#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

sana keyif aldırmasını da biliriz koçumm..
1752879958098.webp

Okan hocayı takdir ediyorum 2 sene önce bundan bir halt olmayacağını ön gördü tam bir yetenek avcısıymış.. oğlum madem iyiydin kalsaydın romada? hem hantalsın hemde pozisyon almayı bilmiyordun

İlk şampiyonluğumuzda katkısı büyüktü fakat ondan sonra gözden hızla düştü. Metehan'da fena patladı. İkisinin de gönderilmesi gerekiyor bence.

Bu 2 seneye Türkiyeye düşüp beşiktaşa falan da gider dediysi dersiniz.

bu herif ile ilgili öncesinde okan hoca ile bireysel sorunu var ve o yüzden gs'dan gitmek istiyor diyorduk. hatta zaman zaman kendisine hak da veriyorduk, gereksiz yere hakkının yendiği ile ilgili.

ancak bu tripler ne oğlum? sen kim oluyorsun ya? anlaşılan o ki okan hocaya bir özür borçluyuz bununla ilgili.

bayern münih'in 10 numarası, almanya milli takımının banko oyuncusu free agent iken onca teklifin arasından gs'ı seçiyor, dünyanın en iyi 5 forvetinden biri senin hayatında göremeyeceğin parayı elinin trsi ile itip gs'ı seçiyor, allah aşkına sen kimsin ve bu triplerin kime?

hoca ile problemin varsa da kulübe bu şekilde davranamazsın arkadaş.

gs tarihinde, üst düzey katkı veriyorken işlerin değişip bu şekilde davranan başka bir yabancı topçu hatırlamıyorum aga ben. bu herif'in 2 şampiyonluğa direkt katkısı oldu. iş oralardan buralara nasıl geldi akıl alır gibi değil.

Nelssonu satanı satarız, bundan iyi kuzeyli defans yok, oynatmak lazım dı hani. Gördük ne kadar karaktersiz olduğunu

Video munyaosak ali koc nelssonu alamazkiii alamazkiiii calim atamazkiii kalbinden alamazkiiii falan diye

Saka bir yana bu adam ile ilgili gelinen surec uzucu epey. 2 sezon once herkesin Vikingiydi adam. Hoca ve ilk 11 olayindan sonra bozuldu isler.

Buraya gelinen noktayı bilmiyoruz ama şu yaptığı hareketler net olarak üzmüştür. Başka bir topçu yapsa bu kadar Üzmez belki sevmiştik seni

maaşı çok değilse 10-15m avro bonservis getirmediği sürece salınmamalıdır. o şapkayla arenaya çık da bak neler oluyor. öyle tesise gitmeyle olmaz.

Geri
Üst Alt