Caner Paşa
Tecrübeli Üye
- 31 Temmuz 2010
- 5.654
- 145
- 1.198
Oluyor efenim durduramıyoruz...
hoayda şikenin kralı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oluyor efenim durduramıyoruz...
Başka 4-5-6.lığım yok birer tane var, tam olarak böyleymiş
1. R.E.M - Losing My Religion
1. Cat Stevens - Wild World
1. Fikret Kızılok - Gönül
2. Michel Fugain - Une Belle Historie
2. Karla Bonoff - All My Life
3. Deep Purple - Soldier of Fortune
3. Demis Roussos - Goodbye, My Love, Goodbye
4. The Police - Every Breath You Take
5. Richard Marx - Right Here Waiting
6. Starsailor - Way To Fall
Bunların dışında 15.lik, 2 kere 18.lik, 23.lük, hatta 29.luk ile sonunculuğumda var.
17.puanımız @Onur Hırboğlu 'dan geliyor.Kardeşim bu nasıl puan yazmak isim verip rencide mi edelim tamamını yazsana şarkıların.Bilerek düzeltmedim utansın diye![]()
lobiye alındım galiba big brothers watching.
![]()
@Onur Hırboğlu 1 nedir yahu.
@Gökhan Sancaktar
Onu da bulamayanlar var playlist sağlamdı, vizyonların efendisi pek muhterem kardeşim.
@Osman Uzdu tebrikler sağlam şarkı. Anlaştığımız gibi bu hafta bekliyorum rüşveti.
@Onur Hırboğlu 1 nedir yahu.
@Gökhan Sancaktar
Onu da bulamayanlar var playlist sağlamdı, vizyonların efendisi pek muhterem kardeşim.
@Osman Uzdu tebrikler sağlam şarkı. Anlaştığımız gibi bu hafta bekliyorum rüşveti.
![]()
ahahahahaha alpay burada da 2.
![]()
![]()
![]()
![]()
:melo: :melo:
Oooo @Osman Uzdu yine kazanmış.Artık lobinin gücünü tüm forum gördü, yönetim el atmazsa Abdullah Abi'nin elinden forumu bile alacak adamlar yakında.Saygı duyuyorum![]()
![]()
Fazla kaşınma istersen eş başkanım.![]()
Oooo @Osman Uzdu yine kazanmış.Artık lobinin gücünü tüm forum gördü, yönetim el atmazsa Abdullah Abi'nin elinden forumu bile alacak adamlar yakında.Saygı duyuyorum![]()
Yani Ergün zamanında uyarmıştıık kımse dinlemedi hatta alay ettiler
bak ne oldu şimdi?
yeni yapılanmaya giriyoruz Ertuğrul gibi Vasfi gibi isimleri kürsüye çıkaracağız en yakın zamanda ve bunu herkes görecek.
Zamanında Nuri yi ilk yarışmasında şampiyon yapmamız aslında çok büyük bir uyarıydı.
İnanmamışlardı...