#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Yerinde oynayınca adam beton gibi çıktı. Solda oynamak performansını bitiriyor. Marcao ile çok daha uyumlu oldu.

Solda kalsa çöp olacaktı
Ne kadar önemli küçük gibi gözüken ayrıntılar

Daha fazla var ama fazla sey yapmak istemedim Bir daha yorum yaparken biraz izleyin düsünün öyle yorum yapin. Daha iyi olacak insallah

Buna verilen 7 milyonla orta saha alırdık alpaslan bile bu hanımevladından daha iyi oynar

oldum olası yumuşak stoperlerden nefret ederim fakat bizim taraftar bayılıyo yumuşak adamlara kart görmüyo pozisyon bilgisi vs diye
Marcao bundan bin kat daha iyi

Erken konuşmayayım diyorum ama sanki elimizde patlar gibi duruyor. Pozisyon alamıyor, adam takip edemiyor, hamleleri zayıf, kafa toplarında rakibe çok vurduruyor

Savunmada sifir malesef. Yerli olsaydi coktan yerin dibine sokulmustu. Her iki goldede hatali ama ozellikle ikinci goldeki hatasini amator topcu yapmaz. Semih Kaya cok giydirdik, ahi cikiyo gibi.

çok sıradan bi oyuncu. luyindamanın yerine alındı ancak ondan iyi değil malesef

çok kötü maleseph

Overrated

Şuna verilen parayla 6 numara alırdık bir tane.

Şu adama verilen para vallahi yazık .
Kaan ayhani alıp birde 6 numara alırdık.
Ulan Wellington bile ligde oynayabiliyor.

Statik salla baş bir stoper ederi 2.5 m euro o da yaşından dolayı

topsuz oyunda ki pozisyon kayıpları evlere şenlik kim izlemişte bu kadar para verdirmiş enterasan teknik manada da pek özelliği yok gibi marcao hadi teknik , bunda o da yok anadolu stoperi olur belki

Bu çocuk çok hantal libero gibi durmadan ofsayt bozuyor

pozisyon bilgisi ile açıklarını kapatıyor falan deniyordu gelmeden önce. adamın pozisyon bilgisi falan yok ki. defansta oynadığı sürece rakibin ofsayda kalması biraz zor, çünkü genelde defans çizgisinden 1 metre geride duruyor. marcao gelince eski tandeme döneriz. kendisi yedeğe çekilir

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

falcaodan çalım yediğinde belliydi hamlelerinin leş olduğu.

marcao ve nelssonla geriye yaslandığımız her maç geçirirler bi tane.

Danimarkali semih kaya olma yolunda emin adimlarla ilerliyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bi numarasını görmedim. En kötü transfer olabilir. En yüksek bonservisi de buna verdik

ciddi yatırım yapıldı o yatırımın karşılığında ciddi bir ışık vermedi umarım zamanla verir yoksa giren kazık sağlam olacak gibi görünüyore

Yenilen goller harici oyun içinde de vasattı. Şu ana kadar ışık vermedi. Böyle oynarsa Luyindama Marcao devam eder.

begenmedin bunu. hava hakimiyeti 0. pozison bilgisi 0. neicin 7 milyon verdik buna anlamadim

Hoca demek ki sistemi için elzem olduğunu düşünmüş ki dün gördük ki hoca haklı. Nelson ve Marcao 100 er kere topla buluşmuş, Luyindama oynadığında bu sayı 80 e iniyor.

Stopere 7 m euro verilmez demekte bence problem yok.

Bu oyuncuya bok atmak değil.

Nelsson'a 3 milyonluk topçuya 7 verdik demek problem ama.
O şekil eleştiri zaten doğru olabilir ama 2 maçla adam aşan arkadaşlar var oynadıkça gelisecekler yeni bir ülke yep yeni bir takım ve nerdeyse ilk defa ülkesinden çıkan oyuncular takımın halen zamana ihtiyacı var taraftar da bunu anlaması gerekiyor sayın adminim

Yanindaki partnerin asiri onemli iste.
Marcao ile cok iyi ikilli olurlar. Nelssonu begendim yine bu adam seneden fazla kalmaz bence

Stopere 7 m euro verilmez demekte bence problem yok.

Bu oyuncuya bok atmak değil.

Nelsson'a 3 milyonluk topçuya 7 verdik demek problem ama.
Ben hala diyorum admirim bence nelssonu alana kadar tecrübeli birini çözüp şu benficanın önüne biraz daha nakit atıp gözlerini doyurup alabilirdik gedsonu. He tabi gedson devre arası gelirse o zaman helal olsun derim sesimi çıkarmam

Marcao dönene kadar sağ da Nelsson devam etsin sol stopere Alparslan gerekirse Berkanı koysun hoca ...

Daha fazla var ama fazla sey yapmak istemedim Bir daha yorum yaparken biraz izleyin düsünün öyle yorum yapin. Daha iyi olacak insallah
iyi de y kürek kardeşim bu yorumun neyi absürt ?

''ciddi yatırım yapıldı o yatırımın karşılığında ciddi bir ışık vermedi umarım zamanla verir yoksa giren kazık sağlam olacak gibi görünüyor''

Eleştirdiğim adam kendine geliyor. Geçen yıl da Gedson da olmuş idi. Varsa performansını arttırmak istediğiniz birileri söyleyin ayarlayım.

İki maç oynamışken hemen eleştirdiğiniz için olabilir mi ?

•quod erat demonstrandum•

2. Yarı cidden umut verdi baya sıradan görünüyordu o ana kadar adamda ilk kez hırsı gorebildim arkadaşlarıyla iletişimi de gayet iyiydi ... Gustavo gelince pas trafiğinde de daha ince işler yapmasını bekliyorum Marcao gibi olursa acayip rahatlariz top çıkarırken baskıyı kirdigimiz an bir anda 4-5 kişi düşer oyundan..

yine tek maçla birileri göklere çıkarılmış..

dün sol stoperdeki maçlarına nazaran daha iyi oynadığını herkes söyledi. fakat dün iyi oynaması, bundan önceki kasımpaşa ve trabzonspor maçlarında batırdığını değiştirmiyor...

insanların geçmişte ne yazdığını iyi oynadığı bir 90 dk ardından hatırlatınca iyi futbolcu olmuyor. nelsson'un gelişmesi gerek.

dün bi pozisyonda defans dengesiz yakalanmışken rakip oyuncuyu öyle zekice engelleyip oyaladı ki çok hoşuma gitti. tam bi fundamentali sağlam oyuncu olduğunu gösteren pozisyondu. rakiple arasındaki mesafeyi bile ustalıkla ayarlıyor

Su an icin Fener'in aldigi Kore'liyi tercih ederdim ama Nelsson 2 yas daha genc, 2 sene sonra belki ondan daha iyi olur.
Sikeciler daha iyi 2 stoperi toplam 5 milyona aldi. GSC forum vasat ilk mactan sonra ovmeye basladi. Insallah Nelsson su ana kadar ki goruntusunun uzerine cok daha koyarda bizde mutlu oluruz. Trabzon macinda kendi bolgesi olmamasina ve onunde 2 savunma oyuncusu olmasina ragmen Hamsik'i kapatmaya 3. savunma olarak gidisi, Kasimpasa ve Trabzon'un Yusuf'larinin icinden gectigi adami Marcao ve takim savunmasinin cok iyi oldugu bir mactan sonra ovme yarismasina girilmis. Komik gercekten. Ayni gurup Belhanda'yi da savunurdu.

Geri
Üst Alt