#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

dün akşam kalecimiz bir hata yapmıstır ama bu onu o an ıslıklamamızı gerektirmiyordu.

Leo Francoyu ilk geldiği günden itibaren dikkatle takip ettim . Bence bir kaleci için çok büyük yanlışları var . Uzaktan çekilen şutlarda ayaklarına dikkat edin sürekli kayıyor . Bir kaleci Kalesinde açıyı kapayabilmek için pozisyon gereği büyür , bizimki yatmıyor bile . Boyu gayet uzun her hava topunda içimiz cız ediyor . Topları abuk sabuk yumrukluyor. Sanki bir profesyonel değil de Halı sahada sıra kendisine gelmiş de kaleye geçmiş biri gibi oynuyor . Bence hiç bir şekilde formamızı hakketmiyor , Hele hele 1 yabancı kontejyanını doldurması da cabası . Real Madrid de Casillas , Barcelona da Victor Valdez gibi bizde de belki bir yıldız doğar . Ufuk Ceylan' a günahıyla sevabıyla sahip çıkar , şans verirsek kendisinden çok ümitliyim , Kaleci problemimizi uzun yıllar için çözmüş oluruz.

dün akşam kalecimiz bir hata yapmıstır ama bu onu o an ıslıklamamızı gerektirmiyordu.

Oyunu o kadar geride kabullenip, kendi yarı sahasında bekleyen diğer 10 kişinin, o topa vurduranların, şut öncesi o kadar rahat pas alışverişi yaptıranların, şut çekildiğinde kafasını eğen futbolcunun hiç mi suçu yok? Zemin ıslak top zaten yere vurdu kaleci elinden geleni yaptı ama olan oldu. Rakibe saldırma geri çekil adamlara oyanama fırsatı ver sonra gol yenince suçlu kaleci olmaz böyle mantık. Takım atağa kalkarken kaç tane top kaybetmiş Mustafa ve Mehmet onu incelemek lazım.

Artık adam gibi bir yabancı kaleci istiyorum şu takımda Geçen sene Morgan bu sene Leo Bu mudur Galatasaray kalecileri ? Leo´yu çok savundum ama yetti be kardeşim

kusura bakma da ıslıklayanlar arasında bende vardım... topun gol olduğu yerden kaleye mektup atsan 2 günde gider 2 günde...

bu taraftarında bir sabrı var yeter artık adam gibi oynasın yediği gol golü bırak pozisyon bile değil... ne olacak kumbara...

bu maçtan sonrada rejkaard yine oynatırsa ona da helal olsun kalan maçlarda...

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima ben bir galatasaraylı olrak çok utandım rakip takımı ıslıklamıyoruz top onlardayken ve bizdeyken susuyoruz çekirdek çıtlıyoruz top francoya geldiğinde ıslıklıyoruz gerçekten çok utanç vericiydi . ıslıklanması gereken biri varsa canerdi ama ıslıklamak galatasaray taraftarına yakışmaz.fener yapar ancak onu . illa ıslıklıyacaksak da fener ataktayken ıslıklıcak top bideyken takımımızı desteklicektik.

Böyle büyük kaleci olmaz. Kaleci dediğin her topu çıkaramaz ama bunu da yeme be kardeşim..

Artık Ufuk Ceylan'a şans verilsin Şampiyonluk son 4 haftada kaybettiğimiz 9 puanla gitti zaten..

Artık güzel futbol istiyor bu taraftar Şampiyonluk deyip de kimse hayal kurmasın...

Bu sene maç kurtardı mı? Yok yanlış oldu. Kritik kurtarışı var mı?

Büyük bir tahlislzik kalecinin önünde sekti top. Yağış vardı. Selçuğun önünde oyuncumuz duruyordu, Topa vururkende göremedi. Tepki bence yanlış oldu.

Sağlık olsun.

Sene başından beri hep söyledim bu adam vasat-vasat altı kaleci, refleksleri zayıf, yanından geçen topa uçmuyor diye. Aferin Franco, gitti şampiyonluk.

Benim düşüncemde bu yönde futbolcuların isteksiz olması daha uzucu kanımca...:(

Maça hızlı başlamıştık aslında.. net bir gol kaçırdık. Ardından 20-25 Dakika baskı kurduk.. Herkes iyi niyetinle oynuyordu.. İkinci devre Giovanni'n kaçırdığı gol var ki yere oturup ağlayacaktım nerdeyse.. Fenerbahçe beraberliğe gelmiş gibiydi sanki. Bu derbilerde futbol tanrıları Fenerbahçe'nin yanında oluyor.. Selçuk'un Prekaziliği tutuyor. Yapacak bir şey yok. ÖNÜMÜZDE Kİ MAÇLARA BAKACAĞIZ :):):)

Yanına iki tane box to box kaleci alınırsa kendi kapasitesini gösterecektir. Tek başına leo francodan bişey beklemek haksızlık. Kendisini ispatlamış biri leo.;)

leo franco büyük kaleci büyük şahsiyet ama niğdespordan hayrettini cağırsak herhalde bir kac mac kurtarabilir bu yaşında...

Arkadaslar sampiyonlugun franco yuzunden kacti demek ne kadar dogru olmasada franco yuzunden gitmedi demek o kadar yalnis olur.Ben amatorde kalecilik yapmis biri olarak ayrica golu yeni acikta ust katta goren biri olarak golun sekmesinin disinda franconun durdugu yer hataliydi.Sadece bu macla francoyu degerlendirmeyelim franco bu sene bu takima 1 mac bile kazandirmadi ortalama bi kalecinin yiyecegi her golu yedi extra bir performans gostermedi.Iyi kaleci bir sezonda minimum 3 mac alir takimina maalesef franco bu yonlerden ck zayif kaldi.Ama ben farkli bi noktaya dikkat cekmek istiyorum bu adami oynatan rijakardd franco kadar sorumludur bence maalesef nondanin ahi tuttu gidicek adam francoydu yazik oldu 1 sezona futbol bu kadar tuhaf bi oyun 17 mayis 2000 de taffarel henrynin topunu cikarmasa bugun belki tarih farkli olucakti iste franco belki bugun o topu cikarsa bizim sampiyonluk sansimiz devam ediyo olucakti. O yuzden sampiyonluk franco yuzunden gitmedi demek yalnis olur ama saece francoya baglamak yalnis olur tipki sadece rijakarda baglanamacagi gibi

rüştü yü falan mı alsak seneye napsak rijkaard sevmez gerçi ama..:D

Geri
Üst Alt