#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Eleştirdiğim adam kendine geliyor. Geçen yıl da Gedson da olmuş idi. Varsa performansını arttırmak istediğiniz birileri söyleyin ayarlayım.

Geldiginden beri ilk defa begendim, yeni gelen gencolar arasindan bi buna isinamamistim nedense. Cok iyiydi bugün, umarim böyle devam eder.

Bugün başlarda biraz tedirgindi. Gittikçe açıldı. Sezon boyunca da böyle olacağını düşünüyorum. Zamanla takıma alışacak, özgüveni artacak ve ağırlığını koyacak.

adam kopenhagda son zamanlarda mecburiyetten sol stoper oynatılmaktan bıkmışken buraya gelir gelmez marcao olayı yüzünden kendini bi anda yine aynı durumda buldu. marcao ile oynayınca kendine geleceği tahmin ediliyordu zaten. marcao-nelson tandemi karşılıklı birbirinin performansını yükseltir. luyindama gerek ayağının kötü olması gerek oyunbilgisi ve kademe anlaşının zayıf olması sebebiyle partnerini aşağı çekiyor.

Performansına en çok üzüldüğüm adamdı geçen haftalarda bugün Marcao ile birbirlerini çok iyi tamamladılar. Sağ tarafta çok daha iyi olduğunu gösterdi. Ayrıca Marcaonunda ne kadar değerli olduğunu herkes anlamıştır. Yanındaki adamı bile nasıl değiştiriyor oyun olarak :)

Yasi bir stoper icin oldukca genc. Akilli bir adama benziyor. Zamanla eksiklerini giderip daha iyi olur umarim.

Verilen bonservisten dert yanılıyor, anlıyorum kağıt üstünde ilk bakışta 7 milyon çok uçuk geliyor ama o parayı 5 yıla yaydığımız unutulmasın. Belki de sırf bu ödeme planından dolayı 2 milyon daha fazla verip aldık.

Böyle bir ödeme planını, bu potansiyelde bir futbolcu için Kopenhag gibi bir kulübe kabul ettirmek büyük başarı. Verilen paraya bakarken bizim limitimize bu sezon ne kadar etki etmiş ona bakmak gerekiyor. Açıklanan bildirime göre de 5 yıllık bir taksit değil de 5 yıl içinde bir ödemeden söz ediliyor. Bu daha da büyük başarı olur.

Taksitli haliyle bize sezonluk maliyeti maaşıyla birlikte 2.2m€, bu maliyetle orta saha ya da başka mevkiye istenilen kalitede transfer yapmak çok kolay değil. Nelsson bahsedildiği gibi pahalı bir transfer değil, harika bir ödeme planıyla alınmış, geleceğin Danimarka milli takım kaptanı. 23 yaşında gencecik, büyük potansiyeli olan bir stoper.

1631849278550.png

Su an icin Fener'in aldigi Kore'liyi tercih ederdim ama Nelsson 2 yas daha genc, 2 sene sonra belki ondan daha iyi olur.

5 yıl vadeyle alınabilecek en iyi transferlerden biri olduğunu gösterdi.

Bugun iyidi masallah. Izlerken tip olarak topu alisi falan acayip semih kayaya benziyor. Oyunu degil tabiki tip olarak diyorum

Geri
Üst Alt