hata yapa yapa adam oldu,bizde Ufuk'u adam edelim isterse hata yapsın.

Kaleye langırt kalecisi koysak daha az gol yeriz.

bezdirmeye basliyor yavas yavas her zaman korudum sistem kalecisi dedim ama gozumden dustu bu aksam sistem mistem degilmis bu dam butun toplari degajda birde vurabilse

Dağ gibi Franco'dan daha iyi Ufuk ve Aykut'a üzülüyorum başka hiçbirşeye değil.

Geri
Üst Alt