#26 Milot Rashica

Klasik kanat oyuncusu. Bikmistik artık fizik olarak bitik adamlardan.

İstek çok önemli bir şey. Adamda bu var. Ağlayıp zırlayan, küsen bir yapısı yok. Oynatılmadığında da çalışmasına devam etmiş. Haliyle yetenekleriyle harmanlanıyor.

birkaç maç boyunca kötü giden takımda tercih edilmeyip şans bulunca bu kadar verimli oynaması muazzam olay yaw bayıldım herife

Bu adamın skorerligini kullanmak için sol kenarda oynaması gerekir mi @Can BÜYÜK ? Sen izlemissindir Bundesliga'da

Bu adamın skorerligini kullanmak için sol kenarda oynaması gerekir mi @Can BÜYÜK ? Sen izlemissindir Bundesliga'da
EPL'de fazla izlemedim ama Bremen'de oynarken attığı gollerin neredeyse tamamını sol kanat ve ikinci forvet olarak oynadığı maçlarda atıyordu.

Gol beklentisi sağ kanatta oynayınca düşüyor biraz haliyle, tabi IBB maçında direkte patlayan bir topu da var. Golden ziyade kenardan derine ve içeri attığı toplar özellikle Icardi varken çok daha işimize yarar. Ek olarak ön tarafta her topu kovalayan Kerem ve Mertens gibi adamlar da var.

Sağdan merkeze doğru derin top atması epey hoşuma gidiyor şimdiye kadar. Bizim ligin bug'ı gibi bir şey bu yan toplar zaten.

EPL'de fazla izlemedim ama Bremen'de oynarken attığı gollerin neredeyse tamamını sol kanat ve ikinci forvet olarak oynadığı maçlarda atıyordu.

Gol beklentisi sağ kanatta oynayınca düşüyor biraz haliyle, tabi IBB maçında direkte patlayan bir topu da var. Golden ziyade kenardan derine ve içeri attığı toplar özellikle Icardi varken çok daha işimize yarar. Ek olarak ön tarafta her topu kovalayan Kerem ve Mertens gibi adamlar da var.

Sağdan merkeze doğru derin top atması epey hoşuma gidiyor şimdiye kadar. Bizim ligin bug'ı gibi bir şey bu yan toplar zaten.

Elimizde icardi ve formunu bulursa mertens hatta kerem gbi skorer oyuncular var, bundan dolayı sağda devam etmesi olumlu gibi. Gol kısırlığı yaşarsak sola da geçebilir bence.

Adamın 7 lig maçında 0 gol 2 asisti var ama oyun içi katkısı 4 gol 5 asist yapmış gibi.Topu evelemeyen gevelemeyen,doğru oynayan kanat oyuncusuna hasret kalmışız

Elimizde icardi ve formunu bulursa mertens hatta kerem gbi skorer oyuncular var, bundan dolayı sağda devam etmesi olumlu gibi. Gol kısırlığı yaşarsak sola da geçebilir bence.

Bence de sagda devam etmeli. Biraz sansli olsa zaten hem Besiktas hem de IBB macinda gol atacakti sagda oynamasina ragmen.

Sagda oynamasina ragmen daha minimum 2-3 gol atacagini düsünüyorum ben.

Peki yaptigi asistler cogunlukla sagdan mi soldan miydi?
Acikcasi solda cok begenmedim. Sanki tersine geliyor gibiydi. Gerci rakip zayif da olsa kupa macinda iyiydi.
Cengiz gelirse ve iyi frekans yakalarlarsa birbirlerine guzel asist denemeleri yapabilirler.

Peki yaptigi asistler cogunlukla sagdan mi soldan miydi?
Acikcasi solda cok begenmedim. Sanki tersine geliyor gibiydi. Gerci rakip zayif da olsa kupa macinda iyiydi.
Cengiz gelirse ve iyi frekans yakalarlarsa birbirlerine guzel asist denemeleri yapabilirler.

Almanya'da neredeyse hic sag kanat oynamamisti. Dedigim gibi ya sol kanat oynuyordu ya da ikinci forvet olarak. Buradan da asistleri vardi tabi.

Biz de sag kanata oturdu gibi gözüküyor simdilik bence. Iki kanatta da ters ayakli kanatlarin oynamasindan nefret ediyorum ben, cünkü yanlardan orta yapilmasini ve iceri derin top atilmasini direkt etkiliyor kötü anlamda. Kerem-Yunus kanatlariyla bunun dezavantajini yasariz diyordum ben sezon basinda ama bu kadarini da beklemiyordum acikcasi. Rashica sagda bizi götürür bu sezon bence.

Geri
Üst Alt