26. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Osman Uzdu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 kişi arasından 2. liğe başarısızlık demen de enteresan kardeş.

4. şampiyonluğu alsak tarihe adımızı altın harfler ile yazdıracaktık ama olmadı. O lanet 1 puan çıksa bir yerlerden, sen de ben de mutlu olacaktık olay bu.

sen kendını 4.yıldıza oyle bı kitlemıssınkı 2.liği basarısızlık olarak gören sensın. en son mesajımda yapman gerekenlerı söyledım.

medenı bı sekılde son bulsun artık

lutfen

Sen bulursun yine Alpay. :) Üzülme bu kadar bak sonra ben de vicdan azabı çekerim. Sonuçta son anda puan verdim diyorum. :)

O işi yapan 2 kişi daha olduğu için sorun yok zaten de böyle olunca çok travmatik oluyor ya söylemeyin olum bir daha. :)

Bulamam, dünden beri Müslüm Gürses falan dinliyorum, elimde boş kadeh ile (malum ramazan)

27. Ne zaman olacak ?

Elimde müthiş bir şarkı var ama söyleyeninde şarkınında adını unuttum sadece klibi aklımda :DD

4. şampiyonluğu alana kadar avatarım bu bundan böyle. :D

Playlistte ilk sıralarda olan şarkıların başarılı olma yüzdesi nasıldır acaba?

Bana hayli fazla geliyor da.

Bana da öyle gelmeye başladı da, dinleyen için sorun olmaması lazım.

Psikolojik açıdan etkiliyor olabilir.

Kendime dikkat ettiğim zaman genelde 12-10-8 puan verdiğim şarkılar ilk 10 şarkı içerisinde oluyor.

Playlistten yer kiralamak lazım bir dahaki yarışmaya. :)

Psikolojik açıdan etkiliyor olabilir.

Kendime dikkat ettiğim zaman genelde 12-10-8 puan verdiğim şarkılar ilk 10 şarkı içerisinde oluyor.

Playlistten yer kiralamak lazım bir dahaki yarışmaya. :)

1. veya 2. sırada olması önemli bence. 5-6'dan sonra çok mühim değil.

Düştüysek kalkarız.

@Alpay Asma ,

abicim sana pm dende anlattığım şarkıyı buluver bana siz genç adamsınız bulursunuz ,

sinir oldum kurudum tükendim bir türlü aklıma gelmiyor ...

Tınılar melodi falan aklımdada nakarat yok bir türlü olmuyor çıkmıyor ,

ya işte güzel bir hatun seside çok güzel yeni seslerden genç , klibinde bayanlar üzerinde komple çarşaf türü bir örtü altında dans ediyorlar , ama sanatsal şekilde , şarkıda duygusal denilebilir .

1. veya 2. sırada olması önemli bence. 5-6'dan sonra çok mühim değil.

Son zamanlarda müzik dinlemeyen kulak , playlisti açtığında eğer kaliteli parçalarsa ilk parçalarda pasını atıyor. O parça akılda daha kalıcı oluyor böylelikle. Bence.

Abi seri avatar değiştirmeye başladın son günlerde. Yetişemiyorum hızına. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt