#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Takim planı olmayınca bence oyuncular kötü gözüküyor. Yoksa Nelson a geri gelme dese anlamayacak mi .Ha oyun kurarken evet ayagi iyi değil ama hava toplarinda sanchez den iyi .
Goztepe maçında sanchez i izledik her önündeki topu rakibe bıraktı romulo attığı gol ile dinamo kiev ilk golu aynı izliyor sanchez bir şekilde Nelson kazanilmali

2 sene şampiyonlukta büyük katkısı olan insanı bu kadar kolay sildi taraftar da hoca da

2 sene şampiyonlukta büyük katkısı olan insanı bu kadar kolay sildi taraftar da hoca da
Hocanın ne yaşadığını bilmiyorum ama kendi adima çok savundum oynaması gerektiğini söyledim. Bu varken Metehanın oynatılması çok büyük bir ayıptı. Üstüne Abdülkerim den de iyi olduğunu düşünüyorum. Hatta son haftalardaki Sanchezden iyi oynardı. Neyse Sanchez ufaktan toparlamaya başladı gibi. Normalde ben sene başında Kerim'in yedeğe düşmesi stoper ikilimizn Sanchez Nelson olması gerektiğini söylüyordum. 2 stoperde biri kesinlikle denge stoperi olmalı bizim iki stoperde savruk oynuyor.

Şuan tam nelsson'luk maç. brombey ile iyi savaşırdı ama hocamız oyuncu hiç etmeyi tercih ettiği için kullanamıyoruz artık.

bakın bu adamı şahsi husumeti yüzünden sildiginden beri önüne gelen herkesten gol yiyoruz.

Arda Turan'ın elinde başka bir şeye dönüşür kal ve efsane ol Nells.

Bu adamı gereksiz yere bitirdi hoca. Bu adama sabretmen için iki tane sağlam neden var zaten. Birisi 2 şampiyonlukta direkt katkısı var diğeri de bu adam para ediyor yahu. Mesela bu maç brombey'i savunacak ve kene gibi yapışıp sindirecek oyuncu nelssondu, davinson da arkada süpürecekti. Hata da yapsa her türlü faydalanilacak bir isimdi. Stoper Transferi yaptığın anda satacaktin işte ama nerede o düşünce.. hocamız giysi değiştirir gibi oyuncuları yiyip, kaan, berkan ve Metehan gibilere şans vermeyi seviyor.

Geri
Üst Alt