#26 Iñaki Peña

iyi gibi duruyor ayağı zaten sürekli övülüyordu onun için ayağına şaşırmadım ama orta sahamız yokken kaleye yabancı koyup orta sahada berkan yada taylana katlanmak bana göre yanlış.

bizim takımın ne mal oldugunu da birkaç antrenmanla çözmüş he salakça bir pasın yaklaşacağını seziyor hemen :asd:

bu adam burda kalmaz ama başına geleceklerden sonra

Rize de ilk maçında hem iyi oynamış hem de asist yapmış gedson büyük pişmanlık olacak gibi 2.ribery vakası maalesef

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maçları izlemelisiniz, ezbere yorum yapmayın. Asist değil o, kendi ceza sahasından topu dikiyor, adamı kovalayan Deli adlı oyuncunun bacağı çekiyor, şerro oyuncu sakatlığı önemsemeden gidip gol atıyor. Asistle alakası yok bunun.

Yalnız şunu görüyoruz ki sene başında Musleranın o vasata bile ulaşamadığı maçlar, sonrasında biraz vasat oynamaya başladıktan sonra sakatlanması sonrası İsmail Çipe ile geçen korkunç dönemde adam akıllı bir kalecimiz olsaydı bu kadar da rezalet yaşamayacaktık herhalde

Sene başından beri sanırım ilk defa bir kalecimiz puan getirdi bize doğrudan, genelde Muslera & Fatih ve İsmail Çipe üçlüsünün son dönemde kaleye gelen her topu içeri almasına puan kaybettirmesine alışmıştık biz böyle bir tuhaf oldu

Bos kaleci degil kumasini belli etti hemen bir kac kritik kurtarislari vardi cipe den sonra ilac gibi geldi

Peşinden yazın ağlayacaksın demiştim hala sözümün arkasindayim. Taraftarın az aklı varsa baş tacı yapar ve aklının burada kalmasını sağlar yazın da bir şekilde peşine düşülür. Herifin ayağı takımdaki pulgar hariç hepsinden iyi. 50 metre nokta pas atıyor.
Seneye Barcelona kalesine geçer deniliyor. Keşke alabilsek. Adamlar opsiyon bile koydurtmadı.

Kadife ayaklı herif

Daha izlemek lazım ama Çipe veya Fatih olsa kaybederdik muhtemelen.

Yenilebilecek topu yedi, çıkarılması gereken topu çıkardı. Abartılacak bir durum yok. Kıstas da değil.

Ha ismail olsa maç 3-1 bitmişti en az. Bir tane yenilmeyecek topu yerdi. Bir de o baskılarda Pena gibi çıkaramazdı ayağından topu oradan da 1 gol yedirirdi en az

Geri
Üst Alt