#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Orta saha ölü reis.Kesici oyuncu yok.Berkan diye bir oyuncuya 4 milyon euro verdik.Alınırken yazdım burda yorumum duruyor.Alanyaspor'da bile öne çıkamayan bir oyuncuya bu kadar para verilmez dedim Kuş ilan etmişlerdi.Kesiciliği yok herifin ne oynadığı belli değil.Emre kılınç ve cicildau zaten o tarz oyuncular değil.Orta saha yol geçen hanı olduğundan gelen rakip oyuncu direk kale önünde alıyor soluğu.Ondan sonra Luyindamaya sövüyoruz.
Berkani ben de sevmiyorum bosa para verdik nelson da oyle keske hep rumen alsaydık rumenler hem ucuz hem yetenekli

Uyum sorunudur diye umalım, sonuçta ilk defa ülke dışına çıkıyor ve bambaşka bir futbol kültürüne geliyor. Scout raporları genel olarak çok iyi herkes yanılıyor olamaz
Yanılıyor da olabilirler sonuçta müspet bir ilim değil futbol. Dediğine katılıyorum. Tamamen bambaşka bir futbol ülkesine geldi. Henüz 21 yaşında ve stoper olarak oynadığı takım Galatasaray. Marcao ve Gustavo ile izlemek gerekir diye düşünüyorum biraz da.

Berkani ben de sevmiyorum bosa para verdik nelson da oyle keske hep rumen alsaydık rumenler hem ucuz hem yetenekli
Berkan'ı hadi dersin ki orta sahada oyuncu eksikliği vardı ondan aldım ki ben onuda kabul etmiyorum.Elinde Luyindama-Marcao ve Alpaslan var gidiyorsun Nelsson'a 7 milyon euro para gömüyorsun.Onyekuru alınsın diye yırttık bi tarafımızı yabancı sınırı var dediler.Hani nerde yabancı sınırı 2 tane stoperin yabancı gidiyorsun 3. stopere 7 milyon euro veriyorsun oda yabancı.Berkan'ı alma Nelsson'u da alma elde ne kalıyor 11 milyon euro maaşlarınıda ekle 16-17 milyon euro git adam gibi kesici çok kaliteli bir ön libero al gel.3 senedir bu takım ön liberosuz oynuyor.

Berkan'ı hadi dersin ki orta sahada oyuncu eksikliği vardı ondan aldım ki ben onuda kabul etmiyorum.Elinde Luyindama-Marcao ve Alpaslan var gidiyorsun Nelsson'a 7 milyon euro para gömüyorsun.Onyekuru alınsın diye yırttık bi tarafımızı yabancı sınırı var dediler.Hani nerde yabancı sınırı 2 tane stoperin yabancı gidiyorsun 3. stopere 7 milyon euro veriyorsun oda yabancı.Berkan'ı alma Nelsson'u da alma elde ne kalıyor 11 milyon euro maaşlarınıda ekle 16-17 milyon euro git adam gibi kesici çok kaliteli bir ön libero al gel.3 senedir bu takım ön liberosuz oynuyor.
Ben de o paralara hem onyekuru hem 8 hem de 6 alinmasindan yanaydın. Babeli de deglicektik

Ceza saha içinde hamleleri boşa gidiyor o daha sıkıntı bence. Bir kere uçarak boş kafaya çıktı bi kere de ayağını salladı topa vuramadi. Yanlış yerde mi duruyor yoksa hamleleri mi ağır bilemedim. İnşallah iyi olur.

GSCimbom Mobile App

Daha cok zamanlama hatasiydi bence sanki.

Danimarkali semih kaya olma yolunda emin adimlarla ilerliyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eminim ki çoğu taraftar şu anda böyle düşünüyor.

Şu anki vaziyet direkt oyuncularla alakalı değil. Sezonda devam edilecek oyun ve farklı dönüşümleri ile beraber, doğru kadro yapılanması ve birlikte oynama alışkanlığı önemli etkenler. Sadece bunu söylemek isterim.

Stoper mevki çiçek gibi adam yetiştirme yeri değildir
7 milyonu Kaan Ayhan a verseydik burda yabancı fetişleri auğ yapardı ama Kaan in ayak tekniği ve kontenjan avantajı mantıklı hale sokardi verilecek parayı.
Nelsona verilmesinin Terim dışında mantıklı bir açıklamasini kimse yapamaz.
Transfer edilirken 8 e 1 filan kalınmıştir iki gözü ve beyni olan kimse bu yoklukta gelişim aşamasında bir yabancı stopere 7 milyon Euro verdirip aldirmazdi.
Yatırım için alındıysa yine saçma.
7 e alıp muhteşem performans bile gösterse 15 e ancak satarsın.
İki yılda yaptığı hatalardan cekecegin zarar 8 milyon karın bütün artılarını götürecek ama.
Kötü oyuncu değil ama net kötü takım mühendisligi transferi dir.
Luyindama- Kaan
Elneny
Bu şekliyle takım kursak yani Berkan - Nelson yerine Kaan - elneny yapsak şimdi 12 puanımiz ve artan umutlarımiz vardı.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen gömduysen tamamdır. Istisnasiz bütün transferlere bok attın.

Orta sahadan yeterli destek almayan defansif bir yapımız var, stoper partnerinin her an nasıl bir hata yapacağını bilmeden oynuyor yine de zaman vermek gerek bazen korkak görüntü çiziyor takım oyununda gelişme oldukça illa ki toparlayacaktır Bjk'de Necip yada kaleci Ersin çok iyi adamlar olduğu için değil takım oyunu iyi ve adamların orta sahayı toparlayan hamal tipinde oyuncusu var inanın bizde oynasa Necip yada Ersin sahadan ağlayarak çıkar futbol piyasasından yok olur gider ...

Bu kafa yapıyısıyla cok oyuncu harcar taraftar Danımarkanın defanst hattına bakarsak Mılan da Tottenham da Crıstal palace da Salzburgda oynayan oyuncular var bu oyuncuların arasına Nıellson gırdı.Takım olarak transferler gecıktıgı ıcın takım daha bırbırıne uyumlu degıl hıcbırı bırbırını tanımıyor suan hataların olmasıda takım olmamız da zaman alacak oyunumuz gelıstıkce daha ust sevıyelere cıkacaz.2 macla oyuncu harcamayın.

Artık sol stoper oynamayı bırakması lazım, Luyindama 'yla Birlikte oynarken bile sağ stoper oynasın

Geri
Üst Alt