- 26 Ocak 2021
- 35.037
- 33.669
- 2.233
iyi gibi duruyor ayağı zaten sürekli övülüyordu onun için ayağına şaşırmadım ama orta sahamız yokken kaleye yabancı koyup orta sahada berkan yada taylana katlanmak bana göre yanlış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rize de ilk maçında hem iyi oynamış hem de asist yapmış gedson büyük pişmanlık olacak gibi 2.ribery vakası maalesefrakip 2 kisi bastı adam dar alanda bile topu ayagından cıkardı gedson gelse bu macta oynamıcaktı hatta 6 ay kötü oynardı
Maçları izlemelisiniz, ezbere yorum yapmayın. Asist değil o, kendi ceza sahasından topu dikiyor, adamı kovalayan Deli adlı oyuncunun bacağı çekiyor, şerro oyuncu sakatlığı önemsemeden gidip gol atıyor. Asistle alakası yok bunun.Rize de ilk maçında hem iyi oynamış hem de asist yapmış gedson büyük pişmanlık olacak gibi 2.ribery vakası maalesef
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Berkan sol beke gecsin omerle Taylan yallahiyi gibi duruyor ayağı zaten sürekli övülüyordu onun için ayağına şaşırmadım ama orta sahamız yokken kaleye yabancı koyup orta sahada berkan yada taylana katlanmak bana göre yanlış.
Seneye Barcelona kalesine geçer deniliyor. Keşke alabilsek. Adamlar opsiyon bile koydurtmadı.Peşinden yazın ağlayacaksın demiştim hala sözümün arkasindayim. Taraftarın az aklı varsa baş tacı yapar ve aklının burada kalmasını sağlar yazın da bir şekilde peşine düşülür. Herifin ayağı takımdaki pulgar hariç hepsinden iyi. 50 metre nokta pas atıyor.