#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Hemen çizmemek lazım, daha ligin başı Marcao ile daha uyumlu oynayacağını düşünüyorum. Bu arkadaşlara kol kanat gerilmezse çok çabuk kaybederiz.
Luyi gibi bi dengesizi satıp tecrübeli avrupalı bi stoper daha alsaydık bu çocuklar için de iyi olurdu diye düşünüyorum. Takımda tecrübe eksiği muazzam derecede belli oluyor. Keşke 26 yaş civarı bi melomuz olsaydı bu kadar dağınık görünmezdik

Hayır yok,2.golde ofsaytı bozdugu palavra,hatta tek dogru yerde duran adam gibi gorunuyor..Hataları var mı var,ama dogru bakıp soylemek lazım.İlk golde hatanın cogunuda luyindamaya yazarım..

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iki kez ofsayt bozdu, ikinci golde ise yanlis yerde. Rakip topla ceza yayi onunde bulustugunda geriye yaslaniyor. Bazen hamle yapabilecek yerlerde cevre kontrolu yaparak rakibi takip ediyor (bu olumlu kismi), defansif farkindaligi iyi ama maliyetinin altinda bir performans simdilik. Umarim toparlar, alisma sureci diyelim.

Hayır yok,2.golde ofsaytı bozdugu palavra,hatta tek dogru yerde duran adam gibi gorunuyor..Hataları var mı var,ama dogru bakıp soylemek lazım.İlk golde hatanın cogunuda luyindamaya yazarım..

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok pozisyon hatası yaptı maçta bana göre. Yaşı çok genç. Geldiği takımda daha kaleye yakın oynuyordu ama burası Galatasaray. Biz her maça galibiyet için çıkıyoruz. Haliyle defansımız çok ilerde. Oyun aklı var fakat dediğim gibi yediğimiz goller tamamen gençliğiyle alakalı.

pozisyon bilgisi ile açıklarını kapatıyor falan deniyordu gelmeden önce. adamın pozisyon bilgisi falan yok ki. defansta oynadığı sürece rakibin ofsayda kalması biraz zor, çünkü genelde defans çizgisinden 1 metre geride duruyor. marcao gelince eski tandeme döneriz. kendisi yedeğe çekilir

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iki kez ofsayt bozdu, ikinci golde ise yanlis yerde. Rakip topla ceza yayi onunde bulustugunda geriye yaslaniyor. Bazen hamle yapabilecek yerlerde cevre kontrolu yaparak rakibi takip ediyor (bu olumlu kismi), defansif farkindaligi iyi ama maliyetinin altinda bir performans simdilik. Umarim toparlar, alisma sureci diyelim.
Net seninle aynı görüşteyim. Yaşı çok genç. Bu oyunu oynamayı öğrenmemesi için hiç bir sebep yok.

Luyi gibi bi dengesizi satıp tecrübeli avrupalı bi stoper daha alsaydık bu çocuklar için de iyi olurdu diye düşünüyorum. Takımda tecrübe eksiği muazzam derecede belli oluyor. Keşke 26 yaş civarı bi melomuz olsaydı bu kadar dağınık görünmezdik

Ben burada, sagda solda, yillaridir soyluyorum. Bizim defansif liderimiz yok, yok. Uzun zamandir yok. Ujfalusi sonrasinda Melo. Artik yok. Defansif oyuncularin ikisininde genc olmasi bence dezavantaj cunku bu tecrubenin cok degerli oldugu bir bolge. Ikinci gol buna harika bir ornek. Iki stoperde ayni adama, gol vurusu sansi dusuk olan ve pas atmasi cok daha yuksek ihtimal olan oyuncuya kostular. Luyindama her ne kadar tecrubeli de olsa, genel olarak zaten istedigimiz seviyede degildi. Nelsson icin erken olsa da (erken olan adaptasyonu henuz bitirememis olmasi, bazen uzun surebiliyor) suana kadar cok olunmlu sinyaller de vermedi. Vasat bir goruntude. Bunu da belirtmekte zarar yoktur sanirim.

Ceza saha içinde hamleleri boşa gidiyor o daha sıkıntı bence. Bir kere uçarak boş kafaya çıktı bi kere de ayağını salladı topa vuramadi. Yanlış yerde mi duruyor yoksa hamleleri mi ağır bilemedim. İnşallah iyi olur.

GSCimbom Mobile App

Çok pozisyon hatası yaptı maçta bana göre. Yaşı çok genç. Geldiği takımda daha kaleye yakın oynuyordu ama burası Galatasaray. Biz her maça galibiyet için çıkıyoruz. Haliyle defansımız çok ilerde. Oyun aklı var fakat dediğim gibi yediğimiz goller tamamen gençliğiyle alakalı.
Yalnız oynadığı takımda defansı ileride kuruyor. Kopenhagtan bahsediyoruz, ligin en iyi 2 takımından biri

Stoper mevki çiçek gibi adam yetiştirme yeri değildir
7 milyonu Kaan Ayhan a verseydik burda yabancı fetişleri auğ yapardı ama Kaan in ayak tekniği ve kontenjan avantajı mantıklı hale sokardi verilecek parayı.
Nelsona verilmesinin Terim dışında mantıklı bir açıklamasini kimse yapamaz.
Transfer edilirken 8 e 1 filan kalınmıştir iki gözü ve beyni olan kimse bu yoklukta gelişim aşamasında bir yabancı stopere 7 milyon Euro verdirip aldirmazdi.
Yatırım için alındıysa yine saçma.
7 e alıp muhteşem performans bile gösterse 15 e ancak satarsın.
İki yılda yaptığı hatalardan cekecegin zarar 8 milyon karın bütün artılarını götürecek ama.
Kötü oyuncu değil ama net kötü takım mühendisligi transferi dir.
Luyindama- Kaan
Elneny
Bu şekliyle takım kursak yani Berkan - Nelson yerine Kaan - elneny yapsak şimdi 12 puanımiz ve artan umutlarımiz vardı.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Güncel Danimarka milli takımı oyuncusundan bahsediyoruz yani hiç bilinmeyen bir oyuncuya 7 Milyon vermedik, Maliyet konusunda çok eleştiri görüyorum ama oyuncunun piyasası bu hatta 1 sezon önce daha da yüksek bir piyasası varmış 10 Milyon bandında. Kaan Ayhan veya alabileceğimiz herhangi bir yerli stoperden çok çok daha iyi. Kaan Ayhan'a bizim taraftar 2 maç dayanamaz stoperde öyle böyle hatalar yapmıyor. Nelsson biraz ham ama kaliteli kumaşı var çok iyi olacak inanıyorum.

Yalnız oynadığı takımda defansı ileride kuruyor. Kopenhagtan bahsediyoruz, ligin en iyi 2 takımından biri
Özetlerde öyle izledim ama dediğin gibiyse o zaman problem çok büyük. İnanılmaz pozisyon hataları yapıyor. Videolarında da kale önünde çok iyi ve ayağı temiz görünüyordu fakat biz de gösteremedi bunları hiç.

Özetlerde öyle izledim ama dediğin gibiyse o zaman problem çok büyük. İnanılmaz pozisyon hataları yapıyor. Videolarında da kale önünde çok iyi ve ayağı temiz görünüyordu fakat biz de gösteremedi bunları hiç.
Uyum sorunudur diye umalım, sonuçta ilk defa ülke dışına çıkıyor ve bambaşka bir futbol kültürüne geliyor. Scout raporları genel olarak çok iyi herkes yanılıyor olamaz

Kenardan gelen ortalarda topu hep ıskalaması sezilerinin yeterince kuvvetli olmadığından mı yoksa hantallığından mı kaynaklı bilmiyorum ama bir sıkıntı var kenardan gelen ortalarda hep ayağını uzatmaya çalışırken ıska geçip yere düşüyor.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her mac gol yiyiyoz ne anladim bu isten
Orta saha ölü reis.Kesici oyuncu yok.Berkan diye bir oyuncuya 4 milyon euro verdik.Alınırken yazdım burda yorumum duruyor.Alanyaspor'da bile öne çıkamayan bir oyuncuya bu kadar para verilmez dedim Kuş ilan etmişlerdi.Kesiciliği yok herifin ne oynadığı belli değil.Emre kılınç ve cicildau zaten o tarz oyuncular değil.Orta saha yol geçen hanı olduğundan gelen rakip oyuncu direk kale önünde alıyor soluğu.Ondan sonra Luyindamaya sövüyoruz.

Stoper mevki çiçek gibi adam yetiştirme yeri değildir
7 milyonu Kaan Ayhan a verseydik burda yabancı fetişleri auğ yapardı ama Kaan in ayak tekniği ve kontenjan avantajı mantıklı hale sokardi verilecek parayı.
Nelsona verilmesinin Terim dışında mantıklı bir açıklamasini kimse yapamaz.
Transfer edilirken 8 e 1 filan kalınmıştir iki gözü ve beyni olan kimse bu yoklukta gelişim aşamasında bir yabancı stopere 7 milyon Euro verdirip aldirmazdi.
Yatırım için alındıysa yine saçma.
7 e alıp muhteşem performans bile gösterse 15 e ancak satarsın.
İki yılda yaptığı hatalardan cekecegin zarar 8 milyon karın bütün artılarını götürecek ama.
Kötü oyuncu değil ama net kötü takım mühendisligi transferi dir.
Luyindama- Kaan
Elneny
Bu şekliyle takım kursak yani Berkan - Nelson yerine Kaan - elneny yapsak şimdi 12 puanımiz ve artan umutlarımiz vardı.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
olur mu hic fm 2021 fetisistleri icin 200 bin eurodan fazla maas almicak yası 21 den yaslı olmicak scout transferi olucak birde muhtesem oynicak .elneny ye 2.5 verilir mi hic taylana küfür etmek varken berkana 4 bonservis vermek varken elnenye 2.5 maas ve 4 yıllık sözlesme kafayı mı sıyırdın sen :D

falcaodan çalım yediğinde belliydi hamlelerinin leş olduğu.

marcao ve nelssonla geriye yaslandığımız her maç geçirirler bi tane.

Güncel Danimarka milli takımı oyuncusundan bahsediyoruz yani hiç bilinmeyen bir oyuncuya 7 Milyon vermedik, Maliyet konusunda çok eleştiri görüyorum ama oyuncunun piyasası bu hatta 1 sezon önce daha da yüksek bir piyasası varmış 10 Milyon bandında. Kaan Ayhan veya alabileceğimiz herhangi bir yerli stoperden çok çok daha iyi. Kaan Ayhan'a bizim taraftar 2 maç dayanamaz stoperde öyle böyle hatalar yapmıyor. Nelsson biraz ham ama kaliteli kumaşı var çok iyi olacak inanıyorum.

Bende boyle dusunuyorum. zamana ihtiyaci oldugu cok acik. Ama su var, ona o zamanda destek olacak, ingilicce "lead" edecek bir isim yok. Ujfa-Semih gibi, ornek amacli. Hatta Popescu-Bulent diyelim.

Geri
Üst Alt