#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leonardo Noeren Franco

Taffarelden sonra kalemizde hızla düşüş yaşıyoruz. Mondi de güzel kaleciydi hırslıydı ama bir taffi gerçeğini kabul etmek lazım. Mondiden sonra orkun+aykut ikilisine döndük. Onların da kalecilikleri adına başarıları ortada. Sonra de sanctis i aldık. Belki bugün italyada deli gibi maçlar çıkartıyor olabilir ama bizde kelimenin tam anlamıyla facia maçlar oynadı. Ve son olarak maç başına 2 den aşağı gol yememe istatistiği ile leo francoyu aldık. Sanırım leo artık dibe vuruşun ramak kaldığı yerdir. Çünkü bu hızla düşüşe geçersek seneye niğdespordan Efsane! hayrettini almamız an meselesi.

aman ama ne diyorsun öyle , biz arjantinli hayrettin derken yer gök inliyordu burada ,büyük kaleci idi leo franco ...

Cevap: Fener'den G.Saray'a Franco çalımı

Fenerbahçe yönetiminin sözleşme yenilenemeyen Volkan Demirel'in yerine kaleci arayışlarına başladığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de yapılan tüm görüşmelere rağmen sözleşme yenilenemeyen Volkan Demirel'in yerine kaleci arayışlarına başladığı ortaya çıktı.

İtalyan ve İspanyol basınında bugün yer alan haberlerde sarı lacivertlilerin, Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Atletico Madrid'li Leo Franco'nun peşinde olduğu belirtildi.

İtalya'nın Tuttomercato isimli internet sitesinde bonservisi elinde bulunan 31 yaşındaki kaleci için, Galatasaray'ın yanısıra Fenerbahçe'nin de teklifte bulunduğu ve tecrübeli file bekçisinden haber beklendiği ileri sürüldü.

İspanya'nın Marca Gazetesi de bugün aynı habere yer verirken, Arjantinli file bekçisinin öncelikli tercihinin Mehmet Aurelio'nun formasını giydiği Real Betis olduğunu iddia etti.

Fenerbahçe yönetiminin Volkan Demirel ile de görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi. Ancak milli kalecinin "Deivid'e verilen miktardan daha aşağısına imza atmam" dediği öğrenildi.

Sarı lacivertli yönetimin sözleşmesi biten bir diğer futbolcu Selçuk Şahin ile ise pürüzleri giderdiği ve sezon sonu sözleşme yenileneceği belirlendi.

Kaynak : İnternetspor

Ayni bir haberde, Demirel, Leo Franco ve Selcuk, bü üc maci aldi...

fiyasko olduğunu hep iddia ettim,bu sözcük hakaret değil.gol yedikten sonraki ve ıslıklanırkenki yüz ifadesine üzüldüm... eski bir GS yöneticisi olan fatih altaylının sarfettiği sözden utandım bir GS lı olarak...adam vasat ya da kötü olabilir,eleştirir gitmesini istersin ama bu yaptığı çok çok ayıp...birde reha muhtar çıktı ortaya ''bilerek yedi'' filan diye...adamın onur ve haysiyetine laf söylemek bu kadar kolay olmamalı,leonun yerinde olsam reha ya hemen dava açardım,bu medyadan tiksiniyorum vesselam...

İzinli olan Leo Franco Perşembe günü yapılacak antrenmana katılacak.

Leo antremana yine katilmamis. :allaalla6vr:

Dönmez inşallah da sivas maçında ufuk oynar .

Ben bu adamı çok daha iyi bekliyordum ama yanılmışım demekki

Tecrübesi, beklenmedik zamanlardaki önemli kurtarışları gibi sebeplerden dolayı alındı. Ve bu açılma zamanlamasının çok iyi olması da en büyük faktördü alınmasında.

Biz defansı önde kurduğumuz için araya bazen toplar kaçabiliyor, Leo'nun da açılması çok iyi olunca pozisyonları hemen kesebiliyor anında ki bu sezon çok gördük bunun örneğini ama bence de tek artısı bu açılması.

Ufuk oynatılmalı kesinlikle son 7 haftada.

Zaten antremana falan da cikmamis oynamaz diye dusunuyom.

Hatalı gol yiyebilir ama takımın bunu kurtarmak için ne yaptı? Önemli olan o leodan daha fazla suçlu diğerleri bence.Atletico maçında turu geçsek bu leo sayesindeydi mesela.

Kondisyon olarak demiyorum Rijkaard iki tane iyi kaleci varken buyuk bir hata yapmis ve 3 gun idmana cikmamis Leo'yu oynatmaz diye dusunduydum, tabi oynatabilir de ne biliyim.

Tahminim Rijkaard kalan maçlarımızı Leo ile tamamlayacak.

O değil önüne gelen uzaktan sallıycak ,bizim işimize gelicek mi gelmiycek mi onu düşünür hale geldim.

Galatasaray'ın kalecisi olabilicek potansiyelde biri değil bu adam.

Şu ana kadarki performansıyla sezon sonu görmek istemediklerim listesinde banko yazıcağım isimlerden.

kalecilerin kaderi:

orta sahan olmaz, adamin en yakin rakip oyuncusu 15 metre mesafededir, gec gördügün bir sut gol olur, dünyanin en kötü kalecisi olursun.

güya türkiyenin en iyi forvet hatti gol atamaz, orta sahada ligin 15. oynayamayacak kadar kötü adamlarin vardir ama olsun.

en basiti kaleciye yüklenmek. hadi bastirin!

kimsede sarpin, ayhanin topalin bu takimda ne isi var demiyor.

kalecilerin kaderi:

orta sahan olmaz, adamin en yakin rakip oyuncusu 15 metre mesafededir, gec gördügün bir sut gol olur, dünyanin en kötü kalecisi olursun.

güya türkiyenin en iyi forvet hatti gol atamaz, orta sahada ligin 15. oynayamayacak kadar kötü adamlarin vardir ama olsun.

en basiti kaleciye yüklenmek. hadi bastirin!

kimsede sarpin, ayhanin topalin bu takimda ne isi var demiyor.

Selçuk Şahin diyorum susuyorum:o

Geri
Üst Alt