- 1 Ağustos 2014
- 62.936
- 73.199
- 4.218
6 da deneyelim bir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maliyetli stoper transferine karşıyım üstat. Adamın topçuluğuna laf etmiyorum.ha ek olarak stoperleri sevmiyorum biraz takığım stoper konusuna
7 milyon verilicekse bende aslinda bir baba yigit defans beklerdim ama taksit maksit olaylari filan var ondan galibaMaliyetli stoper transferine karşıyım üstat. Adamın topçuluğuna laf etmiyorum.ha ek olarak stoperleri sevmiyorum biraz takığım stoper konusuna
o emojiyi neden attım unuttum ama 6 noda oynatalım dedikleri için atmış olabilirim
hiç verilmesin daha iyi ya taksitli maksitli totalde stoper için 7m maliyete giriyoruz yanlış bence. stoperden para da kazanamamışız epeydir7 milyon verilicekse bende aslinda bir baba yigit defans beklerdim ama taksit maksit olaylari filan var ondan galiba
Maliyetli stoper transferine karşıyım üstat. Adamın topçuluğuna laf etmiyorum.ha ek olarak stoperleri sevmiyorum biraz takığım stoper konusuna
o emojiyi neden attım unuttum ama 6 noda oynatalım dedikleri için atmış olabilirim
Çok temkinli adam. Mala bağlar gibi.6 da deneyelim bir
4 stoperimizden 3 yabancıya ödediğimiz-ödeyeceğimiz toplam bonservis bedeli 19 milyon Euro!!..Bizim lig ve takım hakkında hiçbir bilgisi olmayan ve bu sporu az çok bilen bir futbolsevere bunu söylesek, adamın gözleri faltaşı gibi açılıp, ''Herhalde çok nadir gol yiyen, totalde 200-300 milyonluk bir takım olmalı?!'' diye düşünmesi kaçınılmazdır...hiç verilmesin daha iyi ya taksitli maksitli totalde stoper için 7m maliyete giriyoruz yanlış bence. stoperden para da kazanamamışız epeydir
Normalde kızardım en basit olanı tercih ediyor genelde diye ama takımın defanstan çıkarken o kadar saçma sapan işler yapıp tam bir kabus olduğunu düşünüyorum da orta saha çizgisinin gerisinde 5-6 tane Nelsson 'la oynasak sesimi çıkarmamÇok temkinli adam. Mala bağlar gibi.
yengemiz