Sercan Sönmez
Aslan Üye
- 20 Ocak 2011
- 9.220
- 2.442
- 1.938
Bjkye 5-0 yenildik kemdisi yuzunden! Ads bile bjkden 5 yemedi! Sevmiyorum kendisini
Hayatımda gördüğüm en kötü stoper performansıydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjkye 5-0 yenildik kemdisi yuzunden! Ads bile bjkden 5 yemedi! Sevmiyorum kendisini
Yenilmede payı var ama 5 olmasında payı yok. O tamamen kenar ekibinin suçu.Bjkye 5-0 yenildik kemdisi yuzunden! Ads bile bjkden 5 yemedi! Sevmiyorum kendisini
karakterleri de bozuk çıktı nasıl bi şanssaBiraz pahalı oldu ama umarım Linnes Nelsson Jelert vs. sonrası kuzeyli sevdası bitmiştir
Yıldık bu kuzeylilerden
Karakteri bozuk falan demem bu aradakarakterleri de bozuk çıktı nasıl bi şanssa
linnesin de gittikten sonra 1-2 topik açıklamasını hatırlıyorum
karakteri net bozuk dostum, şu şapka olayı bile yaka paça kovulması için bi sebeptirKarakteri bozuk falan demem bu arada
Ama kuzeylidir bilmem nedir falan gibi lafları söyleyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor
22/23 sezon sonu gitmek icin cok israr etti. Transfer teklifleri de iyiydi ama biz satmak istemedik (ucuk bonservis istedik).
Muhtemelen bu yüzden Galatasaray'a kizgin.
Bir futbolcu cok gitmek istiyorsa gönderecen aga. Hayir gelmiyor iste.
13.lukten sonra Şampiyonluk planlari yaparken partnerini zaten satmistik o yaz gonderip ne yapcaktik. Satmayarak en dogrusunu yapmistik. Şu olay 300 kere daha olsa 300.unde de satilmaz.
Doğrudur da. 20 saniyede o gölu yemesek birak 5-0 kaybetmeyi maci bile kazanabiliridk ne bilimYenilmede payı var ama 5 olmasında payı yok. O tamamen kenar ekibinin suçu.
2-0 olmuş maçta 1 stoper bırakıp hurra hücum yapıyoruz kimse de geri dönüyordu.
Adamların 1. dakikadan itibaren tek taktiği vardı geride bekle ileri şişir rafa koşsun zaten çalım atabiliyor.
Daha istediğimiz adamın oyun stilini bilmiyoruz. Büyük problem.
Rtaş abdulkerimin geldigi sezonu demiyormusun iste? Marcaoyu satmistik sevilla bunuda istiyordu o sezon 17 mi ne vermisti22/23 'de sampiyon olduk biz. Daha dün gibi hatirliyorum, kutlamalarda bile Nelsson elveda eder gibi takiliyordu. En son ozaman mutlu gördüm kendisini.
Rtaş abdulkerimin geldigi sezonu demiyormusun iste? Marcaoyu satmistik sevilla bunuda istiyordu o sezon 17 mi ne vermisti
Orada da istedigimiz teklif gelmemisti 20 kusur falan istiyorduk 14 falan gelmisti galiba22/23 sezon sonu diyorum. Nelsson-Apo beraber oynadiktan sonra yani. Hem takimda tuttuk (zorla) hem Sanchez'i aldik. Gerek yoktu.
Evet maç kaybetmemizin 1. sebebi bunun angutluğu. Fark olması ise kenardakilerin.Doğrudur da. 20 saniyede o gölu yemesek birak 5-0 kaybetmeyi maci bile kazanabiliridk ne bilim