26. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
signbot.gif

Ben YGT amirliğine moderatör rütbesi altında mücadele etmek için girmedim. Aksine bazı yöneticilere, moderatörlere karşı mücadele etmek için başladım, bu onurlu göreve. Yani YGT'da herhangi bir üstüm yok. Üst nokta zaten benim. Seni de an itibarıyla tanımıyorum. ;)

Hadi ben attın diyelim. Halkın karşısını nasıl alacaksın sonra? Bana bir şey olursa halk kelleni alır demedi deme :D

Bana amirim diye hitap edeceksiniz bundan sonra. Haddini bil Şakrak. :mad-49:

mod olmak isteyen arkadaşlar. bu geceye doğru 1 kontenjan açılacak gibi tetikte olun.

Yarışmalara ara vermiştim. Beni de bilgilendirebilir misin bu derin konularla ilgili?

Biz de bilelim kiminle konuşuyoruz yani..

Osman paralel yapı kurdu ve şampiyon oldu. 3-5 kişi kedi lobisi kurdum diyor. Emrah, Derin GSC bana bakar diyor. Yani türlü türlü gruplaşmalar, oyunlar dönüyor yarışmada. Eee dolayısıyla ben de sizler için Yarışma Güvenlik Teşkilatı - YGT'yi kurdum.

[attachment=11548:upload_2014-7-5_19-40-2.jpeg]

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-5_19-40-2.webp
    upload_2014-7-5_19-40-2.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 27
Modlar bile ilk kıvılcımda böyle karışıyorsa...

images

Osman paralel yapı kurdu ve şampiyon oldu. 3-5 kişi kedi lobisi kurdum diyor. Emrah, Derin GSC bana bakar diyor. Yani türlü türlü gruplaşmalar, oyunlar dönüyor yarışmada. Eee dolayısıyla ben de sizler için Yarışma Güvenlik Teşkilatı - YGT'yi kurdum.

Sizler için diyorsun da, ilk paralel yapının kurulmasında payı olan adamlardanım :D

biz böyle çarpık yarışarak mutluyuz. brezilyanın fakir çeteleri tribindeyiz.

terket burayı lütfen

Neyse seni çökertmek pek zor bir mesele değil Aslan :ka21:

Bir dahaki yarışmaya artık. :)

Bir dahaki deyip öyle hemen kabullenme durum. Hakkını ara! Normalde bu yarışma için duyuru yapılıyor mu? Evet. Ama bugün duyuru yapılmadan açıldı başlık. Neden? Paşamız Emrah bey hazretleri öyle istiyormuş.

Ama YGT'nin bu gibi durumlar için yarandığını unutmayın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt