#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Davinson sağ stoper Nelsson merkez stoper güzel olur.
Ya Nelsson gerçekten şu anda inanılmaz gömülüyor savunmayı geri çekiyor, oyun kuramıyor filan diye de Nelsson bu kadar gömülecek bir oyuncu değil

Geçtiğimiz 2 senenin şampiyonluğunu düşünelim bu kadar az gol yerken Nelsson 'un varlığı çok önemliydi

Üçlü savunmayla devam edeceksek Kaan 'a göre çok daha iyi bir savunmacı Nelsson. Hatta geçtiğimiz 2 sene gördüğüm kadarıyla saf savunmacılık özelliğiyle belki Davinson ve Abdülkerim 'den bile daha iyi

Ben hatırlıyorum ilk sene şampiyonluğumuzdan sonra Boey mi daha önemli Nelsson mu diye düşünüyorduk, geçen sene Davinson sakatlık nedeniyle maçları kaçırırken Nelsson oynadı hiçbirimiz de niye Nelsson oynuyor demiyorduk çünkü o ceza sahasına gelen topların hepsini karşılayan Nelsson 'du hatta şampiyonluk yoluna giderken Davinson yedek oturup Nelsson oynuyordu

Davinson inanılmaz bir adam gerçekten, mücadeleye girip bezdiremeyeceği kimse yok bu ligde ama Davinson 'u hem Kaan 'ın arkasını topla hem Abdülkerim 'in arkasını topla hem de çık 6 numara gibi oyna dersek Davinson 'a bile hata yaptırırız. Tam tersine Davinson 'u sağ stoperde daha özgür kullanırken Nelsson 'u orada arkayı toplaması için karşılama için kullanabiliriz

Şeyi anlarım yerine oynayan Kaan iyi durumdayken hücuma da katılıp ekstra işler yapıyor temiz oynuyordu da Kaan gerçekten uzun süredir çok kötü durumda fizik ve atletizm olarak çok geriye gitmiş

Berkan basit oynamayi becerirse, ligde bir zayif takima karsi üclüde Sanchez, Nelsson, Berkan deneyebiliriz.

Uyum saglarlarsa, diri orta sahasi olan Avrupali rakpilere karsi Kaani Mertens yerine bile deneyebiliriz. Torreira ve Sara bir tik öne gecer ve Kaan 6 no olarak oynar.

Ama bu biraz fazla fantezi oluyor sanki.

Takımda en güvendiğim ismin giderek formsuzlaştığını izlemek üzücü. Son golde önce ofsaytı ayarlayamıyor ve akabinde kolay bir çalım ile rahat bir gol yiyoruz. Gerçi en başından o pas hatasını yapan Bardakçı'ya yazdım ben o golü de yapma işte.

Toparla be kral. Sana ihtiyaç olacağı çok bariz.

bi an oyuna girecek diye ödüm koptu

Ikinci golden sonra takimla birlikte sevinmesi güzel bir görüntüydü

3'lü oynayacaksak nelssonu oynatmalıyız. Danimarka milli takımında 3'lude maçları var nelssonun. Fena da oynamiyordu.

Nelsson'un mutlak oynamasi gerek

3lu oyun oynayacaksak nelsson ilk yazılacak adam olmalıdır bizi 2 senedir şampiyon yapan stoper nelssondur ,kaan stoper olmadığı için çok fazla hata yapabiliyor

Gecen sezon da ilk aylar oynamadi

Sirasi gelecektir yogun fikstür de bunu nelsson da biliyor

Gecen sezon milli takim kampinda sikayetciydi bu konu hakkinda ama sonradan pisman oldu cünkü hem sanchez den hem de abdulkerim den daha fazla maca cikti

Nelsson önce gidip kalma olayını kafasında netleştirsin kafasını vermiş bir Nelsson’u arayıp bulamazsın

Geri
Üst Alt