#26 Iñaki Peña

Oldukça başarılıydı ama fazla abartılıyor bilhassa Barça cephesi leş oyunlarını örtmek için Penayi öne sürdüler..
Dün tutulmayacak tek top Depayin çaprazdan vurduğu şuttu ..Frikik-Busquetsin kafası diğer denemeler falan zaten orta üstü bir kalecinin tutacağı toplardi tabi çipeyi baz almamak lazım..
Benim en beğendiğim yani yan toplarda başarılı olmasıydı Muslera'nın çıkamayacağı birçok topu rahatlıkla aldı.. Ellerine sağlık böyle devam eder umarim

Inaki Pena 23 yaşında. 23 yaşındaki Muslera bence bu Pena'dan daha iyi fakat bu Pena'nın kötü kaleci olduğunu göstermez.

Geçmiş yıllarda hatırlıyorum kaleci problemlerini. Taffarel ve ardından gelen Mondragon hariç.

Orkun, Aykut, De Sanctis, Leo Franco, Zapata, Ufuk. Bu kovalardan sonra Muslera geldi. (4 yıl çile çektik Mondragon'dan sonra)

İmkan olursa alınmasını isterim.

opsiyonu yoksa bize vermezlerki bunu

Çok iyi bi maç çıkardı, bizi oyunda tuttu resmen

Tebrik ederim

barca maçı diye satar mı dedim de daha da ekstra ekstra oynadı. profesyonellik bunu gerektirir. bravo koccum benim.

barca maçı diye satar mı dedim de daha da ekstra ekstra oynadı. profesyonellik bunu gerektirir. bravo koccum benim.
Niye satsın ya sonuçta performansı ile kendini pazarlıyor futbolcular böyle durumlarda.

Tabi öte yandan biz Süper Lig'de özellikle Fenerli topçuların Fener'e karşı maç satışına şahit olduğumuz için böyle düşünmüş olabilirsiniz ama Avrupa'da futbolcular daha da ekstra motivasyon oynuyor genelde eski takımlarına karşı. Kendini kanıtlamak için bundan daha iyi bir fırsat bulamazsın bence futbolcu olarak.

Niye satsın ya sonuçta performansı ile kendini pazarlıyor futbolcular böyle durumlarda.

Tabi öte yandan biz Süper Lig'de özellikle Fenerli topçuların Fener'e karşı maç satışına şahit olduğumuz için böyle düşünmüş olabilirsiniz ama Avrupa'da futbolcular daha da ekstra motivasyon oynuyor genelde eski takımlarına karşı. Kendini kanıtlamak için bundan daha iyi bir fırsat bulamazsın bence futbolcu olarak.
içim fesat can benim :d her türlü senaryoyu düşünür en kötüsüne göre hazırlığımı yaparım. kendimi kaybediyorum sonra kötü oluyo

Kurtardiği şutlardan çok attığı kısa paslar mükemmeldi. Baskıyı çok iyi kırdırıyor. Pas attığı adamları zor duruma bırakmayacak şekilde atıyor topları.

Soğukkanlı olması çok önemli sıfır tedirginlik vardı üzerinde

Drogba Chelsea maçında bilerek kötü oynamıştı. Herkesin aklına o gelmiştir muhtemelen.

Drogba Chelsea maçında bilerek kötü oynamıştı. Herkesin aklına o gelmiştir muhtemelen.

Evet dogru ama Drogba kendini kanitlamasi gereken bir futbolcu degildi, bambaska bir konu o bence. Kiralik gönderilen adam kendi takimina karsi oynadi mi bakin ben iyi futbolcuyum demek ister ve bunu göstermek ister.

O ayaklarla savunmayı 5liyor. Bu çok büyük bir artı

Geri
Üst Alt