26. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Osman Uzdu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^

10001499_748967638482056_1260195510_n.jpg

Şaka maka Osman iki kere üst üste şampiyon oldu. Vay bee Osmanım. Bu başarının sırrı nedir?

Ciddi soruyorum ama.

@Alpay Asma üzülerek belirtiyorum ki şampiyon olmanı ben engelledim. Osman'ın şarkısına puan vermiyordum. Son anda 1 puan vermeye karar verdim. :) O 1 puan olmasa sen de şampiyon olacaktın.

Şaka maka Osman iki kere üst üste şampiyon oldu. Vay bee Osmanım. Bu başarının sırrı nedir?

Ciddi soruyorum ama.

biz çok derinlerden geldik Aslancım dibide gördük son oyda derecenin içinde olup 7.sırayada düştük

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RUmdWdEgHgk[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=t_jH3uHFhXA[/media]

gibi şarkılarımızın tamamı dinlenmediği için hakkı verilmedi bu şarkıların ardından günlerce yas tuttuk.

ama pes etmedik kurmaylarımızla kafa kafa verip kısa orta ve uzun vaade de stratejiler belirledik

en son Nuri Bey'in ilk yarışmasındaki başarı ile gücümüzü test ettik.

ve sonuç muazzamdı.

şimdi hayallerimiz dünyalardanda büyük çünkü gücümüzün farkındayız.

@Alpay Asma üzülerek belirtiyorum ki şampiyon olmanı ben engelledim. Osman'ın şarkısına puan vermiyordum. Son anda 1 puan vermeye karar verdim. :) O 1 puan olmasa sen de şampiyon olacaktın.

1 puan yüzünden resmen çifte şampiyonluk kaçtı ya.

Arda Abi Osman'a verdiği puanı 7'den 8'e yükseltmese, sen 1 puan vermesen, Osman 7 değil 8 verse bana olmuştu bu iş. :(

Harbi taktım düşündükçe kafaya, elimde bu ayarda şarkıda kalmadı...

Sonuncu olduğumda bile mutsuz olmadım ilk defa koydu ama.

Arda Abi Osman'a verdiği puanı 7'den 8'e yükseltmese, sen 1 puan vermesen, Osman 7 değil 8 verse bana olmuştu bu iş. :(

ilk başarımın ardından erken bır yarışma yapılarak başarım gölgelenmeye çalışıldı.

sonrakı yarışmada tokat gibi cevap versemde bukezde şahsına yaşattığım derin darbeden dolayı bukezde sen başarısızlığın ıle şampiyonluğumu gölgelemeye çalışıyorsun.

olmuyor.

yakışmıyor.

fenerbahcelileşme lütfen.

biz çok derinlerden geldik Aslancım dibide gördük son oyda derecenin içinde olup 7.sırayada düştük

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RUmdWdEgHgk[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=t_jH3uHFhXA[/media]

gibi şarkılarımızın tamamı dinlenmediği için hakkı verilmedi bu şarkıların ardından günlerce yas tuttuk.

ama pes etmedik kurmaylarımızla kafa kafa verip kısa orta ve uzun vaade de stratejiler belirledik

en son Nuri Bey'in ilk yarışmasındaki başarı ile gücümüzü test ettik.

ve sonuç muazzamdı.

şimdi hayallerimiz dünyalardanda büyük çünkü gücümüzün farkındayız.

Bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı diyorsun kısacası. :)

ilk başarımın ardından erken bır yarışma yapılarak başarım gölgelenmeye çalışıldı.

sonrakı yarışmada tokat gibi cevap versemde bukezde şahsına yaşattığım derin darbeden dolayı bukezde sen başarısızlığın ıle şampiyonluğumu gölgelemeye çalışıyorsun.

olmuyor.

yakışmıyor.

fenerbahcelileşme lütfen.

24 kişi arasından 2. liğe başarısızlık demen de enteresan kardeş.

4. şampiyonluğu alsak tarihe adımızı altın harfler ile yazdıracaktık ama olmadı. O lanet 1 puan çıksa bir yerlerden, sen de ben de mutlu olacaktık olay bu.

ayrıca selarla salarla iş yapacaksak

@Muhammed Safa Eker yarışmaya katılmadı katılsa bana 12 atacağını ılettı kendisi.

lutfen kabullen artık biliyorum cok zor ama alıştır kendını.

işleri daha fazla zorlaştırma

sen daha ıyı şampiler hakediyorsun.

mutluluklar

Sen bulursun yine Alpay. :) Üzülme bu kadar bak sonra ben de vicdan azabı çekerim. Sonuçta son anda puan verdim diyorum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt