- 10 Nisan 2013
- 54.055
- 34.328
- 2.993
Fark şudur Osman, TFF tayinatla bense tayinatsız geldim göreve. Yani ne Emrah tanırım, ne başka birini.
Bakıyorumda bazı moderatör arkadaşlar görevinden sıkılmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fark şudur Osman, TFF tayinatla bense tayinatsız geldim göreve. Yani ne Emrah tanırım, ne başka birini.
HİÇBİrinizden puan alamazsam vasfiden alirim. güzel hatun gördümü dayanamiyor basiyor puani.
Güzel şarkı![]()
Ben YGT amirliğine moderatör rütbesi altında mücadele etmek için girmedim. Aksine bazı yöneticilere, moderatörlere karşı mücadele etmek için başladım, bu onurlu göreve. Yani YGT'da herhangi bir üstüm yok. Üst nokta zaten benim. Seni de an itibarıyla tanımıyorum.![]()
geçmişte şike yaptığım birlikte şampiyonluklara yürüdüğümüz renkdashlarımın bu yarışmaya teşrik etmeleri beni mutlu etti
@Gökhan Sancaktar @Mahmut Yuldakuran
@Ömer Tuğrul Yılmazer hadi katılman lazım yarışmaya.![]()
Ben YGT amirliğine moderatör rütbesi altında mücadele etmek için girmedim. Aksine bazı yöneticilere, moderatörlere karşı mücadele etmek için başladım, bu onurlu göreve. Yani YGT'da herhangi bir üstüm yok. Üst nokta zaten benim. Seni de an itibarıyla tanımıyorum.![]()
Seni atarım ygtyi de lağv ederim görürsün![]()
Hadi ben attın diyelim. Halkın karşısını nasıl alacaksın sonra? Bana bir şey olursa halk kelleni alır demedi deme![]()
sen ne anlatıyon cnm ya ygt fln, teşkilatını çökertmem bir banlamaya bakar:cool: