#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Kuzey Avrupa'dan çıkıp da bunun kadar sorunlu ve profesyonellikten uzak ikinci bir futbolcu görmedim. Geldiği günden beri de hiç ısınamadım bu adama.

eskiden olsa kadro dışı bırakıp altyapıda oynatabiliyordun galiba artık cezası var. Normalde direkt öyle yapmak lazımdı buna hiç satmadan çürüteceksin

Bjkye 5-0 yenildik kemdisi yuzunden! Ads bile bjkden 5 yemedi! Sevmiyorum kendisini
Yenilmede payı var ama 5 olmasında payı yok. O tamamen kenar ekibinin suçu.
2-0 olmuş maçta 1 stoper bırakıp hurra hücum yapıyoruz kimse de geri dönüyordu.
Adamların 1. dakikadan itibaren tek taktiği vardı geride bekle ileri şişir rafa koşsun zaten çalım atabiliyor.
Daha istediğimiz adamın oyun stilini bilmiyoruz. Büyük problem.

22/23 sezon sonu gitmek icin cok israr etti. Transfer teklifleri de iyiydi ama biz satmak istemedik (ucuk bonservis istedik).

Muhtemelen bu yüzden Galatasaray'a kizgin.

Bir futbolcu cok gitmek istiyorsa gönderecen aga. Hayir gelmiyor iste.

Muhtemelen performansındaki gerilemeyi ve bunun da kariyerine etki etmesini Okan Buruk'a ve yönetime bağlıyordur ve kinlidir.

Gitmeme izin vermediler, yedeğe attılar ve oynatmadılar, hiç alakam olmayan bir oyun anlayışı ile gelişimimi engellediler gibi.

Severdik ama kötü sonla bitti.

13.lukten sonra Şampiyonluk planlari yaparken partnerini zaten satmistik o yaz gonderip ne yapcaktik. Satmayarak en dogrusunu yapmistik. Şu olay 300 kere daha olsa 300.unde de satilmaz.
22/23 sezon sonu gitmek icin cok israr etti. Transfer teklifleri de iyiydi ama biz satmak istemedik (ucuk bonservis istedik).

Muhtemelen bu yüzden Galatasaray'a kizgin.

Bir futbolcu cok gitmek istiyorsa gönderecen aga. Hayir gelmiyor iste.

13.lukten sonra Şampiyonluk planlari yaparken partnerini zaten satmistik o yaz gonderip ne yapcaktik. Satmayarak en dogrusunu yapmistik. Şu olay 300 kere daha olsa 300.unde de satilmaz.

22/23 'de sampiyon olduk biz. Daha dün gibi hatirliyorum, kutlamalarda bile Nelsson elveda eder gibi takiliyordu. En son ozaman mutlu gördüm kendisini.

Yenilmede payı var ama 5 olmasında payı yok. O tamamen kenar ekibinin suçu.
2-0 olmuş maçta 1 stoper bırakıp hurra hücum yapıyoruz kimse de geri dönüyordu.
Adamların 1. dakikadan itibaren tek taktiği vardı geride bekle ileri şişir rafa koşsun zaten çalım atabiliyor.
Daha istediğimiz adamın oyun stilini bilmiyoruz. Büyük problem.
Doğrudur da. 20 saniyede o gölu yemesek birak 5-0 kaybetmeyi maci bile kazanabiliridk ne bilim

22/23 'de sampiyon olduk biz. Daha dün gibi hatirliyorum, kutlamalarda bile Nelsson elveda eder gibi takiliyordu. En son ozaman mutlu gördüm kendisini.
Rtaş abdulkerimin geldigi sezonu demiyormusun iste? Marcaoyu satmistik sevilla bunuda istiyordu o sezon 17 mi ne vermisti

Baron'un söylediğine göre çok çok itici ve profesyonellik dışı hareketler yapmaktaymış antrenmanlarda. Sevdiğim bir oyuncuydu, zaten gidecek belli ama yok yere yazık etti bizdeki imajına.

Doğrudur da. 20 saniyede o gölu yemesek birak 5-0 kaybetmeyi maci bile kazanabiliridk ne bilim
Evet maç kaybetmemizin 1. sebebi bunun angutluğu. Fark olması ise kenardakilerin.
Sezon başı kampı yemiş yürümekte zorlanan takım defansta 1 adam bırakıp baskı futbolu oynamaz. Çok büyük acemilik.

Geri
Üst Alt