26. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer sebebsiz yere şarkı atmayan varsa gitsin ve utansın. Böyle bir sorumsuzluk OLAMAZ. 22-23 kişi sizi beklemek zorunda değil .

İnsanları bekletince cool falan olduğunuda sanıyosan, sanma.

tapa

İnsanlar işinden kısıp, milleti mağdur etmemeye uğraşıyor. Utan

tapa

Burakın yaptığı ağır itamlar karşısında biraz daha beklemeyi uygun gördüm.

Şarkıyı 10da paylaşırım. İşimin olup olmadıgini bilmeden böyle saçma konuşmasına anlam veremedim.

|tapatalk|

İsim vermedim Osman abi kimseyle polemiğede girmek istemem çünkü forumun %80inin yaşı benden büyük saygısızlık yapmak istemem. Başta dediğim gibi altı çizili şekilde söylüyorum sebebsiz yere atmayan varsa

tapa

Normalde erken atmış geç atmış önemli değil de, bu kadar insan yer kalmadı diye katılamazken saatlerce keyif olsun diye bekletmek olmaz.

5 dakikaya kadar atmazsa Tanju'yu al yerine.

İsim vermedim Osman abi kimseyle polemiğede girmek istemem çünkü forumun %80inin yaşı benden büyük saygısızlık yapmak istemem. Başta dediğim gibi altı çizili şekilde söylüyorum sebebsiz yere atmayan varsa

tapa

biliyoruz olm takılıyoruz bakma sen :D

Burakın yaptığı ağır itamlar karşısında biraz daha beklemeyi uygun gördüm.

Şarkıyı 10da paylaşırım. İşimin olup olmadıgini bilmeden böyle saçma konuşmasına anlam veremedim.

|tapatalk|

Düzeltme yapıyım sen muhtemelen abim yaşındasın bana söv yine cevap vermem ben atamdan böyle gördüm dediğim gibi SEBEBSİZ YERE.

tapa

Düzeltme yapıyım sen muhtemelen abim yaşındasın bana söv yine cevap vermem ben atamdan böyle gördüm dediğim gibi SEBEBSİZ YERE.

tapa

Burak dur kardeşim, söv bana falan. Mahmut da seninle aynı yaşlardadır herhalde. Sövdürme hemen kendine.

Çay isteyen var mı beyler? :D

EDIT : Yokmuş.

Daha önemli bir sorun var şimdi Mahmut'dan.

Pencereyi açınca ev aşırı soğuyor, kapatınca aşırı ısınıyor. Ne yapmalı?

tapa

Yok abin yaşında falan değilim. İlk mesaj attığınızda araba kullanıyordum iftara yetişmeye çalıştım. Yemeği yedim foruma girdim atılan mesajlara bak.

Eğer bu kadar önemliyse tamam alın yerime başka adam.

|tapatalk|

Yok abin yaşında falan değilim. İlk mesaj attığınızda araba kullanıyordum iftara yetişmeye çalıştım. Yemeği yedim foruma girdim atılan mesajlara bak.

Eğer bu kadar önemliyse tamam alın yerime başka adam.

|tapatalk|

Sen kendin dedin başta, keyfi atmadın izlenimi oluştu. Neyse sağlık olsun bende bi yarışmacıyım sadece müsait olunca atarsan erkenden başlarız.

tapa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt