#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Kasimpasa maçında 2 golü yediren Abdülkerim ama en çok gene nelsson eleştiriliyor. İlginç bir durum. Bir takıntı yaptı mı oyuncu ne yaparsa yapsın göze batıyor boklaniyor sürekli. Fenerli medya iyi güdüyor bizim taraftari.

Nelson formsuz.fb macinda da girdi oyuna ve 85'den sonra 2 hava topu verdi rakibe, pozisyon yedik.ama kasimpasa macnda nelsona ısrarla uzun top oynatan ve ısrarla oyun kurdurana kızacaksiniz.nelson abdulkerimi bozmadı,6 numara olmayınca abdulkerim ve nelson bozuldu.abdulkerim ilk golde ve son golde hatali.

Kendisi takımda savunma bile tek oyuncumuzdur yeterki düzenli oynasın kendisini mutlaka yine takıma katmaliyiz

Jelert oynayınca bu herif oynuyor enteresan

okan hoca 2 sini cezalandırıyor

Az gol yediğimiz dönemlerin hepsinde bu adam var.

Yokluğunda oyun kuruyormuşuz, nedense ben anlayamıyorum nasıl oyun kurduğumuzu.

Davinson, Abdül, Kaan, Lucas ve Sara gibi adamlar var ama bunları boşa atacak setleri bulamayıp Nelsson oyun kurmasın diye ağlıyoruz.

Geçen maç Nelsson’a nefret kusanların ise dünkü maçta ne hikmetse sesi çıkmıyor, futbol gurmeleri sizi.

Davinson, Abdül, Kaan, Lucas ve Sara gibi adamlar var ama bunları boşa atacak setleri bulamayıp Nelsson oyun kurmasın diye ağlıyoruz.

Geçen maç Nelsson’a nefret kusanların ise dünkü maçta ne hikmetse sesi çıkmıyor, futbol gurmeleri sizi.
Is zaten savunmada degil orta sahda. Biz nelsson apdül ile de sampiyon olduk ama orta sahada gercek bi 6 no olmadikca fizikli takimlara karsi hep zorluk cekeriz. Trde yeterli olabiliyor ama avrupada fizikli kapanan takim olunca zorluk cekiyoruz. Sistemleri zaten kick n rush ile topu uzun ileri atmak torreira buna nekadar karsilik verebilir. Torreirayi daha fazla o 6nin önüne atacan 6,5 gibi. Sara cok iyi deep playmaker ama bu sekilde orta saha zayif kaliyor iste.

Davinson-abdul oynadiginda abdul arazi olup duruyor oyunu da o kuruyor.
Birde bu herif 2 sene önce böyle de degildi ne olduysa herifi körelttiler mi naptilar. Herif 40 metre ters tarafa top atiyordu şimdi top gelmesin diye dan dun random firlatiyor. Hayır madem oyun kurmak bu kadar önemli bu herifi hamle stoperi yaparsin gecersin. Top gerideyken oyun kursun, top ilerideyken hamle oyuncusu olsun rakibe bassın bu neyin kafası.

Sanchez'in partneri kendisi olmalı

Stoperi prese gönder, 6 numaranı prese gönder. Bütün sorun bu bilinçsiz presten kaynaklanıyor. Organize alan presi yapsan anlarım da bu resmen saçmalık. Rakipler çözdükten sonra tamamen işlevsiz hale geldi zaten.

Sanchez'in partneri kendisi olmalı

Şymanın kaçırdığı topta Alper geriye koşmasa da olurmuş. Parkta ter atıyormuş gibi.

Ama esas sıkıntı Sançez önde kaybedince arkasındakiler Kaan, Nelson, Abdül hepsi yavaş adamlar.

Sırf bu sebepten, biz şutu iyi olan takımlara karşı daha böyle çok kontra ve gol yeriz.

Çözüm önerisi, hantal savunmacılardan birisini Mascherano tarzı çabuk bir sweeper ile değiştirmek olabilir. Kafa toplarından çok gol yemiyorsak böyle bir hamlenin bize zarardan çok faydası olacaktır.

Şymanın kaçırdığı topta Alper geriye koşmasa da olurmuş. Parkta ter atıyormuş gibi.

Ama esas sıkıntı Sançez önde kaybedince arkasındakiler Kaan, Nelson, Abdül hepsi yavaş adamlar.

Sırf bu sebepten, biz şutu iyi olan takımlara karşı daha böyle çok kontra ve gol yeriz.

Çözüm önerisi, hantal savunmacılardan birisini Mascherano tarzı çabuk bir sweeper ile değiştirmek olabilir. Kafa toplarından çok gol yemiyorsak böyle bir hamlenin bize zarardan çok faydası olacaktır.
Elimizde tek seçenek berkan bu role uygun.tutucu hocamız denemez ama boşa yazıyor okuyor yazıyoruz.
Pazar günü gene abdül sanchez icardi mertens çıkar kaan sağ bek.takıntılı tutucu bir hocamız var malesef

Nellson takim savunmasi kotuyse sivayan bir oyuncu. Berkan da mesela bu tarz takim iyiyse iyilerden. Sorunun buyugu hoca.

Kalmalı ve 3lüye dönmemiz gerekiyor.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İspanya'ya karşı 90 dk oynamış

Maçı izledim bayağı iyiydi bu arada. Şerefsiz hakem faulü çalmadı gol yediler.

Lamal'in hucum ettigi kanatta sol stoper oynadi. Birinci gorevi Morata'yi tutmakti onu da genellikle iyi yapti ama bi iki kere adsmini kacirdi, kaleciyle karsi karsiya birakti. Zaten macin yarisindan cogunu kendi ceza alaninda gecirdi. Burada oynadiginin ustune bir sey koymadi bence. Yanindaki dumbelek de bayagi kotuydu. Danimarka hocasi ispanya ataklarina hic bir cozum uretemedi yaptigi degisiklikler de fayda etmedi. Golde de faul yoktu. Nelson o topu daha temiz cikarabilirdi. Turkiye liginde verilen fauller Avrupa'da verilmiyor iste.

Geri
Üst Alt