#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Dönsün derdim fakat şampiyonluğumuz hakkında tek paylaşımı olmadığında iplerin koptuğunu anladık.

Kariyerinde başarılar dileriz, umarım iyi bir getiri ile gönderebilir yöneticilerimiz.

kendini dev aynasında görmekten vazgeçecekse rotasyonda kalsın.

Yine aynı kafada devam edecekse yol vermek en iyisi

Şu oyuncuların 1 sezon bizden ayrıldıktan sonra kendilerinin ne olduklarını görmeleri acayip hoşuma gidiyor bu nelson kendisini üst düzey falan sanıyordu, sevila'ya gitse orada da oynayamayacaktı aynı berkan'ın genoa'da patates'e dönmesi gibi. Zaniolo zaten malum. Galatasaray gibi bir kulüp bunlar için bulunmaz nimet farkında değiller sadece. İyi para kazanıyorlar, şampiyonluklar yaşıyorlar, taraftarlar tarafından seviliyorlar, herifin milli takım kampına avrupada ki taraftarlarmızın gidip maç öncesi tezahurat etmişliği bile var.

bazı adamlar yaşı ve kabiliyeti itibariyle sezonun bir yarısını piç edip kadrodan düşmezken nelsson-jelert ve hatta cuesta gibi kolay lokmaların ilk fırsatta giyotine gönderilmesi kolay baş edilebilir 1 psikoloji değil. sabrın sadece ağır toplara karşı varsa da o zaman bu tarz oyuncular aldırmayacaksın, eline düşenleri de gelir gelmez postalayacaksın. mert müldür'ün stoper olduğu yerde nelsson tekme tokat gönderiliyorsa burada tüm suçu da oyuncuya yüklememek gerek. yoksa 1 sezonda binbir emekle aldığın şampiiyonluğun gelirini 2-3 tane kullanmaya tenezzül bile etmediğin adama yatırıp kasayı boşaltıp sezonu bitiriyorsun işte.

Herif kendisi gitmek istiyordu yahu ne tekme tokat gonderilmesi :d

Berklerin programda, Hoca oyuna almak istiyor, nelsson girmek istemiyor gibi seyler anlatiliyordu yaw. Gidecegi zaman da hoca kalmasini istemis buna ragmen gitmis diyorlardi.

Hadi hoca suclu olsun, gittigi yerde de dogru duzgun sure verilmedi adama. Roma zekiyi sag stoper oynatiyordu bi ara. Oturmus takima girmek zordur kabul ama dogru duzgun sure almamasi da soru isareti.

Nelsson bizim oynadigimiz oyuna uygun bi stoper dgl bence. Genis alan savununca savruluyor gibi bilmiyorum belki ben yaniliyorumdur. Kompakt oyunda iş goruyor.

Kendi seviyesinin farkinda olarak rotasyonu kabul edecekse kalabilir. Sorun cikaracaksa gitsin.

İkinci sene satmalıydık bence (o dönem öyle düşünmüyordum), sonunu çok iyi oynadı diye tuttuk ama Davinson varken arka planda kalacağı belliydi.

Tottenham Dragusin’i aldı, kötü bir sezon geçirdi o da.

İlk sezonda da Sevilla 17 vermişti Marcao gittiği dönem, o dönem göndermemeyi anlayabiliyorum.
Biz Nelsson gibilerinin gitmesine ertesi sene sampiyon olamama korkusundan, tembellikle alakali arastirip bulamamaktan izin veremiyoruz. Iste Portekiz, Hollanda takimlariyla aramizdaki fark bu. Iyi teklif geldiginde saldiklari 10 adamin 8'inin yerini o sene aninda dolduruyorlar. Boyle boyle döndürüyorlar sermaywyi de kadroyu da. Her sene de sampiyonluga oynuyorlar. Surekli bir planlama icerisinde herifler. Turkiye'de altyapisi olan bir endustri degil futbol. Sadece yoneticilerin goz boyayip isim yapma derdinde olduklari medyatik ve mafyatik bir olusum.

Herif kendisi gitmek istiyordu yahu ne tekme tokat gonderilmesi :d

Berklerin programda, Hoca oyuna almak istiyor, nelsson girmek istemiyor gibi seyler anlatiliyordu yaw. Gidecegi zaman da hoca kalmasini istemis buna ragmen gitmis diyorlardi.

Hadi hoca suclu olsun, gittigi yerde de dogru duzgun sure verilmedi adama. Roma zekiyi sag stoper oynatiyordu bi ara. Oturmus takima girmek zordur kabul ama dogru duzgun sure almamasi da soru isareti.

Nelsson bizim oynadigimiz oyuna uygun bi stoper dgl bence. Genis alan savununca savruluyor gibi bilmiyorum belki ben yaniliyorumdur. Kompakt oyunda iş goruyor.

Kendi seviyesinin farkinda olarak rotasyonu kabul edecekse kalabilir. Sorun cikaracaksa gitsin.

Rakipler çözmüştü artık. Geriden çıkarken rakip takım Nelsson'a baskı yapmıyordu diğer oyuncuları tutuyordu, Nelsson'la oyunu başlatmaya zorluyorlardı. Nelsson da topu kullanamayıp batırıyordu.

Afbeelding

Surat yine 5 karış be. Kardeş bizi istemiyorsan git takım bul ve tapulu olarak git ya.

7 milyon euromuzu alip gönderelim. yarim devre daha otursa cuesta kazigi girmeyekti en basitinden

Geri
Üst Alt