#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Koy bu adamı kafa vursun sadece oyun kurulumu falan istemiyorum Abdülkerim kuruyor da noluyor

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamın ahını çok aldı haftalardır söylüyoruz. Kazanırken sorun yok ama işte ama böyle rakiplere de kaybedince acı bır şekilde ortaya çıkar malesef

Adamı resmen bjk maçındaki hatasıyla yerin dibine soktular, yürekten oynayan ve savunmayı layığı ile yapan bir adamı yok ettiler. Buyurun izleyin şimdi o über top cambazı savunmacıları. Köy takımı topçuları resmen dut ağacı gibi silkeliyor bunları, her hava topu potansiyel gol tehlikesi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adami hiç ettik, teklif var satmıyoruz da. Ne bekliyor bizim yonetim yedek stopere 15-20 mi versin Avrupa kulüpleri? 8 milyon teklif gayet makul.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top oyna birader.

Pardon oynamıyormuş.

Adamı durduk yere takımdan soğuttuk değerini düşürdük itin götüne soktuk.

Abdülkerim'in yaptıkları hataları Nelsson yapmadı bence. Nedense Abdülkerim'in yetersiz olduğu görülemiyor.

hadi ziyech zaha 1 sezonda ne duruma geldi ona bir şey demiyoruz da nelsson gibi adamı da metehanın gerisine koyuyorsak jelert vs gibi transferlerin hiç şansı yok. bunların üstüne bir de çareyi transferde arıyoruz

Kendisini dan dun oynamas8ndan, dramatik fauller almasindan dolayi cok sevmem ama fener maci yaklasiyor defansin geri kalaninin halini gorunce ivedilikle 11'e donup form yakalamasi gerektigini dusunuyorum.

Savunmanın dengesi, akıl hocası. Tek bir stoper bile almam ve Nelsson'u oynatırım ayrıca bu tercihi hocaya bırakmam bizzat başkan olarak şart koşarım. Herkes her şeyi bilemez.

satin ya satin niye satamiyoruz abi biz???
zaha, ziyech, nelsson, zaniolo??? niye satamiyoruz biz? gücümüz ise yarayan kereme anca yetti oda bedava diyebiliriz zaten!

Hoca üçlü defansa geçme konusunda bocalamasa -ki İcardi-Osimhen' in birlikte oynamasından bağımsız, kadro yapısı bu formasyonu haykırıyor; 3-4-2-1 çok daha iyi hatta- takımda merkez stoper oynamak için açık ara en iyi adamımız Nelsson' dur. Bunu yapmış olsaydı, yetersizliği ayan beyan ortada olan Metehan' a daha az ihtiyaç duyulur, Davinson da rahat ettiği üçlünün sağ stoperi rolünde fark yaratmaya devam ederdi.

Sevgili hocamızın saplantılarını aşamadığını üzülerek gözlemlemeye devam ediyorum.

Davinson-Nelson-Abdülkerim yapıp 3'lü oynayıp işimize bakalım.

Geri
Üst Alt