#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Kontrati 2027 mi 2026 mi yapmistik?

Şapkada “Ben bir malım” yazsa daha isabetli olurmuş. İnsan kendisini bilmeli.

İçerde olanları bilmiyorum ama devre arası sonrasındaki tavırları bağları koparmıştır ve takımdan ayrılacaktır.

Üzerine konuşmaya daha fazla gerek yok.

Nelsson hakkında böyle şeylerin aklıma geleceğini hiç düşünmezdim ama BJK kupa maçı ve ligde sonradan girdikten sonra yaptığı bariz hatalarda kasıt aramaya başladım artık.

önceki sezon sanchez yedek bekleyip nelsson oynadığında sanchez bunun yaptığının çeyreğini yapmadı.

sanchezden bahsediyoruz.

bu adam kendini galiba çok üst seviye görüyor. Roma macerası kendine getirir diye düşünmüştüm ama, hala aynı anlaşılan

O sapkayi büküp bir kondomun içine sığdırabilirsek sorunların %50 sini çözmüş oluruz.

Fenerbahçe ve Beşiktaş kanadıyla görüştüğü gelmeyen haberler arasında.

Tercümanlik ilk okul seviyesi. Şapkada "burda çalışmak istemiyorum" yazmıyor. "Burda çalışmıyorum" yazıyor.

Ha yinede çok yanlış bir tercih. Art niyetli, bilerek - mesaj verme tarzında giymiş mi bilmek isterdim. Yoksa rastgele takip hiç düşünmeden mi taktı. İlki daha ağır basıyor gibi.

Süleyman Rodop: "Nelsson, hazırlık kampına bile gelmek istememiş. UEFA'dan ceza alabileceği için geldi."

Para sıkıntın olmayacak, herifi sözleşmesi bitene kadar kadro dışı bırakacaksın ve kariyerini bitireceksin. Bu tiplerin hakkı tam olarak bu.

Nelsson hakkında böyle şeylerin aklıma geleceğini hiç düşünmezdim ama BJK kupa maçı ve ligde sonradan girdikten sonra yaptığı bariz hatalarda kasıt aramaya başladım artık.

Fenerbahçe maçında sonradan girip %100 golü engellediğini de unutmamak lazım.

Nelsson -sebebi ne olursa olsun- burada artık yeri yok. Kendisi de bunu kendi çapında -doğru ya da yanlış- gösteriyor işte.

En kısa sürede yolları ayırmak lazım. Hatta antrenmana çağırmak bile saçma bu saatten sonra da neyse.

Anadolu kulüplerinde oynar bundan sonra ancak… bir yerde tutunacağını sanmıyorum…

Sapka olayi dogruysa ayip etmis

Iki sezon önce yedek kaldi diye milli takim kampindan röportaj yaparak takima ve hoca’ya sallamasina ragmen hoca sonradan sans verdi ve sezon boyunca en az sanchez ve abdulkerim kadar oynadi

Gecen sezon da ayni sansi verdi ama daha ilk mactan yani super kupa da isteksiz oldugunu gösterdi

Biraz da hata’yi kendisinde aramasi lazim

Milli takimi üclü oynuyor ama sans bulamiyor yedek kaliyor

Roma ya kiralik gitti yine onlar da üclü oynuyorlar,nelsson’u oynatmak yerine taktik icabi zeki’yi sag stoper de kullandilar

Demek ki gelisim gösteremedi ve yerinde saydi

Yaptığımız bir ton yanlış transfer dışında oyuncu satmayı da beceremiyoruz adamı zorla göndermedik şimdi bu hale düştük tam komedi:d 10-15 civarına satsak bu ayarda bir stoper bulamaz mıydık zorla kolundan tuttuk çok ilginç.

Geri
Üst Alt