#26 Iñaki Peña

Ayağı temiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera döndükten sonra oyun kurucu olarak oynar bence.

Sadece ayakları ıyi gördüğüm kadarıyla başka bi özelliğini görmedim bi maçla da belli olmaz ancak çizgide çok iyi olması lazım yoksa o boy ile yan toplarda ıyi olması imkansız

Okumuş adam belli eder ya kendini bazı ortamlarda, şu an öyle geliyor gözüme.

Sadece ayakları ıyi gördüğüm kadarıyla başka bi özelliğini görmedim bi maçla da belli olmaz ancak çizgide çok iyi olması lazım yoksa o boy ile yan toplarda ıyi olması imkansız
Nasıl yani? Bir olay olmadı ki kalecilik ne görebilirdin de göremedin ki bu 45 dakikada

Ayakları iyi ama elleri hakkında hala fikir sahibi olabileceğimiz bir şey görmedik. Üzerine gelen tek ciddi pozisyonu da aldı içeri zaten.

Nasıl yani? Bir olay olmadı ki kalecilik ne görebilirdin de göremedin ki bu 45 dakikada
Nediyorsun Uğur? Göremedim dedim işte olay olmadi yani nasıl anlatılır görememek? Çizgide çok iyi olması gerektiğini söyledim onuda göreceğiz dedim zamanla ıyi olmazsa çizgide boş bir kaleci olur çünkü bu boyda kaleci çizgide çok iyi olmalı yoksa ne işe yarayacak?

Çok şey görülür
Benim mesela gördüğüm eyvah dediğim 2 pozisyon var.
Çok net çıkıp atağı kesmesi gereken 2 pozisyon oldu kalesinde çakılı kaldı. Oyunu takip, zamanlama, cesaret eksikliğidir bunun nedeni.
İlk maçı yeni takım yeni ülke ürkekliği de olabilir ama ceza sahasına hakim değil görüntüsü verdi inşallah hüsnü kuruntudan ibaret kalır bu izlenimim.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yedek kaleciye kontenjan mı harcanır yeeeaaaaaaauuuuuu.

Geri
Üst Alt