#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

gitmiyor mu şimdi

Kaan veya Abdülkerim'den iyi değil üçlü oynayacağımız senaryoda

Oyuncuyla kişisel sorunları yüzünden, ligin avrupanin en çok gol yiyen takımı olduk
Ve daha can sıkıcı tarafı kabullenemiyor bunu

Ben kendisinden özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum. 2 sene şampiyon olduk ve ligin en az gol yiyen takılırdım.Taş gibi stoper ve kendisini itibarsizlastirdik. Okan bey 89 da kendini oyuna alıyor ve bu adamdan gelecek maçlarda performans almayı bekliyor..

Vallahi çok büyük profesyönel, ben yerinde olsam çok önce artık oynamayacağımı bildirmiştim, dünde Metehan oynasın zaten benden çok oynuyor derdim yani. Gidince anlayacağız değerini hoca kazanmak için hiç bir şey yapmadı.

Ulan Fatih Terim bitmiş donku bile kazanmıştı hoca oyuncu yeme de başka seviye Jelerti bile Ali Turap Bülbüle çevirdi

Bu adamı kazanmak için hiç ugrasmadi ,adama sene başından beri mobbing uyguluyor bedelini ise her maçta 2 3 gol yiyerek alıyoruz tebrikler

Sad Cry GIF by SpongeBob SquarePants

Bu sezon rezil top oynadı. Anladığım kadarıyla da tripli bir arkadaş. Transfer ihtimali nedeniyle tıpkı S. Boey gibi oynamak istememiş. Kısacası saygısı da yok zaten. Yolu açık olsun

Bu sezon rezil top oynadı. Anladığım kadarıyla da tripli bir arkadaş. Transfer ihtimali nedeniyle tıpkı S. Boey gibi oynamak istememiş. Kısacası saygısı da yok zaten. Yolu açık olsun
Fazlasıyla acımasız bir yaklaşım. Oynamak istemeyen Amsterdam’a da gitmezdi.

150 golü bu adam oynarken yemedik. Oynamazken yedik, gitmek istemesi de çok normal.

Okan hocamin bize sokacagi 20 milyon stoper kazıği yüzünden muhtemelen 3 kuruşa satacagimiz 2 sene şampiyonlukta büyük katkısı olan futbolcumuz,yolu açık olsun.

Bu adam oynarken de gayet afiyetle yiyorduk golleri. Bazi seyleri cok cabuk unutuyor bu taraftar.

çift santraforda kullansaydık keşke. çünkü 3'lü savunma iki 9 numara olmadan katiyen oynanmıyor bildiğiniz gibi

geri kazanılsa stoper konuşmuyorduk şu an ...

neyse - üzücü bir gidiş.

Fazlasıyla acımasız bir yaklaşım. Oynamak istemeyen Amsterdam’a da gitmezdi.

150 golü bu adam oynarken yemedik. Oynamazken yedik, gitmek istemesi de çok normal.
Transfer durumu o zaman ciddi olsa belki o zaman da gitmezdi. Acımasızım bu konuda çünkü sezon başından beri sündürülmesi artık can sıkıyor. Demirbay ve Bats'ı da bir şekilde göndermeliydik. Zedelenmiş ilişki, tamiri zor.

Muslera'nın performansına bakınca geçmişe bakmak bazen manasızlaşıyor. Adam şampiyonluk farkının belki temel taşı ama bitti artık yürümüyor napalım şimdi. Icardi'de de aynı şeyi yapmalıyız gerekirse çünkü gidişat iyi değil.

Geri
Üst Alt