26. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Osman Uzdu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim şarkıyı bulan arkadaşa ödül olarak yönetimden rica edeceğim benim puanlarımdan 10 puan kesilerek arkadaşa verilsin diye .

Son zamanlarda müzik dinlemeyen kulak , playlisti açtığında eğer kaliteli parçalarsa ilk parçalarda pasını atıyor. O parça akılda daha kalıcı oluyor böylelikle. Bence.

Abi seri avatar değiştirmeye başladın son günlerde. Yetişemiyorum hızına. :)

Bulamadım içine sineni bir türlü ondan. :)

Evliyadiyelik bir şey arıyorum şöyle 2-3 sene gidecek.

Bu yarışmadan sonra arşivime bayağı yabancı şarkı ekledim.Bu indirdiğim şarkıların arasından keşke puan verseydim ya da daha fazla puan verseydim dediğim şarkılar oldu.Mesela

Haggard-Herr Mannelig

Joan Baez-Diamonds and Rust

Jose Feliciano-Rain

Marc Anthony-You Sang to me

Sam Brown-Stop

Queen-You Don't Fool Me

The Beach Boys-California Dreamin

Phil Collins-Another Day In Paradise

bunlara daha fazla puan verebilirmişim.Benim katıldığım şarkılardan ise Kazım Koyuncu-Ncais Birapa ve John Denver daha fazlasını hak ediyordu bence.

Cidden müzik o kadar güzel bir şey ki kaynağı sonsuz gibi güzelliğinin.

O kadar yarışma, bir çok şarkı ve hala çok çok güzel şarkılar çıkıyor, buluyoruz.

Öyle play-list'ler gördüm ki bir şampiyon az geliyor bazen.

Hayal kırıklığı ile, sevinci, ile üzüntüsü ile seviyorum hayatı sevdiğim gibi müziği de bu forumu da yarışmayı da.

Sağ olsun, var olsun herkes.

Cidden müzik o kadar güzel bir şey ki kaynağı sonsuz gibi güzelliğinin.

O kadar yarışma, bir çok şarkı ve hala çok çok güzel şarkılar çıkıyor, buluyoruz.

Öyle play-list'ler gördüm ki bir şampiyon az geliyor bazen.

Hayal kırıklığı ile, sevinci, ile üzüntüsü ile seviyorum hayatı sevdiğim gibi müziği de bu forumu da yarışmayı da.

Sağ olsun, var olsun herkes.

nasıl ikinci oldun ama :happy::melo: @Osman Uzdu

Bu yarışmadan sonra arşivime bayağı yabancı şarkı ekledim.Bu indirdiğim şarkıların arasından keşke puan verseydim ya da daha fazla puan verseydim dediğim şarkılar oldu.Mesela

Haggard-Herr Mannelig

Joan Baez-Diamonds and Rust

Jose Feliciano-Rain

Marc Anthony-You Sang to me

Sam Brown-Stop

Queen-You Don't Fool Me

The Beach Boys-California Dreamin

Phil Collins-Another Day In Paradise

bunlara daha fazla puan verebilirmişim.Benim katıldığım şarkılardan ise Kazım Koyuncu-Ncais Birapa ve John Denver daha fazlasını hak ediyordu bence.

şampiyon olduğum parçalardı :sopa:

Beyler ha unutayım bir kaç gün şu yarışmayı diyorum, yine hatırlatıyorsunuz. Yapmayın ama.

@Emrah Yıldırım o düşündüğün dev yarışmayı ne zaman yapmayı planlıyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt