- 6 Eylül 2014
- 83.137
- 56.740
- 4.283
Fatihin attigi topta en doğrusu yapıldı. Taylan denen herifin yanında kimse yoktu. Arkasını dönüp gitse biz pozisyon yakalardık.Fatihin attigi pasi atacaksa zaten oynamadan geri dönsün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatihin attigi topta en doğrusu yapıldı. Taylan denen herifin yanında kimse yoktu. Arkasını dönüp gitse biz pozisyon yakalardık.Fatihin attigi pasi atacaksa zaten oynamadan geri dönsün.
Dönduk dolastik ayni noktaya bunu tartisacak degilim simdi. Kenarlar bossa orayi atacan. Les karga gibi oraya pres yapacaklari belliydi hele o dakikada. Neyse.Fatihin attigi topta en doğrusu yapıldı. Taylan denen herifin yanında kimse yoktu. Arkasını dönüp gitse biz pozisyon yakalardık.
yav adama en yakın adam 3 metre otedeydi ne presi Farukcum yaDönduk dolastik ayni noktaya bunu tartisacak degilim simdi. Kenarlar bossa orayi atacan. Les karga gibi oraya pres yapacaklari belliydi hele o dakikada. Neyse.
Bariscigim ayni golü kac defa yememiz gerekiyor bi sezonda?yav adama en yakın adam 3 metre otedeydi ne presi Farukcum ya
O herifi zaten oynatmamda etrafında kimse yoksa atilir. Taylan denen HERIF ekstra mallık yaptı. Fatihin bir suçu yok demek istedim. Zoru başardı hıyarBariscigim ayni golü kac defa yememiz gerekiyor bi sezonda?
Ismailden sen bile iyisindir ihtiyarBaşarılar. İsmail ÇİPE'den iyidir herhalde.
Cok iyi oyuncun bile olsa, tehlikeli oraya topu atmak. Hadi diyelim orda fernando reyes oynuyor, onun bile aya takilip topu kaptirabilir. Orda topu kaptirmak 100 de 99 gol demek. Bi anlamadiniz sunu. Hele yan taraftaki oyuncular bosken birde. Neyse Mac basliyor, hayirlisi artik.O herifi zaten oynatmamda etrafında kimse yoksa atilir. Taylan denen HERIF ekstra mallık yaptı. Fatihin bir suçu yok demek istedim. Zoru başardı hıyar
Neyse Pena inşallah kovaya baglamazsin basarilar
Farukcum arkasını dönse bomboş alan var. oraya nasıl top atılmıyor komik olmayalim Farukcum. Taylanın malligini Kaleciye atmayalım lütfen.Cok iyi oyuncun bile olsa, tehlikeli oraya topu atmak. Hadi diyelim orda fernando reyes oynuyor, onun bile aya takilip topu kaptirabilir. Orda topu kaptirmak 100 de 99 gol demek. Bi anlamadiniz sunu.
SilTaze gol yemiş Peña suratı ile tanışmayacağımız bir maç olur inşallah.![]()
Yav iyi ha git maca bak.Farukcum arkasını dönse bomboş alan var. oraya nasıl top atılmıyor komik olmayalim Farukcum. Taylanın malligini Kaleciye atmayalım lütfen.
Lütfen artık yazma son lafı ben etmek istiyorum saygılar Farukcum seviyorum seni
Peki FarukcumYav iyi ha git maca bak.
Hastalikli bariscigimPeki Farukcum
Kavga etmen guzumHastalikli bariscigim![]()
Senin hastanım FarukcugumHastalikli bariscigim![]()
Bende senin, bosuna takip etmedim tirsmaya devamSenin hastanım Farukcugum