#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

bi de herif gelir gelmez aanholt-kerem kanadını savunma durumunda bırakıldı. diğer tarafta luyi gibi bi atletik manyak varken hem de. allah yardımcısı olsun.

Uyar ekstra ordinary bisey bekleme ama en azindan topu almadan sagina soluna bakar oyle tutar topu
Keske gelse

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
first touch
cevre kontrolu
topla donusler
sirti donuk pas istasyonu olma

bunlari yapabiliyorsa direk cökelim. herifi cok izledim ama hic alici gozle izlemedim emin olamadim sana sorayim dedim

first touch
cevre kontrolu
topla donusler
sirti donuk pas istasyonu olma

bunlari yapabiliyorsa direk cökelim. herifi cok izledim ama hic alici gozle izlemedim emin olamadim sana sorayim dedim

Bunlarin hepsi Elnenyde mevcut ama ilerde katkisi sifir.

Bize lazim olan topcu. Topla donecek bir orta sahamiz yok, top kontrolu saka gibi ne taylanda var nede berkan da

bunlari yapsin da ilerde katkisi olmasin yaw. taylanin da yok. 50 ara pas denemesinde anca geciriyor topu defansin arkasina

Y kurali olmasa tamam diyecegim.
Y kurali sayesinde olmaz o is.

Yanarim yanarim iki tane dangalakla oyniyacagiz butun sezon ona yanarim.

Su takima Elneny kadar basit bir topcu gelse bile level atlar. O kadar vahim bir durum.

Aragindan top cikarirken, risksiz ve garantici olmasi disinda, bir stoper olarak net bir isik vermis degil. Henuz alisma donemi. Beklemek lazim.

Bunlarin hepsi Elnenyde mevcut ama ilerde katkisi sifir.

Bize lazim olan topcu. Topla donecek bir orta sahamiz yok, top kontrolu saka gibi ne taylanda var nede berkan da

Hücuma katkısı 0 yanlış olmuş.
Bjk de 3 asist ve golü vardı hatırlıyorum hatta topla katetme ceza sahasına giriş vs.
Gelmeden önce bende tek yönlü sanıyordum ama bjk de çok maçını izledim 6.5 numara bu adam.
Bize gelse Josef ve gustavoyu beğenenler elneny ye bayılır

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi stoper güven veriyor, sağ stoperde daha etkili olur solda biraz ürkek buldum oyunu açma noktasında. Hava topları boyuna ve fiziğine rağmen gayet iyi bu kadar beklemiyordum. Sezisi yüksek. Her stoper çalım yer yemeyen zaten Van Dijk oluyor savunma oyuncusu çalım yedi diye eleştirilmez.

güven veriyor bu yeterli benim için.

luyindamayı ne kadar sevdiğimi bilirsiniz top luyindamaya gelince terlemem başlıyor kan basıncım yükseliyor. ha top kaybı yapıyor pas hatası yapıyor ama ligde fizik olarak luyindama gibisi de gelmedi

ahh şu sorununu çözebilsek ilk sezonunda böyle değildi luyi

Önünde ortasaha varken değerlendirmek daha doğru olacaktır. Adam ortasaha solbek ve defansı tutmaya çalışıyor.

Alpaslan da yapıyor bunun yaptığını adam danimarkalı ve 7 milyon euroya transfer edilmemiş olsa en azından fazla beklentiye girilmezdi

Danimarkalı semih kaya demezler umarım 3-4 ay sonra

Geri
Üst Alt