#26 Iñaki Peña

Fatihin attigi topta en doğrusu yapıldı. Taylan denen herifin yanında kimse yoktu. Arkasını dönüp gitse biz pozisyon yakalardık.
Dönduk dolastik ayni noktaya bunu tartisacak degilim simdi. Kenarlar bossa orayi atacan. Les karga gibi oraya pres yapacaklari belliydi hele o dakikada. Neyse.

Taze gol yemiş Peña suratı ile tanışmayacağımız bir maç olur inşallah.:D

Bariscigim ayni golü kac defa yememiz gerekiyor bi sezonda?
O herifi zaten oynatmamda etrafında kimse yoksa atilir. Taylan denen HERIF ekstra mallık yaptı. Fatihin bir suçu yok demek istedim. Zoru başardı hıyar

Neyse Pena inşallah kovaya baglamazsin basarilar

Başarılar. İsmail ÇİPE'den iyidir herhalde.

kaleciden taylana giden top hakkında :

Fb- Başakşehir maçının 17inci mi 18inci dakikası (Başakşehirin şut pozisyonundan önceki 1 - 2 dakikada)
kaleci Volkan'dan Tolga Ciğerciye atılan bir top var.
İzlenemenizi tavsiye ederim.

@Barış Savaş @Faruk Özkul

Son düzenleme:
O herifi zaten oynatmamda etrafında kimse yoksa atilir. Taylan denen HERIF ekstra mallık yaptı. Fatihin bir suçu yok demek istedim. Zoru başardı hıyar

Neyse Pena inşallah kovaya baglamazsin basarilar
Cok iyi oyuncun bile olsa, tehlikeli oraya topu atmak. Hadi diyelim orda fernando reyes oynuyor, onun bile aya takilip topu kaptirabilir. Orda topu kaptirmak 100 de 99 gol demek. Bi anlamadiniz sunu. Hele yan taraftaki oyuncular bosken birde. Neyse Mac basliyor, hayirlisi artik.

Cok iyi oyuncun bile olsa, tehlikeli oraya topu atmak. Hadi diyelim orda fernando reyes oynuyor, onun bile aya takilip topu kaptirabilir. Orda topu kaptirmak 100 de 99 gol demek. Bi anlamadiniz sunu.
Farukcum arkasını dönse bomboş alan var. oraya nasıl top atılmıyor komik olmayalim Farukcum. Taylanın malligini Kaleciye atmayalım lütfen.

Lütfen artık yazma son lafı ben etmek istiyorum saygılar Farukcum seviyorum seni

Geri
Üst Alt