- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
Sen ne diyorsun Allah aşkına?
Derin konular Gökhan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ne diyorsun Allah aşkına?
gönüllerimizin şampiyonusun sen iste Alpayı kovayım seni Lobinin 2 numaralı adamı yapıyım.
edit. şuan zaten 2 kişiyiz ama haberin olsun
Ben YGT amirliğine moderatör rütbesi altında mücadele etmek için girmedim. Aksine bazı yöneticilere, moderatörlere karşı mücadele etmek için başladım, bu onurlu göreve. Yani YGT'da herhangi bir üstüm yok. Üst nokta zaten benim. Seni de an itibarıyla tanımıyorum.![]()
Hadi ben attın diyelim. Halkın karşısını nasıl alacaksın sonra? Bana bir şey olursa halk kelleni alır demedi deme![]()
Bana amirim diye hitap edeceksiniz bundan sonra. Haddini bil Şakrak. :mad-49:
Halkda benim,yönetimde benim,yarışmada benim Aslan'ım
Derin konular Gökhan.
Bana amirim diye hitap edeceksiniz bundan sonra. Haddini bil Şakrak. :mad-49:
Yarışmalara ara vermiştim. Beni de bilgilendirebilir misin bu derin konularla ilgili?
Biz de bilelim kiminle konuşuyoruz yani..
sen ne zaman kubbe veziri oldun da, kaptanı deryaya baş kaldırır oldun bre densiz![]()
@Muhammed Safa Eker sana vip yok lobiyi boşa bıraktın
yaaaa
"Bırakıp gittiğin gibi deniz mavi gök yeşil mi?"
Osman paralel yapı kurdu ve şampiyon oldu. 3-5 kişi kedi lobisi kurdum diyor. Emrah, Derin GSC bana bakar diyor. Yani türlü türlü gruplaşmalar, oyunlar dönüyor yarışmada. Eee dolayısıyla ben de sizler için Yarışma Güvenlik Teşkilatı - YGT'yi kurdum.
Osman paralel yapı kurdu ve şampiyon oldu. 3-5 kişi kedi lobisi kurdum diyor. Emrah, Derin GSC bana bakar diyor. Yani türlü türlü gruplaşmalar, oyunlar dönüyor yarışmada. Eee dolayısıyla ben de sizler için Yarışma Güvenlik Teşkilatı - YGT'yi kurdum.
Bir dahaki yarışmaya artık.![]()