#26 Milot Rashica

Beğenmeyenler tarafından beşiktaşı izlerken 2 gün sonra ah vah edilecek oyuncudur. Gedson örneği önümüzdedir bir tane daha beşiktaş'a scoutlık yaptık.

beşiktaş gedson'u beklemediği fırsat geldi diye aldı, rachica'ya redmond'ı kaçırdıkları için talim ettiler.

sapla saman iki oyuncu.

Stoper Abdülkerim kadar gol atmış eski sağ forvetimiz. Galatasaray forması giyen yaratıcılığı en düşük kanat oyuncusuydu bana göre. Barış Alper'in artıları çok daha fazla. Zaten doğru olarak biz tercih etmediğimiz için Beşiktaş'ın yolunu tuttu, yolunu açık olsun güzel insandı.

Sizin sevdiğiniz sizi cepte tutup başkalarıyla kırıştırıp dursa ne yaparsınız?

Jk ya hayırsız ol, takıma en gerekli adam.

Çok kilit bir oyuncuydu sistem için çok kötü oldu bence, Tete- Zaha- Kerem çok dengesiz bir ön hattı bunları taşımaya 2 tane Torreira lazım o da bıkmazsa.

Benim de canımı sıktı küçük takıma transferi.
Ama daha yeni şampiyonluk ciddi katkı sağlamış adamı bklamaya,hain ilan etmeye gerek yok.biraz kuş familyasından farkınız olsun.
Yolu açık olsun bizle uyum sağlamış değerli bir oyuncuyu kaybettik.üzgünüm

Zaniolo da gönderilince alınacağını düşünmüştüm. Mevcut kadroda 4-2-3-1 e en uygun, hatta belki tek uygun adam idi...

Okan Hoca inadı bırakıp (Hadi Üçlü savunma olmaz bu saatten sonra) 4-3-3 e dönmeli ve orta sahaya transfer edilecek oyuncuyu ona göre seçmeli. Varsın A+ değil de C class olsun, oyun planına uygun olsun yeterki. Hep CV sinin parlaklığına göre adam kovalanmaz. Bu sözüm daha çok sevgili Erden Bey' e gider...

Zaten hiç sevmediğim formatta devam edilecek diye, Zaha gibi adam topla 2. bölgede buluşup bir şeyler deniyor; bir çalım, iki çalım, üçüncüsünde tıkanıyor, pas verse almaya mecali kalmıyor, kale içine kadar mı gidecek?..Aynı durum Kerem için de geçerli, Tete için de muhtemel görünüyor...

Takimda gormek isterdim ama nasip degilmis.

Bulent Uslu gibi sapik homo heriflere dikkat et reis

Puhahahaha

Geçen sene Redmond transferinde çalım atmışlardı bu da bize kalmıştı

O zaman Bjk liderdi biz de bir önceki sezonu 13. kapamış sezona kötü başlamıştık o yüzden herif bizi değil tinercileri seçmişti

Bu sene hiçbir ekstrası olmamasına rağmen tarihimizde nadir görülecek seviyede kaliteli adamlardan Zaniolo'yu hiç ettik kendisi için

Neymiş iyi adammış Balkanlıymış efendiymiş. Sinsi köpek

2 gün beklesen alacaktık zaten neyin acelesiyle tjk ya gidiyorsun zaniolodan da olduk sayende bari haber verseydin ulan.

Geri
Üst Alt