#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

sezon başından beri hiçbir maçı kurtaramadı ve sezonun en önemli maçında da takımı yaktı..

büyük takımın kalesinde ne işi var o zaman bu adamın ?

Adnan Sezgin: Al bu beles oyuncularini ve basina cal. utanmaz herif. beles, beles, beles diye diye takimi 2. sinif adamlarla doldurdun. al simdi kina yak.

Rijkaardın bundan sonra bu adamı oynatmaması lazım Ufuku sürmeli artık sahaya alışması için bundan iyiydir en azından

allah aşkına artık şu yabancı kaleci isteğinden vazgeçelim.. Volkan diyoruz al işte o da hata yaptı o da saçmaladı ama milli takımın as kalecisi oldu.. koyun şu Ufuk'u kaleye allah aşkına koyun kaleye şu adama verilen şansın yarısını verin yaa yazıklar olsun ya..

Bu adamın geldiğinden beri güven vermediğini söyleyen ben, bu adamı savunan güzide renktaşlarıma bırakıyorum yorumu.

Senin yediğin o golü amatörde yemiyorlar. Yazık.

Bence artık leo dan once bu takımda nezıhı ne iş yapar o tartısılması gerekır. Ben ekstra hıc bırsey verdıgını dusunmuyorum artık. Bence 3 kalecı arasında rekabetı saglayamıyor. Franco her macda kalenın onda olacagını bılıyor. Turk kalecı ıstıyorum artık besıktas da fenerbahce de turk kalecıyle oynuyor ve ıkısı de francodan daha efektıf sampıyonluk yarısında.

Ya bı kere top geldı bugun dırek ıcerı aldı.

Sezon başından beri burda yazıyorum ama oynadığımız futbol sistemine(onuda anlamadım ama)en uygun kaleci olduğunu savunanlar acaba bugün ne diyecekler bakıyorum ama onlarda sallıyorlar bugün demekki doğruyu bulmak için böyle abuk sabuk golleri bol bol yemesi lazımmış.

simdiye kadar o kadar hata yapti hep korudum alisir dedim. artik bundan sonra istiyosa casillas gibi bir kaleci olsun. ama lütfen galatasaraydan, istanbuldan türkiyeden hatta avrupadan uzak dursun.

şu saatten sora bu adama kalecilik mi öğretecez gitsn emekli olsun alttan gelenlere yol versin ha bu arada deneyimlerini bizim genç kalecilere aktarmak gibi bi gaflete düşmesin

Bence artık leo dan once bu takımda nezıhı ne iş yapar o tartısılması gerekır. Ben ekstra hıc bırsey verdıgını dusunmuyorum artık. Bence 3 kalecı arasında rekabetı saglayamıyor. Franco her macda kalenın onda olacagını bılıyor. Turk kalecı ıstıyorum artık besıktas da fenerbahce de turk kalecıyle oynuyor ve ıkısı de francodan daha efektıf sampıyonluk yarısında.

Ya bı kere top geldı bugun dırek ıcerı aldı.

aynen arkadasim. su nezih nekadar kötü bir kaleci antrönörü ama galiba yeni sezonda getirir rijkaard yeni antrönörü. nezihin oldugundan beri kaleciler cok kötülesti....

leo zaten iyi kaleci degildi madrid de de kötüydü

Umarım sonraki maçlarımızda maç önü tribüne çağırılmazda anlar artık istenmediğini hani utanırda gider belki :mad:

evet ''suç leoda değil defans yüzünden böyle goller yiyo o süper o en iyisi o muhteşem''diyen futbolu bi tek kendisinin bildiğini sanan futbol özürlüsü çok bilen mantıksız arkadaşları bekliyorm bu konuya!!! Hala savunacak kadar yüzsüz olanlar varsa leo yu da alsın defolsun gitsin! Liginin en çok yiyen kalecisini sırf ucuz diye alıyosun ve şu ana kadar bjk maçı dışında bi tane sıradan maç bile kurtaramamis ruhsuz adamı oynatanlara yazıklar olsun...ufuk bundan daha mi kötüdur yani?aykuta niye bu kadar sabredilmiyo?

Leo gitmeli.

Boşuna kontenjan yiyor.

o topu normal bir kaleci ya yumruklar ya kucağını açar topun kucağa oturmasını bekler. bizim leo gibi saçma bir 2 el birleştirip yanlamasına kontrol etme gafletine düştü ve günün içine s.çtı. teşekkür ederim leo franco, beni şaşırtmadığın için.

madem biz kötü diyoruz da bilmiyoruz

ama staddaki 22 bin kisi de mi leonun müthis yetenegini görmüyor ?

adam formasi kirlenmesin diye atlamiyor her topa ayakla giriyor defans gibi...

haftaya aykut yada ufuk girer insallah kaleye.

emre güngöre hatasindan kesen leoyu da keser...

Geri
Üst Alt