- 18 Mayıs 2011
- 50.019
- 53.020
- 4.463
Inşallah alabiliriz bonservisini , fb mb salca olmaz umarim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok maalesef@Sami Karakoç opsiyonu varmiydi bunun sozlesmesinde
EPL'de fazla izlemedim ama Bremen'de oynarken attığı gollerin neredeyse tamamını sol kanat ve ikinci forvet olarak oynadığı maçlarda atıyordu.Bu adamın skorerligini kullanmak için sol kenarda oynaması gerekir mi @Can BÜYÜK ? Sen izlemissindir Bundesliga'da
EPL'de fazla izlemedim ama Bremen'de oynarken attığı gollerin neredeyse tamamını sol kanat ve ikinci forvet olarak oynadığı maçlarda atıyordu.
Gol beklentisi sağ kanatta oynayınca düşüyor biraz haliyle, tabi IBB maçında direkte patlayan bir topu da var. Golden ziyade kenardan derine ve içeri attığı toplar özellikle Icardi varken çok daha işimize yarar. Ek olarak ön tarafta her topu kovalayan Kerem ve Mertens gibi adamlar da var.
Sağdan merkeze doğru derin top atması epey hoşuma gidiyor şimdiye kadar. Bizim ligin bug'ı gibi bir şey bu yan toplar zaten.
Rodop'un demesine gerek yok.Rodop dede gelecek sene de burada dedi
Elimizde icardi ve formunu bulursa mertens hatta kerem gbi skorer oyuncular var, bundan dolayı sağda devam etmesi olumlu gibi. Gol kısırlığı yaşarsak sola da geçebilir bence.
Peki yaptigi asistler cogunlukla sagdan mi soldan miydi?EPL'de fazla izlemedim ama Bremen'de oynarken attığı gollerin neredeyse tamamını sol kanat ve ikinci forvet olarak oynadığı maçlarda atıyordu.
Gol beklentisi sağ kanatta oynayınca düşüyor biraz haliyle, tabi IBB maçında direkte patlayan bir topu da var. Golden ziyade kenardan derine ve içeri attığı toplar özellikle Icardi varken çok daha işimize yarar. Ek olarak ön tarafta her topu kovalayan Kerem ve Mertens gibi adamlar da var.
Sağdan merkeze doğru derin top atması epey hoşuma gidiyor şimdiye kadar. Bizim ligin bug'ı gibi bir şey bu yan toplar zaten.
Peki yaptigi asistler cogunlukla sagdan mi soldan miydi?
Acikcasi solda cok begenmedim. Sanki tersine geliyor gibiydi. Gerci rakip zayif da olsa kupa macinda iyiydi.
Cengiz gelirse ve iyi frekans yakalarlarsa birbirlerine guzel asist denemeleri yapabilirler.