#26 Milot Rashica

Puhahahaha

Geçen sene Redmond transferinde çalım atmışlardı bu da bize kalmıştı

O zaman Bjk liderdi biz de bir önceki sezonu 13. kapamış sezona kötü başlamıştık o yüzden herif bizi değil tinercileri seçmişti

Bu sene hiçbir ekstrası olmamasına rağmen tarihimizde nadir görülecek seviyede kaliteli adamlardan Zaniolo'yu hiç ettik kendisi için

Neymiş iyi adammış Balkanlıymış efendiymiş. Sinsi köpek
Birisi hesabını mı ele geçirdi acaba?! diyeceğim, öyle olsa soru anlamsız kalacak. Sen isen biraz sakin ol yav...

Puhahahaha

Geçen sene Redmond transferinde çalım atmışlardı bu da bize kalmıştı

O zaman Bjk liderdi biz de bir önceki sezonu 13. kapamış sezona kötü başlamıştık o yüzden herif bizi değil tinercileri seçmişti

Bu sene hiçbir ekstrası olmamasına rağmen tarihimizde nadir görülecek seviyede kaliteli adamlardan Zaniolo'yu hiç ettik kendisi için

Neymiş iyi adammış Balkanlıymış efendiymiş. Sinsi köpek
Zaniolo'nun transferi Rashica'dan bağımsızdı. Zaten gitmek istediğini bugün Okan açıkladı

En son erden bey fiyatı düşürmek için beklioz fln dedi. Sonra teteyi aldık. Bence tete fırsatı çıkınca kendisine seni almayacaz dedik. O da bunca zmn bizi beklediğinden hışımla blowtaşa gitti.

En son erden bey fiyatı düşürmek için beklioz fln dedi. Sonra teteyi aldık. Bence tete fırsatı çıkınca kendisine seni almayacaz dedik. O da bunca zmn bizi beklediğinden hışımla blowtaşa gitti.
Kanatmı bekliyorsun 10 numara mı rashica yerine?

Zaniolo'nun transferi Rashica'dan bağımsızdı. Zaten gitmek istediğini bugün Okan açıkladı
Milot Rashica kadromuzda geçen sene iyi işler yapan bir oyuncu. Kadroda olmasını istediğimizi söylüyoruz. Bu süre devam ediyor. Şu anda maça odaklıyız. Zaniolo'nun da bir sakatlığı oldu. Bir sonraki maçta bizimle olacak. Kanat oyuncusu anlamında ileriye dönük bir oyuncu daha kadroya katmak istiyoruz. İlk tercihimiz tabii ki Rashica
Şu laflar Tetê transferinin bittiği dönem söylenmiş

Okan hocanın Zaniolo konusundaki açıklamalarına inanmakta zorlanıyorum

zaniolo ayrılmak istiyor diyip bonservis pazarlığını düşüremez doğal olarak
Zaniolo PL sevdalısı olsaydı devre arası bize değil PL'ye giderdi

Adam açıktan Juventus taraftarı ve Juventus bize teklif yaptı kendisi için, fakat teklif yeterince iyi değil diye kabul etmedik o da burada mutlu olduğunu açıkladı İtalyan basınına babası üzerinden

Juventus için bırakın gideyim demeyen Zaniolo PL için hiç demez. Muhtemelen Okan hoca bu adamı pek tutmuyordu, geçen sezon hazır takımı bozmamak adına oynatmadı ama bu sezon pek bir bahane de kalmamıştı Rashica'nın gidişiyle, Zalgiris rövanşında 11'e girmeyeceğini öğrenince bir sıkıntı çıkmış olmasını muhtemel görüyorum

Her şeyi geçtim Erden Timur zaten Okan hocanın istekleri doğrultusunda transfer yapan biri. Okan hocanın Rashica'yı ne kadar istediği ortadayken ve tam da orada yer açılmışken hamle yapılacağı netti

Zaniolo PL sevdalısı olsaydı devre arası bize değil PL'ye giderdi

Adam açıktan Juventus taraftarı ve Juventus bize teklif yaptı kendisi için, fakat teklif yeterince iyi değil diye kabul etmedik o da burada mutlu olduğunu açıkladı İtalyan basınına babası üzerinden

Juventus için bırakın gideyim demeyen Zaniolo PL için hiç demez. Muhtemelen Okan hoca bu adamı pek tutmuyordu, geçen sezon hazır takımı bozmamak adına oynatmadı ama bu sezon pek bir bahane de kalmamıştı Rashica'nın gidişiyle, Zalgiris rövanşında 11'e girmeyeceğini öğrenince bir sıkıntı çıkmış olmasını muhtemel görüyorum

Her şeyi geçtim Erden Timur zaten Okan hocanın istekleri doğrultusunda transfer yapan biri. Okan hocanın Rashica'yı ne kadar istediği ortadayken ve tam da orada yer açılmışken hamle yapılacağı netti
katılmıyorum dediklerine. hele de son paragrafa

Boşuna bu adama kızmayın.

Yolu açık olsun

o artık bir #tinerci
images

#hyrlı tinerler

Geçen sezon önemli katkılar verdi. Almamayı tercih ettik. Doğrusu yanlışı tartışılır ama çok da ah vah edilecek bir durum değil. Doğru hamleler gelirse umrumuzda dahi olmayacak bir konu olacaktır.

Onceliklerimiz var. Herkesi alamayiz. Yedek kanat oyuncusu için yüklü bir maliyet. Bazen iyi oynadı, bazen çok kötüydü. Bu adam yedek kalırsa işimize yaramaz hale gelecekti.

Geri
Üst Alt