#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leonardo Noeren Franco

Yolcu yolunda gerek.

Leo Franco

Ayhan

Mustafa Sarp

Mehmet Topal

bu adamlar ancak 2.lig'de oynayabilecek kapasitede bana göre.

Cevap: # Leo Franco

de santisi sevmeyenler çok arayacak santisi

Bu mesaj bu konunun daha ilk sayfasından helal olsun arkadaşa gerçekten.

De Sanctis şu anda İtalya'nın en pahalı 2.kalecisi 1.de Buffon harcadık adamı.Ben De Sanctis'in öyle aman aman hatalı bir gol yediğini de hatırlamıyorum.ASY'deki Kayseri maçı dışında.

1) Ayhan'a 2. lig topcusu diyen futboldan degil spordan anlamiyor demektir.

2) Simdi baslasam De Sanctis denen kovanin top gelmeden 10 saniye once b.k cuvali gibi yere yattigi icin yedigi en az 10 tane sacma sapan gol bulurum, o yuzden o hrboyu bana savunmayin lutfen. Leo ondan cok daha iyidir.

Sanctis'e gerçekten çok pişman oldum..Adam şuan en iyi dönemini geçiriyor valla.

Sanctis de aynıydı.

Mondragon gittiğinden beri,

..... kalede varken içim rahat

dediğim bir maç olmadı.

Noeren diyor bakın.Bu kaleci falan değil,bana daha çok NOEl Baba gibi geliyor.Çok net söylüyorum.

valla arkadaşlar kusura bakmayında, fener maçında o yediği golü kurtarmak için büyük kaleci olmaya gerek yok... bu adam kaleci falan değil kandırmayın kendinizi...

mondragondan sonra adam gibi bir kaleci gelmedi kimse kusura bakmasın ayrıca mondragon bu kadar paralar bile almıyordu...

Çok sevdiğim için değil ama kalede oynatılmaya devam edilmeli diye düşünüyorum. Ufuk'un veya Aykut'un oynatıldığını düşünelim; Onlarda hatalı goller yerlerse ne olacak? Bence sezon sonuna kadar takım içinde öyle uçuk kaçık değişiklikler yapılmamalı. Sezon sonuna kadar en iyi şekilde durumu idare edip ortaya çıkan sonuca göre mevcut planlar yeniden gözden geçirilmeli.

Leonardo Noeren Kaleaci Franco

İyi bir defansın arkasında sırıtmaz Leo. İlk yarı boyunca Gökhan - Servet ikilisinin arkasında oynadı. Kolay değil. Kim olsa kötü goller yer.

İyi bir defansın arkasında sırıtmaz Leo. İlk yarı boyunca Gökhan - Servet ikilisinin arkasında oynadı. Kolay değil. Kim olsa kötü goller yer.

Artık bu hikayelerin inandırıcı gelmiyor farkındamısın ?:o Önce bende inamıştım hatta savunmak için konu bile açtım ama yeter artık Sistem kaleciymiş , defans yetersizmiş aynı hikayeleri anlatma millete

2. yarı ağır eleştirildiği bir maç hatırlamıyorum. Tersine düzeldiği yönünde yorumlar yapılıyordu heryerde.

Atletico, Kasımpaşa, Beşiktaş maçları buna örnek.

Son Fenerbahçe maçında da hata dışında kötü oynamıyordu. Sezon sonu zaten gidecektir. Ben ne desem boş bu saatten sonra.

Sistem kalecisi lafını ilk defa kendimiz çıkarttık,kendimiz inandık.Sistem kalecisi dediğimiz adamın kaç tane geri pasta skandal hareketi var.

2. yarı ağır eleştirildiği bir maç hatırlamıyorum. Tersine düzeldiği yönünde yorumlar yapılıyordu heryerde.

Son Fenerbahçe maçında da hata dışında kötü oynamıyordu. Sezon sonu zaten gidecektir. Ben ne desem boş bu saatten sonra.

Fb maçında zaten top gelmedı ki.Gelen ilk topu aldı içeriye...

kadıköydeki ilk maçta fbli oyuncuya asist yaparak 2.golü yememizi sağladı, kim ne derse desin GS ımıza böyle kova kaleci yakışmıyor, hele hele derbilerde bu kadar bariz hatalar yapıyosa yandık demektir.

Belki hatırlayanınız olur, ben transfer döneminde şaka yollu Leo Franco için;

4-3-3 sisteminde oynayamaz.

yazmıştım. Şaka gerçek oldu. Gülsem mi ağlasam mı. :)

İyi bir defansın arkasında ben de sırıtmam.Gidin Elanoyu,Ardayı,jo yu falan savunun ama gelip burda Francoyu savunmayın,savunulacak bi tarafı kalmadı çünkü.

Geri
Üst Alt