26. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
signbot.gif

Şike nedir, nasıl yapılır, bu mübarek ayda caiz midir tüm sorularınızın cevabı birazdan

Bakıyorumda bazı moderatör arkadaşlar görevinden sıkılmış

Ben YGT amirliğine moderatör rütbesi altında mücadele etmek için girmedim. Aksine bazı yöneticilere, moderatörlere karşı mücadele etmek için başladım, bu onurlu göreve. Yani YGT'da herhangi bir üstüm yok. Üst nokta zaten benim. Seni de an itibarıyla tanımıyorum. ;)

Ramazan ayinda bari yapmayin söyle işler yaw:)

★★★》☆

Ben YGT amirliğine moderatör rütbesi altında mücadele etmek için girmedim. Aksine bazı yöneticilere, moderatörlere karşı mücadele etmek için başladım, bu onurlu göreve. Yani YGT'da herhangi bir üstüm yok. Üst nokta zaten benim. Seni de an itibarıyla tanımıyorum. ;)

Seni atarım ygtyi de lağv ederim görürsün :D

Gönderiyorum çalışıyordum kusura bakmayın.

sen ne anlatıyon cnm ya ygt fln, teşkilatını çökertmem bir banlamaya bakar:cool:

Sen ne diyorsun Allah aşkına?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt