#26 Milot Rashica

Icardi ile beraber fark yaratiyorlar.

Ikisini cikarsak yine kısır bi takım izleriz muht

Abartiyomuyuz diyorum bazen ama cok uzun yillardir bu kadar kanat gibi kanat oynayan adam gormedik. Ters ayakli kanat modasi ciktigindan beri futbol izlemeyi unutmustuk.

Hemen transferi bitirmek lazım, herif iyice coşacak. Bekledikçe kulübüyle pazarlıklar daha zor bir hal alabilir.

Milot Rashica bu senenin cidden en kritik adamı oldu. Formayı aldığından beri temposuyla, top sürmesiyle, yaptığı skorlar ve attığı gollerle takımı potaya direk soktu. Sadece Sag Açık değil Takımın beyni şu anda. Premier Lig ve Bundesligada kolay oynanmıyor bunu gösterdi ve göstermeye devam edecek Kosovalım. HA Rİ KAY DI !

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çok akıllı topçu aga zeki

bi bay girince napıyor bakın bir de rashicaya

Takımın son haftalardaki hücum etkinliğinin artmasının en önemli sebeplerinden biri de Rashica'nın nefis performansı oldu. Rashica hem Icardi hemde Mertens ile müthiş bir uyum içinde oynuyor. Rashica gerçekten prime Visca katkısı veriyor şu an umarım böyle devam eder.

Fm diliyle kararlılık yüksek adamda. Maç boyunca oyunun içinde. Morutan belki bu arkadaştan yetenekliydi ama bunu. 1/3ü kadar topçu değil. Mental yeterlilik ve fizik de çoook önemli.

Bu arada transfer yaparken futbolcuların karakterlerini de etüt ettik diyen Erden Timur'a da selam olsun.

Geldiği günden beri hep güvendim, hep iyi oyuncu olduğuna inandım ama maşallah Rashica resmen performansıyla bizim adımıza ligin gidişatını değiştiren oyuncu oldu

Geri
Üst Alt