#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Cumartesi Danimarka-Faroe Adaları var umarım ilk maçı olur eğer milli takımda şans bulabilirse değeri çok artar.

Maliyetli stoper transferine karşıyım üstat. Adamın topçuluğuna laf etmiyorum.ha ek olarak stoperleri sevmiyorum biraz takığım stoper konusuna
o emojiyi neden attım unuttum ama 6 noda oynatalım dedikleri için atmış olabilirim
7 milyon verilicekse bende aslinda bir baba yigit defans beklerdim ama taksit maksit olaylari filan var ondan galiba

Maliyetli stoper transferine karşıyım üstat. Adamın topçuluğuna laf etmiyorum.ha ek olarak stoperleri sevmiyorum biraz takığım stoper konusuna
o emojiyi neden attım unuttum ama 6 noda oynatalım dedikleri için atmış olabilirim

Stoper en az prim yapan mevkii dünya genelinde haklısın tereddüt etmekte ben de çok şaşırdım Nelson transferine umarım yürür gider

sağa genç aslan parçası , solu gerçek sahibine bırakmanın zamanı geldi.

luyindama isterse forvet oynasın

5 yıllık ödeme planıyla aldık adam 7 milyon normal bu nedenle. Peşin alacak olsak en azından 2-2.5 milyon daha ucuza gelirdi muhtemelen. Üstelik adam Danimarka milli takımının gelecekte kaptanı olacak, eğer kariyerinde bir aksilik çıkmazsa tabii ki.

hiç verilmesin daha iyi ya taksitli maksitli totalde stoper için 7m maliyete giriyoruz yanlış bence. stoperden para da kazanamamışız epeydir
4 stoperimizden 3 yabancıya ödediğimiz-ödeyeceğimiz toplam bonservis bedeli 19 milyon Euro!!..Bizim lig ve takım hakkında hiçbir bilgisi olmayan ve bu sporu az çok bilen bir futbolsevere bunu söylesek, adamın gözleri faltaşı gibi açılıp, ''Herhalde çok nadir gol yiyen, totalde 200-300 milyonluk bir takım olmalı?!'' diye düşünmesi kaçınılmazdır...

Çok temkinli adam. Mala bağlar gibi.
Normalde kızardım en basit olanı tercih ediyor genelde diye ama takımın defanstan çıkarken o kadar saçma sapan işler yapıp tam bir kabus olduğunu düşünüyorum da orta saha çizgisinin gerisinde 5-6 tane Nelsson 'la oynasak sesimi çıkarmam

E-XgsD0XsAMuwU2

Biri söylesin eli bele baglamayi biraksin. Bi stoperin yapcagi en son hareket. Bütün Hamle yapma sansini öldürüyor.
Halat ile agaca baglanmis gibi.

Hakan balta yapardi bunu zamada ikili mücadeleye giremiyordu ondan.

Guzel adam. Ama yangindan mal kaçırır gibi 2 gunde haberi çıkıp 7 m vermek akıl tutulması gibi. Bu paraya stoper transferinin 2 açıklaması olabilirdi. 1.si ortasahan saglam olur bireysel hatalari minimize edip savunmayı kemik gibi yaptım dersin, 2.si ortasahan çok sallaniyodur oyle bi stoper aldım ki savunmayı toparladım dersin. Sanırım 2.si icin aldık bu çocuğu ama istenen hiç realize olmayacak gibi , ben bunun biraz oyuncunun agresif-lider stoper olmamasından biraz da hocanın oyun yapısından kaynaklandığını düşünüyorum.

Yani tüm oklar yine hocaya çıkıyor , stoperin oyun kurması bizim icin sehir efsanesi gibi , Serdar-Maicon gibi 2 takozun önünde Fernando varken cok daha iyi oyun kuruyoduk .

Danimarkanın 3lü stoper oynaması büyük şans

Şuan as olmasada 3lününün ilk alternatifide kendisi

Danimarkanın tamda bu dönem pik yapması iyi denk geldi

Bizde mala bağlatmazsak tm i takipteyim bakalım değeri ne olacak

Çok enteresan Luyindama hata riskini sürekli göze alıp hamleye yöneliyor ya da topla çıkmaya çalışıyor arkadaşının bölgesini dahi kapamaya çalışıyor bu yüzden bolca da hata yaptığı için eleştiriliyor. Nelsson da işimi doğru yapayım endişesinde minimum riskle güvenli oynuyor. Ama onunda sorgulaması gereken şu "takım arkadaşlarına güvenmek." Rakibe topu ölü noktaya attırdığını düşünürsün ama bir bakmışsın orda olması gereken takım arkadaşın orda yoktur bu da golü yedirir.(k. Paşa maçı Boey'in adamını kaçırması) Dolayısıyla şuan stopere Ramos'u koysak yine gol yiyeceğiz. Çünkü bazı oyuncular ciddi anlamda arka tarafa yardımcı olamıyor. Kaçak güreşen veya mental olarak sahada olmayan isimler var. Özellikle kaptan kalecinin bu duruma ekstra hakim olması gerekirdi. Bizim yediğimiz gollerden herhangi birini Atletico yese Simeone o geceyi bir kutu parol içerek geçirir ertesi haftaya kadar idmanda oyuncuları hacemat ederdi.
Marcao'nun zıvanadan çıkıp delirmesi de bu duruma bir isyandı. O zaman sorunun kaynağı açık. Takım savunmasını beceremiyoruz. Bu noktalara eğilecek artık hoca herşey transfer ile çözülmüyor.

Geri
Üst Alt