Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.845
- 94.906
- 4.978
Sami ye topçu sormuyorum ben. Sallai yi soktu en sonNelsson vasat 1 stoper. @Sami Karakoç a sorabilirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sami ye topçu sormuyorum ben. Sallai yi soktu en sonNelsson vasat 1 stoper. @Sami Karakoç a sorabilirsin
Sami de Sallai de kral adamlardirSami ye topçu sormuyorum ben. Sallai yi soktu en son
Konumuz adamlık değil.Sami de Sallai de kral adamlardir
Kendi oyuncularımızın değeri düşürme konusunda epey iyiyiz yıllardır maalesef.2 sene şampiyonlukta büyük katkısı olan insanı bu kadar kolay sildi taraftar da hoca da
Hocanın ne yaşadığını bilmiyorum ama kendi adima çok savundum oynaması gerektiğini söyledim. Bu varken Metehanın oynatılması çok büyük bir ayıptı. Üstüne Abdülkerim den de iyi olduğunu düşünüyorum. Hatta son haftalardaki Sanchezden iyi oynardı. Neyse Sanchez ufaktan toparlamaya başladı gibi. Normalde ben sene başında Kerim'in yedeğe düşmesi stoper ikilimizn Sanchez Nelson olması gerektiğini söylüyordum. 2 stoperde biri kesinlikle denge stoperi olmalı bizim iki stoperde savruk oynuyor.2 sene şampiyonlukta büyük katkısı olan insanı bu kadar kolay sildi taraftar da hoca da
buruk'u gönderip nelson'u oynatacak hoca getirelimOynatmayacaksak gönderelim.