- 4 Ağustos 2009
- 83.681
- 62.326
- 5.093
5 milyona kopenhaga falan verebilirsek ne mutlu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rotasyonda kalmasını gerektirecek bir sebep yok. Adam devre arası kaçıp gitti ama daha az oynadı ve Cuesta kazığı girdikendini dev aynasında görmekten vazgeçecekse rotasyonda kalsın.
Yine aynı kafada devam edecekse yol vermek en iyisi
Biz Nelsson gibilerinin gitmesine ertesi sene sampiyon olamama korkusundan, tembellikle alakali arastirip bulamamaktan izin veremiyoruz. Iste Portekiz, Hollanda takimlariyla aramizdaki fark bu. Iyi teklif geldiginde saldiklari 10 adamin 8'inin yerini o sene aninda dolduruyorlar. Boyle boyle döndürüyorlar sermaywyi de kadroyu da. Her sene de sampiyonluga oynuyorlar. Surekli bir planlama icerisinde herifler. Turkiye'de altyapisi olan bir endustri degil futbol. Sadece yoneticilerin goz boyayip isim yapma derdinde olduklari medyatik ve mafyatik bir olusum.İkinci sene satmalıydık bence (o dönem öyle düşünmüyordum), sonunu çok iyi oynadı diye tuttuk ama Davinson varken arka planda kalacağı belliydi.
Tottenham Dragusin’i aldı, kötü bir sezon geçirdi o da.
İlk sezonda da Sevilla 17 vermişti Marcao gittiği dönem, o dönem göndermemeyi anlayabiliyorum.
Herif kendisi gitmek istiyordu yahu ne tekme tokat gonderilmesi :d
Berklerin programda, Hoca oyuna almak istiyor, nelsson girmek istemiyor gibi seyler anlatiliyordu yaw. Gidecegi zaman da hoca kalmasini istemis buna ragmen gitmis diyorlardi.
Hadi hoca suclu olsun, gittigi yerde de dogru duzgun sure verilmedi adama. Roma zekiyi sag stoper oynatiyordu bi ara. Oturmus takima girmek zordur kabul ama dogru duzgun sure almamasi da soru isareti.
Nelsson bizim oynadigimiz oyuna uygun bi stoper dgl bence. Genis alan savununca savruluyor gibi bilmiyorum belki ben yaniliyorumdur. Kompakt oyunda iş goruyor.
Kendi seviyesinin farkinda olarak rotasyonu kabul edecekse kalabilir. Sorun cikaracaksa gitsin.
bjk macında sıctıgı ıcın kadro dısını hakettiHoca 3lü stoperde bile oynatmıyodu
Gömelim tmm ama el insaf yeani
Adamda bozulmakd haklı bi yerde
bjk macında sıctıgı ıcın kadro dısını haketti
ama hata yapan kaan ayhan ise kaptan oldu
adalet yok
cuesta kazığının nelsson'un bizzat kendisi ile direkt ne alakası var yau? :d7 milyon euromuzu alip gönderelim. yarim devre daha otursa cuesta kazigi girmeyekti en basitinden
bu gittikten 2-3 gün sonra cuesta'yi getirdilercuesta kazığının nelsson ile ne alakası var yau? :d
e yani? nelsson mu yaptı transferi?bu gittikten 2-3 gün sonra cuesta'yi getirdiler