#26 Milot Rashica

@Sami Karakoç seninki dün rahatlıkla 1 gol 2 asistle de bitirebilirdi bu arada.. Topu harika taşıyıp kötü bitirdi aslında orada yerden köşeye rahat bırakabilirmis.. 2.si bir pozisyon hatırlıyor musun İcardi çok iyi kaçtı ofsayt da yoktu aradan topu salmadı bıraksa karşı karsiyaydi..3.sü de mert kalede yokken bizim sahada şut çekmesi topu sürse asistini yapardı ..
Bunu eleştiri olarak yazmadım aksine hücum aksiyonlarında bu kadar öne çıkması çok hoşuma gitti zamanla daha da iyi olacak gibi görünüyor..

golleri sıralamaya baslarsa işimiz zor sıralamazsa da zor...

Boey ve Icardiye ne laflar ettim gecmiste. Simdi iyi oynadiklarinda haklarini teslim ediyorum. Yanilabiliriz insaniz sonucta ama kotu oynasin da hakli cikayim zihniyeti cok tehlikeli

Bu arkadasa adama traore transferi yattigi icin neler neler dendi. Bir ton laf edildi. Edenleri hic goruyor musunuz bu baslikta. Futbol hususunda ahkam kesmeye devam edip kafa utulemekten 1 sn geri kalmiyorlar halbuki
Iste bu samimiyettir

@Sami Karakoç seninki dün rahatlıkla 1 gol 2 asistle de bitirebilirdi bu arada.. Topu harika taşıyıp kötü bitirdi aslında orada yerden köşeye rahat bırakabilirmis.. 2.si bir pozisyon hatırlıyor musun İcardi çok iyi kaçtı ofsayt da yoktu aradan topu salmadı bıraksa karşı karsiyaydi..3.sü de mert kalede yokken bizim sahada şut çekmesi topu sürse asistini yapardı ..
Bunu eleştiri olarak yazmadım aksine hücum aksiyonlarında bu kadar öne çıkması çok hoşuma gitti zamanla daha da iyi olacak gibi görünüyor..
Norwichte futbola kusturmusler cocugu yeni yeni aciliyor anca. Sirf plye gitmek icin de gitmenin ne kadar yanlis bir sey oldugunu anlamali topcular artik. Ozan da yapti ayni hatayi.

Rashica bundesligada pik yaptigi sezondan sonra dogru takima gitse suan italyada ispanyada kalbur ustu bir takimda cok rahat oynayabilecek konumdaydi.

Çok özel bir oyuncu

Dakika 88 de hala temposu yüksek dripling yapabilen tek oyuncumuz Boey'di. Rashica ile 2'ye çıktı bu sayı. Topu paylaşan uyumlu ikililer yakalamaya başlıyoruz.

Rashica yorumuna gelince;

Beğendiğim tipte kanat oyuncusu. Geçmişte iyi oyuncularımız oldu ama Rashica daha bir kanat ve takım içinde faydalı bir isim. Kalitesi bir yerde sınırlı bunu tecrübeyle geliştirebilir ancak bunun dışındaki özellikleri, patlayıcı gücü, temposu, yan topları ve driblingleri çok başarılı. Bonservisini bilmem ancak eldeki bir iki ismi satıp/çıkarıp bütçesi oluşturulursa harika iş yapmış oluruz. Bu arada hala erken 4-5 maç daha görelim zira oynadığı maç sayısı az ancak buna rağmen çok iyi işler çıkardı. Kendisinin benzeri ya da daha bir Riera gibi olanının sol versiyonu veya Barış’ın bu yönde geliştirilmesi lazım. Zira, ne Yunus ne de Kerem tam kanat oyuncusu değiller. Ortasaha kenar veya ikinci forvet tipinde kullanılabilir isimler.

Geri
Üst Alt