- 13 Temmuz 2011
- 9.041
- 5
- 313
Dediğim şarkıyı bulan arkadaşa ödül olarak yönetimden rica edeceğim benim puanlarımdan 10 puan kesilerek arkadaşa verilsin diye .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son zamanlarda müzik dinlemeyen kulak , playlisti açtığında eğer kaliteli parçalarsa ilk parçalarda pasını atıyor. O parça akılda daha kalıcı oluyor böylelikle. Bence.
Abi seri avatar değiştirmeye başladın son günlerde. Yetişemiyorum hızına.![]()
Cidden müzik o kadar güzel bir şey ki kaynağı sonsuz gibi güzelliğinin.
O kadar yarışma, bir çok şarkı ve hala çok çok güzel şarkılar çıkıyor, buluyoruz.
Öyle play-list'ler gördüm ki bir şampiyon az geliyor bazen.
Hayal kırıklığı ile, sevinci, ile üzüntüsü ile seviyorum hayatı sevdiğim gibi müziği de bu forumu da yarışmayı da.
Sağ olsun, var olsun herkes.
Bu yarışmadan sonra arşivime bayağı yabancı şarkı ekledim.Bu indirdiğim şarkıların arasından keşke puan verseydim ya da daha fazla puan verseydim dediğim şarkılar oldu.Mesela
Haggard-Herr Mannelig
Joan Baez-Diamonds and Rust
Jose Feliciano-Rain
Marc Anthony-You Sang to me
Sam Brown-Stop
Queen-You Don't Fool Me
The Beach Boys-California Dreamin
Phil Collins-Another Day In Paradise
bunlara daha fazla puan verebilirmişim.Benim katıldığım şarkılardan ise Kazım Koyuncu-Ncais Birapa ve John Denver daha fazlasını hak ediyordu bence.
nasıl ikinci oldun ama :happy::melo: @Osman Uzdu
şampiyon olduğum parçalardı![]()
Biliyorum.En çok Alpay abinin şarkıya üzüldüm 1 puanla kaybetti benim yüzümden.En az 3-4 puan verirmişim şu an olsa.
iyi yapmışın boşver, alpay kazanacağına halkın içinden gelen @Osman Uzdu kazansın
1 puan verseydim ikisi de kazanırdı.
Beyler ha unutayım bir kaç gün şu yarışmayı diyorum, yine hatırlatıyorsunuz. Yapmayın ama.
@Emrah Yıldırım o düşündüğün dev yarışmayı ne zaman yapmayı planlıyorsun?
Yaparız biraz daha süre geçsin hele
Yaparız biraz daha süre geçsin hele
Bence de geçsin. Son zamanlarda layklarında da bir düşüş var gibi. Gözümden kaçmadı değil.
böyle diyosan yeni yarışma en geç yarın h.o
Layk kolay ya ama erken