- 5 Eylül 2014
- 80.060
- 62.689
- 4.283
sabah akşam övüyordunBu takımda Sanchez bile uzun süre yedek kaldı sen oynadın halen yetmemiş gibi formayı kapmak yerine dırdır ediyorsan yürü git başka takıma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sabah akşam övüyordunBu takımda Sanchez bile uzun süre yedek kaldı sen oynadın halen yetmemiş gibi formayı kapmak yerine dırdır ediyorsan yürü git başka takıma
sabah akşam övüyordun
Okan Buruk: "Nelsson, o da Roma'ya gitti, az oynadığına göre doğru bir seçim olmadı. Burada oynamadığı için mutsuzdu. O mutsuzluğu da çok fazla dışarıya veriyordu. Takımı olumsuz etkileyen yerlerden biri olabiliyordu. Biz de ona daha az süre verdik. Ben ona "Sen iyi oynarken de Davinson bekledi" diye örnek vermiştim. Oyuncuların bazen oynamayı ve oynamamayı kabul etmesi gerekiyor. Dönecek oyuncular var, onlarla ilgili düşüneceğiz."Hoca şimdi açıklama yapıyor hakkında silmiş kendisini.
Oynamadığı dönemde takım içi huzursuzluk yaratıyormuş, hep ilk 11 çıkmak istiyormuş. Hocs sakin tonda kendisini güzel eleştirdi.
Takımımda İskandinav istemiyorum bro
o kim heis#Gayretodine dokunmayalım