#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Arkadaş bu adam da beni hasta edemezse, daha da kimse edemez. O kadar söylüyorum. Vallahi de billahi de ben yemem o golü. O serbest vuruşta yumrukladığı top Fener maçında olsa aynen Lugano tamamlamıştı. Sözleşmen bitsin o zaman konuşacağım.

Leo gitsin yeter bu kadar topa vurma özürlüsünü görmedim

gönderelim gitsin

Ufuk reeyis kaleye Ufuk reyis göreve

Her an gol yiyeceğiz hissi veriyor saolsun.Hayrettin den sonra ilk defa bunu bu kadar hissediyorum,artık harbiden diyecek bir şey bulamıyorum,bir topa uçtuğunu görmedim.Beğenmediğimiz Aykut bile tutabilirdi o topu.

Takıma yaptığı ekstra bir katkı yok.Ufuk yada Aykut'ta aynı golleri yerdi.Yabancı kontenjanı açılacaksa gönderilecek oyuncu tercihi Leo Franco'dan yana kullanılabilir...

Gercekten hic güven vermiyor.

Cok cok kötü... Umarim Rijkaard bundan böyle ilk 11'de sans tanimaz. Böyle gol yenirmi? Degaj yaparken adammi nisanlanir (gecen hafta Neill bu hafta rakip oyuncu)? Ve yedigi sari kart cabbasi...

Bülent Tulun'un mac sonu yaptigi Leo yorumuna 100% katiliyorum!

Yok mu forumda plaketci? Yapalim hemen bir tane transfer sezonu bitmeden belki orta sahaya duzgun bir adam alabiliriz kontenjan acilinca...

Zorla attırıcaktı Denizli'ye bugün.

Rijkaard'ın kredisini yiyiyor. Rijkaard'a eleştiri getirmiyoruz ama oyuncu degişiklikleri, mudahaleleri, forvet yokken Gio ısrarı, Leo'ya arka cıkması. Bekleyelim gorelim.

Oyun kuran teknik kaleci dendi katılmıyorum. G.Amerikalı ozellikle Arjantinli kaleciler genelde dengesiz olurlar. Kaleyi sıklıkla terk ederler. cesaretlidirler bu konuda. Rua, Saja, Leo adını su an hatırlayamdıgım birkaç kaleci daha var. Oyuna cıkmak farklı birsey, ayak becerisi farklı sey. Taffarel, Cordoba tekniği yok. Gecen maç top Neill'in suratına patlattı, bu maçta denizli'ye asist yapıyordu. Talibi varsa, verilmeli. Sezon sonu tazminat odeyip gondermektense. Hem Ufuk'u ne zaman test edecegiz? Sezon başı bu riski almak, devra arasına göre cok daha zordur. Bu devreyi Ufuk'la gecirelim. Ve sezon sonu kale konusunu tekrar degerlendiririz.

Sorunlu bu adam demedi demeyin . Leo Franco gitsin ondan sonra burda çok konuşacağım. Şimdi bişey diyecem ama Galatasaray futbolcusu diye yazık olacak. Sen bi git bak ben neler diyeceğim franco . Ama bu adamı gördüğü halde oynatan rijkaardda suça ortak kardeşim 19 hafta yüreğim ağzımda maç izliyorum

Takıma yaptığı ekstra bir katkı yok.Ufuk yada Aykut'ta aynı golleri yerdi.Yabancı kontenjanı açılacaksa gönderilecek oyuncu tercihi Leo Franco'dan yana kullanılabilir...

Evet işte bir de herkes anlayabilse şunu. Kimse Orduspor maçında Ufuk'un yaptığı hatalardan bahsetmiyor ya da Aykut'un seyrettiği toplardan. Leo hatalı gol mü yedi, tamam o zaman hemen kaleye Ufuk veya Aykut geçsin. Bu adamların Leo'dan fazlası yok, hatta tecrübe olarak eksiği var. Leo'nun bunların yanında tek dezavantajı yabancı olması.

Bugünün bilançosu;

1 adet gol yedirdi,

Sarı kart yedi alkış tuttu, kırmızıyı yemesi gerekiyordu,

Son dakikada Youla'yı avladı, gol yediriyordu,

Maç içinde defalarca pas hatası yaptı.

Tebrikler Franco. Bizdeki bu isim merakı ve yabancı hayranlığı devam ettiği sürece sen daha çoook kalırsın bu takımda. Toplara atlamana, yanından geçen topu tutmana gerek yok. Yediğin gollerin üstü "Sistem kalecisi, O sizin bildiğiniz kalecilerden değil" denilerek kapatılır yine.

Pas trafiğini sağlasa, iyi paslar atsa birşey demiyeceğim ama bu kadar rezillik de Galatasaray kalecisi için fazla.

Biz total futbol oynayamıyorsak hep bu leo nun yüzünden ha :asd:

Bugünün bilançosu;

1 adet gol yedirdi,

Sarı kart yedi alkış tuttu, kırmızıyı yemesi gerekiyordu,

Son dakikada Youla'yı avladı, gol yediriyordu,

Maç içinde defalarca pas hatası yaptı.

Tebrikler Franco. Bizdeki bu isim merakı ve yabancı hayranlığı devam ettiği sürece sen daha çoook kalırsın bu takımda. Toplara atlamana, yanından geçen topu tutmana gerek yok. Yediğin gollerin üstü "Sistem kalecisi, O sizin bildiğiniz kalecilerden değil" denilerek kapatılır yine.

Pas trafiğini sağlasa, iyi paslar atsa birşey demiyeceğim ama bu kadar rezillik de Galatasaray kalecisi için fazla.

İşte bu :ka19: :ka19:

Yorumsuz.

En başından beri anlatamıyoruz ki, ayağıda düzgün değil takımda Servet sola kadar açılır top alırsa Ufuk'ta atar oraya.

Çok güveniyorudum ama bende güvenimi yavaş yavaş kaybetmeye başladım. 20 gol yemiş şu ana kadar Rezillik

Yedeğe koyacaksın. Zaten "Sezon sonu gidicem" diye tutturur. Tazminat felan ödemeden göndeririz. O yediği golü ben bile yemezdim. Ayıp yani ayıp. EE ne de olsa Madrid'in kalecisi. Madrid ne ki kalecisi bir işe yarasın.

Leo'nun yediği golün bir benzerini Taffarel UEFA Finali'nde kurtarmıştı (Henry). Bir topu da kurtar da iyi kalecisin diyelim Leo. Üstüne gelenleri tutan köşeye gidenleri yiyen bir görüntüsü var şu an.

Geri
Üst Alt