Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.523
- 39.382
- 3.293
Keremden yunustan Baydan iyi en azından diyordum ama ilk kez bugün ciddi bir performans gösterdiğini düşünüyorum.. . Oynadıkça daha da açılıyor gibi ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi ile erken gelselerdi bu takımın belki bu kadar rekor gol kaçırımı da olmazdı....Sezon başından beri oynasaydı 3, 4 puan daha fazla puanimiz olurdu
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
atanmış barış alperKontrolsüz gibi gözüküyor ama cok akilli ayni anda cok süratli bir oyuncu. Ghezzal visca karisimi gibi birsey
topu dürtme tarzları benziyor da bay rashica kadar devrilen tipte bir kanat değilatanmış barış alper
Bize geldiğinde kondisyonu yoktu anca toparladı. Hatta ilk 11 çıktığı ilk maç olan alanya maçında ikinci yarı baya düştü oyundan.Sezon başından beri oynasaydı 3, 4 puan daha fazla puanimiz olurdu
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen öyle sezon başında iyi de oynasak ya son paslarda sıkıntı yaşıyorduk yada gol kaçırıyorduk (yine çok kaçırıyoruz ama atıyoruz artık çok şükür) ikisi de bu sıkıntıyı çözermiş rahatliklaİcardi ile erken gelselerdi bu takımın belki bu kadar rekor gol kaçırımı da olmazdı....
Evet onu biliyorum hocayı eleştirmedim şuan ki gibi olsaydı daha iyi durumda olurdukBize geldiğinde kondisyonu yoktu anca toparladı. Hatta ilk 11 çıktığı ilk maç olan alanya maçında ikinci yarı baya düştü oyundan.
aykut ne alaka