#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Ofsayt pozisyonu haricinde oyun tarzında iyi yönde bir değişim sezdim sanki eleştirileri dikkate alıyor gibi daha bir agresif gördüm, tek top oynadığı pozisyonlar da oldu

oyuna girdikten sonra tüm kafa toplarını topladı. Ofsaytı bozmasına laf ediyorsunuz ama orada Sanchez topa çıkamamış, Jelert pozisyon alamamış. Nelsson bu maçta iyidi. Metehan oynayacağına Nelsson oynamalı.

Bu maçta da 11 oynayamıyorsa ayıp gerçekten.

Okan Buruk'un bitirdiği bir diğer oyuncu.

Sözleşmesinin son yılı değil mi? Ocak’ta bir takımla anlaşır, zorlamanın alemi yok

son iki şampiyonlukta direkt katkı veren adamı direkt yedik ya bravo bize. apo ve davinson varken yedek kalmalıydı ama ikisinden birine bir şey olunca ne olursa olsun nelsson oynamalıydı.

Oynatmıyorsa hocaya saygı duyarım, Davinson sakatlandı yine de almadı ama Apo’da sakatlanırsa örneğin yine almayacaksın.

Öyle sıkışınca, zorda kalınca alırsan hayır göremezsin, takımı bile sabote eder

Bu adam sözleşmeli furbolcumuzsa eşek gibi oynatacak katdeşim. Hoca falan da teiplenmeyecek

Yüksek ihtimal yönetim ve hoca ile görüşüp gitmek istediğini tekrar bildirdi haberleri doğru herhalde bu kadar sakata da oynatılmıyorsa. Herhalde sakatlanmasın da devre arası satabilelim mantığı yüzünden oynatılmıyor.

8-10 milyon euro civarı elden çıkarırız

Geri
Üst Alt