#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Golde hatası '0' !!

deli etmeyin beni eğer o frikikde gol olmayacaksa frikikten gol olmaz !! adam doksana çaktı işte..

Bunun dışında 2-3 tane ekstra top çıkardı..

En önemli maçımızda bizi kurtardı, içerde de böyle oynasın daha da bişey istemem..

Golde hatanın zerresi yoktu. Topun gittiği yere bakın. Şımaykıl değil bütün Maykıllar gelse çıkaramazdı o topu. Buffon'da yerdi, Cech'de Valdes'de Casillas'da. Kör noktaya gitti top.

Kapattığı köşe, dar açı, kimseye çarpmadan doğrudan üzerine gelen bir top. 90 'a da gitse üzerine geliyor zaten. Hatası var diyenlere biraz saygı lütfen. Alın sizin olsun ne adammış yahu. Sonrasında iyiydi gerçekten ona kabulüm.

Biz Leo kötü oynadı demekdik zaten, Kurtardığı gollere gelince'de o kadar ahım şahım bi kurtarış yapmadı. Bak atletico kalecisine keita koydu köşeye topu çıkardı adam, Servet koydu kafayı köşeye çıkardı adam. Leo'nun kurtardığı toplara bakmadan önce adamların vuruşlarına bakın. 1. golde top 90 91 89 farketmez kaleci baraj kurdurduğu köşedemi durur Allah aşkına. Hemde 2 kişilik baraj, korumaya çalışacağı taraftan gol yedi işte hatalımıydı bana kalırsa HATALIYDI. (Bu benim görüşümdür katılmayabilirsiniz, ama kimsenin görüşlerinede laf söyleme hakkınız yok...)

Yok abi 3lü baraj kurdursa gol olsa topu göremedi golü yedi diyeceksiniz. Sizde bahane çok neden art niyetlisiniz.

adamlar iyi vuruyor topa bariz belli hafta sonu simao bu gece reyes 2 duran topuda cikarticak bir kaleci varsa gosterin

Doğru, Aguero'nun şutlarını Simao'nun frikiğini de Leo çıkarmadı. Aykut yada Ufuk olsa o golüde yemezdik. :rolleyes:

Yok abi 3lü baraj kurtarsa gol olsa topu göremedi golü yedi diyeceksiniz. Sizde bahane çok neden art niyetlisiniz.

Neden art niyetli olalım güzel kardeşim, düşüncelerimizi yorumlarımızı yazıyoruz sadece yalan mı söyleyelim. Öyle düşünüp böylemi yazalım. Yine söylüyorum 3 tane leo toplasan bi atletico kalecisi etmez...

Mondi olsa o golu yemezdi. Biraz daha geride dursa kurtarirdi zaten o golu. Kesinlikle hatali bir gol. Fakat o golden sonra gercekten harikaydi.

Neden art niyetli olalım güzel kardeşim, düşüncelerimizi yorumlarımızı yazıyoruz sadece yalan mı söyleyelim. Öyle düşünüp böylemi yazalım. Yine söylüyorum 3 tane leo toplasan bi atletico kalecisi etmez...

Bende görüşümü belirtmiştim. Uzaydan inen topu çıkaramadı filan diyorsunuz. Bende bazı arkadaşların art niyetli olduğunu söyledim.

Bende görüşümü belirtmiştim. Uzaydan inen topu çıkaramadı filan diyorsunuz. Bende bazı arkadaşların art niyetli olduğunu söyledim.

Ben de senin art niyetli olduğunu söylüyorum o zaman. Hadi çık işin içinden şimdi. Ceza mı veriyorsun ver.

Art niyetli olsak yada kendi adıma olsam devamında iyi oynadı demezdim. Gol de hatası yok, hatta 1 sezondur süper oynadı hatası yok demek art niyettir asıl.

De Sanctis, Mondragon, Taffarel, Hayrettin, Simovic hatta Turgay Şeren'de olsa o golü yerlerdi. Uzatmayın yahu. Top çıkarılamayacak noktaya gitti. Barajda hata olduğunu söyleyenler içinde, Frikik kaleyi karşıdan gören bir pozisyondan değildi Sağ çaprazdan olduğu için o topun önüne 5-6 adam koyulmaz. Genellikle orta olarak altıpasa gönderilir öyle pozisyonlar. Reyes'de şansın yardımıyla vurdu kaleye manyak gitti top.

Ben de senin art niyetli olduğunu söylüyorum o zaman. Hadi çık işin içinden şimdi. Ceza mı veriyorsun ver.

Art niyetli olsak yada kendi adıma olsam devamında iyi oynadı demezdim. Gol de hatası yok, hatta 1 sezondur süper oynadı hatası yok demek art niyettir asıl.

Ne bu sinir. Ne güzel fikirlerimizi belirtiyoruz. Ben ortaya konuşuyorum niye sen üzerine alınıyorsuki ben isim mi verdim ?. :confused:

İlk golde 2 kişilik baraj kurdurması çok yanlıştı ve o golde hata ararım. Ama onun dışında Leo Franco'nun bu maçta gösterdiği performans kusursuz ötesiydi. Bakalım bu istikrarı devam ettirecek mi. Bir maçla Leo'ya güvenmem imkansız çünkü giden çok maç oldu :)

Geri
Üst Alt